Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • zdravim vas vsetky chcem sa len podelit o svoju ebay skusenost... risk nieje vzdy zisk..

http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ajdije/album/moja-ebay-skusenost/

• @zuziiiiicek  Ďakujem, si zlatá...dám vedieť, keď budem mať niečo nové 😞

• Stačí si jen vybrat dobré webové stránky, nebo si můžete koupit dobré věci 😉

• Sponzor fóra
  • @ajdije  To mě mrzí, vypadají fakt hodně blbě.... tady Zimo je aspoň už několika holkama ověřený a šije kvalitně.... škoda,že sis nenechala šaty od něj... já chtěla taky, ale nakonec jsem nádherné objevila v salonu, tak jsem si je koupila 🙂

• @ajdije  To mně fakt mrzí 😞 Taky jsem si chtěla koupit šaty co nejlevněji na e-bay, ale viděla jsem nějaké odstrašující fotky, tak jsem dost váhala. No naštěstí jsem pak potkala tuto diskuzi a mám doma supr šaty od Zima a vůbec si nemůžu stěžovat 🙂

• Tak holky, tracking number pořád nic. To už je na hlavu, vážně. Tak jsem zvědavá kdy dorazí 🙂

• @zzaneta  Držím palce, ať je to co nejdřív. Třeba ti dorazí dřív než Zimo a jeho tracking number.
    Mně Zimo pobavil, že mi psal tracking number znovu v pondělí v noci, když jsem už měla šaty 😃
    Tak jsem mu napsala, že děkuju, ale šaty už mám doma 😉

Já teď promýšlím, jak šaty upravíme, nazdobíme, aby byly co nejlepší. Základ od Zima je moc dobrý 🙂 Trošku mě štve, že z boku v nich vypadám těhotně. Ale to by lehce spravila širší např. zelená stuha pod prsa.
    Zítra budeme testovat a jsem zvědavá, jak to dopadne.

• @sangi  Díky 🙂 Třeba Ti poslal to moje, měl mi ho poslat v pondělí 😃 No třeba už jsou v Praze a čekají, ale já o tom nevím 😞

Tak pak dej nějaké fotky, jsem zvědavá co vymyslíte. Já taky nemám ráda ten pocit že v něčem vypadám těhotně, i když ostatní říkají že to tak není.

• Ahoj děvčátka, tak se hlásím s fotečkou! 🙂 nevím jak se líbějí vám, ale já jsem z nich naprosto unešená!!! 🙂

• @sangi  Hm to je to riziko u šatů nabíraných hned pod prsy ,že budou dělat těhotnou postavu. Se mi zdá ,že ty šaty v saloně byly ve předu méně nabírané, než ty od Zima. 😐

• @terulilinka  Huráááá no nádhera . Konečně si dal Zimo říct a dal na sukni fakt hoodně tylu. Jsou úplně suprové,lepší snad ani být nemůžou. 🙂

• @radkaja  viď? já když viděla tu fotku tak první co bylo: no ty woe 😃 fakt jsem z nich nadšená, bála jsem se tý sukně, ale musím říct, že parááááda 🙂 konečně můžu hodit všechny starosti za hlavu 😃

• @zuziiiiicek  ahoj 🙂 čítala som tu že si vytvorila fotoblog so šatami od Zima....aj ja by som si ho chcela veľmi pozrieť, no ked na to ťuknem tak tam nič nie je 😞 ako by som sa k tomu mohla dostať? Ďakujem 🙂

• @ajdije  no to mě mrzí, že tvoje šaty dopadly takto, ale většina z nás tu objednává od jednoho prověřeného prodejce, ne jen tak od nějakého z ebay. To bych neriskla...
    @terulilinka  supeeeeeeeeeeeeeeeeer, myslím že za ty nervy to stálo ne? vypadají ktrásně a vůbec ne odfláknutě jak jste se některé bály😉 i když toho má Zimo moc tak naštěstí neklesá na kvalitě🙂 mám radost...a počkej teprve naživo! gratuluji😉

• @nienna  možná je to tím, že jsi slovenka, musíš se přihlásit ještě zvlášť na české beremese, pak by ti to mělo jít. album je jen pro registrované😉

• Sponzor fóra
  • @zuziiiiicek  děkuju! stálo, jsem fakt nadšená, už aby byly doma 😃

• @zuziiiiicek   aha ďakujem, idem teda skúsiť na tú českú sa prihlásiť 🙂

• @terulilinka  Uaaa ty jsou fakt úžasný! Už se těším na fotky na živo.

@radkaja  Ty v salonu byly víc nabírané. Já jsem Zimovi psala, aby nabírání ubral. Kdybych moc prskala, tak rozpářu pár švů a nabvírání ještě uberu, ale myslím, že to stuha spraví 🙂

• @sangi  Já si tu stuhu pod těmi květy nedovedu moc představit. To by byly vlastně dva jakoby pásky. Možná ty květy přešít na nějakou širší zelenou stuhu by mohlo jít, a vypadalo by to zajímavě. Určitě pak dodej fotečky, třeba se pletu a bude to vypadat dobře i stuha pod květy

• @sangi  Tak to je fajn ,že si dokážeš poradit i třeba ze zužováním šatů .To je fakt výhoda ,když je člověk šikovný a sám si dokáže něco spravit a tak. 🙂

• @terulilinka  WOW Teri, ty jsou nádherné, fakt úžasné. Klobouk dolů..

• @terulilinka  : kraaasne 🙂,ta sukna vyzera uzasne a ako obvykle nazivo az si ich oblecies budu vyzerat urcite este omnoho lepsie..takz drzim palce,nech ich mas cim skor doma..🙂

• @zzaneta  Bohužel, to číslo DHL bylo moje. Kdyby byly už celně odbavené, tak ti z DHL určitě dají vědět. Možná bys mohla zkusit na DHL zavolat, ale nevím, jestli dokážou v databázi hledat podle jména příjemce.
    Moje šaty se nejvíc zdržely na celnici, kde mi balík otevřeli, uviděli napěchovanou bílou homadu látky a pak to radši zase zalepili, protože by to už nenacpali zpátky 😃

• @terulilinka  mám radost s tebou, jsou fakt krásný!!

• @sangi  No právě, podle mě bez čísla to půjde těžce. Tak to je super 😃
    Ach tohle čekání mě jednou zabije 😃

• @redenka55  Když bude stuha, nebudou květy. Obojí by bylo asi už přeplácané. Zkouknu to, květy odpářu (jdou přišité stejně jen lehce), zkusím ostuhovat a uvidíme. Když se stuha nebude líbit, tak se kytky zas vrátí zpět 🙂

@radkaja  Já jsem od malička šila šatičky na barbíny a pak podle Burdy na sebe. Ale na svatební bych si netroufla, neumím dělat střihy. Ale upravování je docela snadné 🙂

• @zuziiiiicek  tak práve som si dopozerala tvoj album, všetky šaty sú nádherné, je rozhodnuté, moje svadobné bude šiť Zimo 🙂 len to ešte budem musieť vymyslieť s tým platením, kedže nemám ani potuchy ako funguje Paypall 😬
    a veľká vďaka že si si dala námahu s tým albumom, je to fakt veľká pomoc pre budúce nevesty 😉

• Holky, mam dotaz.. nechávám si je poslat k našim, ale na moje jméno, tak když tam nebudu, dají je do ruky třeba mamce?

• @terulilinka  někomu jinému je dají jen doma (na adrese), na poště je dají jen tobě na občanku 😉

• @nienna01  : navod ako si nastavit paypal : http://www.lukasprelovsky.sk/ako-pouzivat-paypal-ucet-navod-platba-a-transakcie/ 
    je to naozaj jednoduche, takze s tym urcite nebudes mat problem..vyhodou je,ze predajca neprichadza do kontaktu s tvojimi sukromnymi udajmi o ucte a takisto si za platby prostrednistvom paypalu banka nic nestrhava..
    drzim place so satkami..🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov