Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @pipik  Škoda, v oboch vyzeráš božsky...keby si ich bola oslovila pred mesiacom, ešte by to stihli, ale teraz už iste nie, nabrali si toľko objednávok, že to nezvládajú.

• @pipik  tak ja jsem asi natvrdla, nejak moc jsem si tvuj profil neprohlizela... ty mas teda vic svateb, jako v zahranici a u nas? nebo tak? no jestli chces risknout to usiti, tak se rozhodne ujistit ze ti zaruci termin dokonceni... fakt bych teda byla nervozni na tvem miste...
    a co tedy chces usit, kdyz je tohle jenom krajni varianta?
    pak tady psala jedna slecna: ze se chce podelit o zkusenost, ze objednavala jinde, nez u Zima, bylo to rychlejsi, levnejsi a pry hodne sije pro CR ten cinan, mysim ze je to tak tri strranky zpet

• @pipik  A ještě počítej s tím, že ti nemusí 100% sedět a nechat si časovou rezervu na případné úpravy.
    Ale je to na tobě. Já bych se nervama zbláznila 🙂

• Sponzor fóra
  • @pipik  slecna levata, stranka 520

• @klarakatzova  mám svatbu v červnu v zahraničí.vybrala jsem si šaty ten poslední obrázek tady,tady u nás ale nepučí mi je na tak dlouhou dobu,pak mám svatbu v červenci tady v ČR a to by se mi líbily ty drhé tady na obrázku.ale když bych si půjčila dvoje šaty což by bylo fain a jedna z těch půjčoven by mi ´vyšla vstříc tak je to hrozně drahý.ty favoritky co mám v albu mi možná půjčí na delší dobu.Ale pouze jedny,proto dělám ten výběr,ale nejsou to šaty mých snů.Majitelka toho salonu je na dovolené a já musím počkat až se vrátí a potom se dozvím jestli vůbec mi je půjčí.

• @sangi  A tys tu rozdělovala platby, teď si nemůžu vzpomenout, jak si to měla...

• @2011daska  jsou úžasné a moc ti sluší.

• @ka1985  Na balík měl Zimo psát 100, ale 2011daska měla mít taky 100 a Zimo jí napsal 35.

• @sangi  Aha, tak to jsem teda zvědavá, kolik ti tam napsal.

• @pipik  tak te dbudeme vsechny zavidet, ze mas dve svatby

• @2011daska  Šaty ti krásně sedí ,ten vršek je úžasný i na tak malé fotce 😉 .Vybrala sis super střih na tvou postavu. 🙂

• @ka1985  
    @radkaja  děkuju za pochvalu! Potěší... 😉

• @klarakatzova  zatím mám jen dvoje starosti

• @pipik  Proč musíš mít dvě svatby, smím -li se ptát?

• @2011daska  wooooooooooow! tak ty jsou super a krásně ti sedí!!! 🙂

• Sponzor fóra
  • @revival.lady  já nemusím mít dvě svatby já chci

• @pipik  No.... v tom případě sorry.

• zda se, ze budu prvni, kdo bude chtit vratit penize... zatim se zadna fotka nekona a jestli to dobre pocitam, tak tam u nich je ted skoro pulnoc

• @revival.lady  nic se neděje.nejsem jediná nevěsta co má dvě svatby tady na foru jich je víc 😉

• @klarakatzova  Ještě bych mu jednou napsala. Uvidíš že odpovědí bude fotka 🙂

• @2011daska  tvoje šaty jsou opravdu nádherný a hlavně ti moooc sluší!!! Píšeš, že máš širší boky, ale v těch šatech to teda není vůbec vidět. Paráda opravdu!😉

• @klarakatzova  mě ted odepsal

• @klarakatzova  koukala jsem, že jsi platila jen o 2 dny později než já. Tak to už by mohla poslat alespoň foto, to je pravda 😞 mě poslal foto až o půl osmé večer, takže ještě je spoustačasu na foto 🙂 držím palce ať už se pochlapí, nejhorší je to její věčné ujišťování, že za týden, po víkendu, pozítří a málokdy se člověk dočká, ale když už jsi použila takový nátlak, tak věřím, že pošle..zítras očekávám chlubící se foto na stránce 🙂

• @zzaneta  ja jsem mu psala uz po poledni, jen aby o me vedel, a taky pred hodinou, ze doufam, ze nezapomnel ze ma byt dnes foto, nebo vraceni penez a ze doufam, ze dodrzi slib... zatim mam jedinou jistotu, ze neodpovida.

• @pipik  fakt? jdu teda napsat

• @2011daska  ja očekávám foto už od 30.3. 😃

• @terulilinka  
    @zuziiiiicek  děkuju holky, no mám totiž vršek o číslo až 2 menší než spodek 😐 a v některých šatech, co jsem zkoušela, jsem vypadala jak selka a v některých tak o 50kg těžší

• anebo nebudu psat, si pripadam jak blbec, furt je takhle nahanet...

• @klarakatzova  jo to chápu 🙂 a přitom mé šaty jsou poměrně složité, jak ty tvé, ale psala jsi myslím, že omylem dokončila napřed jiné šaty, Bylas to ty? to by vysvětlovalo, proč se tak zpozdila

• @klarakatzova  nepiš, stejně ti to pošle až budou a pokud to dnes nestihne, věřím, že napíše omluvu, že si netroufne dělat mrtvého brouka 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov