Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@mikollka chápu, že jsi naštvaná, ale pokud se to zdálo celníkům divný, tak to prostě nacenili podle sebe.. to DHL neovlivní
4. máj 2011@terulilinka já vím že DHL za to nemůže,navíc s jejíma službama sem nadmíru spokojená ale to clo mě prostě štve..ted jen aby ty šaty byli ok.
4. máj 2011- Sponzor fóra
@mikollka nedivím se ti, já se včera taky radovala, že bych se mu vyhnula a ono nic...
neboj, budou v pořádku, já to tam teda mam napsáno, že to jsou šaty, tak by snad měli být opatrní..
4. máj 2011@terulilinka terinko, nevím jestli si to našla,ale pro jistotu posílám:
Pro obecné informace volejte, prosím, Oddělení služeb zákazníkům, tel.: 848 00 868 (nonstop).
V rámci dotazů na konkrétní případ vaší celní zásilky volejte, prosím, naše Celní/Importní oddělení, tel. : 257 083 211, kde vám rádi zodpovíme vaše dotazy.4. máj 2011@terulilinka snad jo,já sem to tu četla že to máte všechny vesměs od jednoho prodejce a víte ovšem....já to mám přes od někoho jinýho přes francouzský server, ale komunikujeme taky skrz mejly apod.tak uvidíme
4. máj 2011@terulilinka Hm tak to vypadá, že ještě TNT po tobě bude chtít poplatek, za to , že to na celnici za tebe vyřídí. Myslím , že je to kolem 400kč.
4. máj 2011@zuziiiiicek Môžeš mi poradiť ako mam postupovať dalej, ona sa tam vela narozpravala no velmi som nepochopila, poslala mi na mail vypisať nejake doklady, poslať pay pal vypis, občiansky preukaz....potom mi to pošlu?
4. máj 2011Má rekapitulace:
23.2. prvni kontakt se Zimem, odeslani mer a platba zalohy
28.3. dotaz jak to vypada? prvni posunuti terminu na 10.4.
30.3. první puvodni termin
7.4. otazka jestli plati termin?
10.4. druhy termin
11.4. Zimo pise ze zitra, nejpozdeji pozitri posle foto
13.14.15.4: upominani o foto, zadna odpoved. az v patek po vyhruzkach vseho typu prisla omluva, ze v tom ma bordel. Byl to hrozny tyden, sahla jsem si na dno
18.4. foto, chybely nektere aplikace, ale sam to napsal, bal se ze budu chtit zalohu zpatky, jak jsem vyhrozovala
20.4. foto celych hotovych satu, doplaceni satu
25.4. poslane saty pres DHL
27.4. prvni pokus o doruceni satu k majiteli
29.4. konecne saty doma!4. máj 2011@arilas Tak čo, ozval sa Ti? Lebo mne nie, hoci včera sľúbil, že dnes ich určite odošle a mám byť pokojná
Písať mu už nechcem, pripadám si ako otrava.
@klarakatzova Tebe tracking poslal automaticky, alebo si mu musela písať a naháňať ho?4. máj 2011@radkaja no chtějí 300,- ale to už je mi jedno.. hlavně, že je budu mít doma.. uvidíme no, docela jsem se s tím mordovala, navíc jsem to musela odesílat až z práce, doma fax nemam, a když jsem tam volala, tak mi řekli, že už na celnici byli a že tam zase pojedou až zítra.. jsem myslela, že mě klepne
4. máj 2011@ka1985 děkuju moc, tam já volám denodenně
4. máj 2011@amia2011 jej promiň, ale to ti asi neporadím, mě nic takovýho neposílali, já sama jsem jim poslala výpis z paypalu s platbou Zimovi a pak už mi jen napsaly, že balík je tedy bezeclý a že ho pouští...takhle nevím
4. máj 2011@amia2011 ja ked si objednavam nejake veci napr. z USA, tak to za mna vybavuje dorucovatel. spolocnost /DHL,UPS..../, poslem im fakturu alebo u teba vypis z paypal, potom splnomocnenie, ze to za mna mozu vybavit oni. Samozrejme si uctuju poplatok. Clo a prip.Dph sa zaplati, ked ti balicek dorucia. A kto Ta kontaktoval? Colnica alebo TNT? Ved tam zavolaj, co vlastne chcu
4. máj 2011- Sponzor fóra
@anica pišem do IP
4. máj 2011Tak šaty mám doma a sou nádherný přesně jako na obrázku
))ale chtěla jsem se zeptat dodaly Vám k tomu tu spodnici jako kruh??a kdyby ne kde se prosím dá sehnat??psaly mi že ho dodají a nepřišel...zkusím jim napsat ale kdyby náhodou...a chci se zeptat budete si je žehlit samy nebo je někomu dáte na vyžehlení??
5. máj 2011@mikollka Dáš sem nějakou fotku šatečků? Pomohla bys tím i ostatním nevěstám při výběru ,kde si šaty objednat.Kruh se dá sehnat i tady na bazaru ,nebo si ho můžeš půjčit ve svatebním salonu, nebo koupit na internetových svatebních obchodech. Jsou spodničky s jedním kruhem,nebo až se čtyřmi,záleží na tom jaký tvar sukně si představuješ a taky aby se hodil k tvým šatům.Pokud jsi zručná v žehlení,tak to klidně vyzkoušej ,jak to půjde.
5. máj 2011@fliacik Tak zatím se mi neozval
Uklidňuji se tím, že třeba zjišťuje co s tím poštovným.... to ale asi těžko, že
Co Tobě?
Mu dnes znovu pisnu. Přece jenom už je to 14 dní od poslání fota. I když jsme se pak teda ještě domlouvali na ušití závoje. Ale vzhledem k tomu, že je jen obyčejný, bez jakéhokoliv zdobení, by to nemělo trvat tak dlouho...5. máj 2011@arilas Ani mne sa neozval...už ma poriadne hnevá. Napíše Ti, že netráp sa, zajtra šaty určite odošlem a zase tri dni bez odozvy. Už mám zlosť, grrr
Ak sa do večera sám neozve, už mu napíšem. Snúbenec o 9 dní odchádza na dlhšie na služobku a nebude mi kto mať prevziať šaty.
5. máj 2011@fliacik Navíc má zase plnou schránku, takže se mi mail vrací jako nedoručený.
Večer to zkusím znovu
No třeba to pošle zítra, prý hodně posílá v pátek....5. máj 2011@mikollka : ohladom toho zehlenia- pokial nemas skusenosti s podobnym typom latky alebo specialnu zehlicku, asi by som to neriskovala, bay sa satkam nieco nestalo..aj ked par neviest to zvladlo aj samo..ja by som sa bala,navyse moje mali vrchnu cast z organzy,takze so o tom ani neuvazovala..mne ich zehlila krajcirka,ktora mi ich zuzovala, ale mala som v rezerve aj svadobny salon,kde tuto sluzbu ponukali..pripdne mozno skusit nejaku spolahlivu cistiaren..
5. máj 2011@bubblinkka děkuju už sem se ptala známých a o někom ví kdo by mi je vyžehlil,já mám právě tu sukni plnou volánek z organzy takže to je na dýl a hlavně jak píšeš mám taky strach to sama žehlit kdyby náhodou...ale i tak děkjju
5. máj 2011@amia2011 ahoj ja som to mala to isté, cez tnt ma kontaktovali že tam majú balík, musí ísť na colnicu. pýtali sa ma či si to vybavím ja a, alebo to za mňa urobia oni. dala som to na vybavenie im. poslala mi kopec dokumentov na email, vypísala som ich, oskenovala a poslala. následne mi poslala faktúru, ktorú som musela uhradiť. (cca. 30-35 €)tam bolo dph za balík a ich poplatok za spracovanie. potom to trvalo ešte asi 4 dni kým prišli šaty ku mne. ale už som s nimi nekomunikovala ale pozerala si len sledovanie zásielky cez tnt, kde som videla čo sa práve deje.
5. máj 2011@fliacik napsal jsem si o cislo a vecer ho poslal
5. máj 2011@sangi take jdu pristi tyden ke svadlene a jsem zvedava co ona na ne
5. máj 2011@klarakatzova Jů ty jsou opravdu krásné.Dokonce ti sedí ,i když je jen přidržuješ.
5. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak se hlásím, šaty maj na TNT ale chtějí po mě plnou moc, nějaké avízo či co, přesný popis zboží, včetně jaký to je materiál a tak, hodnotu, zimo mi tam napsal 96,8 USD ale musím stejně doložit paypal, dokonce i na balíček zimo napsal, že to jsou šaty a že je to dar.. akorát už jsem z toho celkem zmatená, napsali mi jen email s tim co mam vyplnit, ale asi jsem fakt blondýna a moc tomu nerozumím..