Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @klarakatzova  
    Tie sú úžasné...budeš v nich nádherná nevesta - gratulujem.. 🙂

• @klarakatzova  no Kláry úúúúúžasný! Moc se mi líbí!!! Já jsem původně taky chtěla tylové, ale rozmluvil mi je brácha svědek, že mu to přijde jak záclona, ale stejně jsem do takových sukní pořád zamilovaná!😃 No tvoje jsou úžasný, moc ti sluší...a trochu nemístná poznámka, ale- chtěla bych mít tvoje prsa!!!😃 😛

• @klarakatzova  Jsou úžasné, moc Ti sluší. Fakt super 🙂 Kam pojedeš ke švadleně? Já lehla a až dnes jsem se dostala na net. ozývá se mi má nemoc střev a doktorka prý jestli nejsem nervózní ze svatby 😃

• Sponzor fóra
  • @klarakatzova  Fakt nádhera!!! Jdeš ke švadleně? Jsou ti taky klasicky po Zimovsku dlouhé? 😉

• @klarakatzova  wooow, tak ty jsou super! padnou jako ulitý🙂 doufám, že je neviděl ženich aby byl pořádně překvapenej 🙂

• @radkaja  
    @ivkapalko  
    @zuziiiiicek  dekuji i za nemistnou poznamku, ale ver, ze to neni zadna vyhra 🙂
    @zzaneta  
    @sangi  
    @terulilinka  holky děkuju za komplimenty, ja jsem take nadsena... uz vim proc jsou svatebni saty svatebnima satama 🙂 ja zase tvrdila, ze tylovou sukni nee a hele 🙂
    ke svadlene jdu kvuli zuzeni korzetu, blbe jsem se zmerila a nenapadlo me, ze bych se mela zmerit jako sesnerovana a ne v normalnim stavu... pak mi absolutne nevyhovuje to poutko na ruku, pokud to neni pouze na raminko. takze vytvorit nejake pripinani vlecky a ano potrebuji je zkratit, sice si na ne neslapu a kdybych delala male krucky, nemusela bych zkracovat, ale obcas si je prislapnu, tak kdyz uz tam budu, nechat to taky upravit. moje budouci svadlenka je moji spolutanecnice z latiny maminka. v nedeli si s ni domluvim presny termin na pristi tyden. jinak ja uz chvilkama jsem nervozni, hlavne co jsem zacala ucit, tak neni na nic vubec cas! ale dnes jsem si udelala radost a objednala jsem postavicky na dort, dekoracni kyticky a svicky.
    na saty se me obcas nekdo zepta pred zenichem a tolik to neresim, abych pred nim nic nespitla, tak zhruba tusi a videl i fotky ze salonu, ale to uz urcite zapomnel, za ty tri mesice a tak dobrou predstavivost nema 🙂 stejne tu paradu to udela az pujdu ulickou, ucesana, namalovana a stastna!

• @klarakatzova  Klarko nadhera!!

• @klarakatzova  : naozaj naadherne, (ani by clovek nepovedal,ze su z ciny 🙂)
     vyzeras v nich ako princezna, super,myslim,ze zenichovi padne sanka az ta v nich uvidi 🙂

• @klarakatzova  Klarka saty su uzasne..uplne ako original 🙂 velmi sa s tebou tesiiim 🙂

• @klarakatzova  Jsou nádherné, a moc ti sluší.

• @klarakatzova  jsou fakt krásné, když vidím, jak si dokáže poradit s aplikacemi, vypadají krásně, jemně, nečínsky, fakt super - a já se bála aproto taky jsem zvolila šaty bez extra zdobení, protože jsem se bála, aby to nevypadalo čínsky...kdybych je viděla před objednáním absolutně bych se nebála 🙂

• Holky, já mám takovou radost, Zimo mi dneska odepsal, že moje šatičky budou kolem 15.5. ušité... 😃 😃 😃

• Holky, nevím zda dotaz můžu psát sem..Objednala jsem si přes aukro přes jednu paní šaty...., které nejspíš objednává od Číňanů... Trvá to už 2 měsíce a něco a stále šatičky nemám..Jak dlouho trvá ušití..? Děkuji za informace

• @maikyp  Ahoj, tak našemu Zimovi, to trvá +- taky teď +- 2 měsíce, blíží se svatební sezona, tak toho mají kluci hodně, každopádně bych paní kontaktovala.

• @maikyp  Délka ušití může být různá ,může to být týden nebo i dva měsíce.Paní z aukra s tebou komunikuje? Může tu být problém,že nemá solidního čínského dodavatele a tak to může dopadnout různě.Tak snad by ti vrátila alespoň peníze. 😐

• Sponzor fóra
  • Nedělám nic jiného...stále ji píši ona to však asi neovlivní 🙂 Šaty mám objednané od 28. 2

• @radkaja  Raději na to nechci ani pomyslet..vrácení peněz...Výzdoba a vše ostatní je s tím spojena víš? Achich jooo

• @maikyp  Tak snad by jí číňan mohl napsat něco bližšího. Pokud není z něho schopná dostat žádné další informace ,tak je to divné.Třeba bys našla někoho jiného ,tady jsou zatím holky spokojené se šatami v diskuzi "šaty od Štěpánky Novotné" .

• jj ČíNan ji řekl, že šaty jsou odeslány...A teď visí na celnici 🙂 aspoň jedna dobrá zpráva...Jak dlouho tam můžou viset???

• @maikyp  No to záleží,jestli budou chtít zaplatit clo, ale myslím, že tak max. týden.Pak bych už na paní byla tvrdší. 😠

• Tvrdší? Co si pod tím mám představit ? 🙂

• @maikyp  No dát jí nějaký termín,do kdy ti bude muset šaty doručit,jinak vrácení peněz . 😉

• Ahoj nevěsty, mám dotaz, objednáváte někdo z Landy bridal? Jaké máte na ně reference? Mám nějaké zprávy, že je s nima dost špatná komunikace 😞 Kamarádce se vůbec neozývají na mail.......nebo jakého prodejce byste doporučily?
    děkuji moc

• @svatba2012  : Ahoj, pokial viem,tak landybridal je stranka predajcu,ktory si hovori Asap,resp. Asapbay..V poslednej dobe si od neho (aspon tuna z fora) nevesty uz nezvyknu objednavat.. Skus si prezriet prvu cast diskusie (ale ta je starsieho data)- tam budu aj referencie prave nanho..Predtym ich bolo celkom dost- na prvej stranke tejto diskusie tusim najdes aj linku na album,kde su jeho saty v reale..Potom sa udajne stal nespolahlivy (vraj nejaky saty, nedosil,alebo nedodal?- nechcem zbytocne zavadzat, takze neviem ako to presne bolo a blizsie neviem) a tiez udajne zvysil ceny,tak si unho uz tolko bab neobjednavalo..
    Teraz davaju nevesty sit satky u Zima, ten je velmi sikovny, aj ked je s nim niekedy problematickejsia komunikacia (chce to pevne nervy,nie vzdy odpise..), ale saty doteraz vzdy dodal, aj ked aj jemu sa dodacie doby uz predlzili - teraz na cca 2 mesiace, kedze mal zrejme vela objednavok, ale zatial sa to nijak neodrazilo na kvalite..Album s jeho "tvorbou" ma vo svojom blogu "zuziiiiicek",tam je aj strucny popis ako sa da objednat u Zima a ako to prebieha..

• @fliacik  Tak celou dobu měl plnou schránku, až dnes v 9 se mi konečně podařilo mail odeslat.
    Pak mi poslal tracking number a úsměvy.... ??
    No ty úsměvy jsme pochopila, až jsem se podívala na stránky DHL.
    Šaty už týden trčí na celnici v Ostravě.
    Teď po mě chtějí vypsat nějakou smlouvu, aby to za mě mohli vyřídit a okopírovanou občanku. Nevím, jestli budou chtít i kopii z platby přes paypal.
    Doufám, že nebudu platit moc 😞

• @arilas  Tu fakturu z paypalu to je otázka,třeba Zimo napsal na balík nižší a třeba ji spolknou. 🙂 Ještě počkej, jestli ji budou chtít. Ještě bys ses mohla pokusit ze Zima vydolovat nějaký doklad o výšce poštovného,aby ti ho na celnici nenatáhli. 😐

• @arilas  mne už poslali z colnice faktúru na 34 eur...až ked im ju vyplatim, dodam vypis tak potom mi ho až prepustia a odošlu 😐

• @amia2011  To je furt dobry. je to taky dost, ale ted uz s tim asi nic nenadelame. Drzim palecky aby byly co nejdrive doma

• @zzaneta  Dakujem, hlavne nech su doma, aj ked ja ich uvidim až tyžden pred svadbou kedže nestihli dojsť ako mali ked som bola doma

• @amia2011  Uf tak to máš teda těsné- týden před svatbou.Myslíš,že nebudou potřebovat nějak upravit,třeba délku? 😕

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov