Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @ivka_alex  vypada dobre, popros ho kdyztak jeste o detail ty krajky, prave na zacistovani si holky stezovaly

• @danulicek  od zacatku diskuzi cist nemusis, pac prvni cast je hlavne a ASAPovi, ja ji tenkrat celou procitala 😉 to nejdulezitejsi jsem ti asi napsala, jinak pak jeste ti muze pomoct album u zuziiiiicek

kdyby nahodou ti rekl, ze ty saty nemuze udelat, pac je tam neco sloziteho, snazte se najit nejake jine reseni, tak to bylo u me, ale musela jsem ho na to navest sama

pokud vam cena prijde vysoka, zkuste smlouvat, Cinani jsou zvykli

• @rosny  oki vypytam teraz cakam na fotky so spodnickou

• Sponzor fóra
  • good?

• @ivka_alex  to vypada moc hezky, ja myslim, ze muzes but spokojena! pis mu hned ted o tracking number! teda po zaplaceni druhe castky 😉

• hehe este som ho sperovala za okraj zavoja 😛 a hned mu posielam cisielko 🙂)

• Ahoj holky, tuhle diskuzi čtu už dlouho a chci se s vámi podělit.. Je mi 19.. vdávat se nehodlám ale od zima jsem si nechávala šít šaty na maturák.. dnes přišlo foto tak jestli chcete mrkněte.. tady je originál http://www.genealogyboutiqueandformals.com/detail.php?ProdId=2988441&CatId=28268&thisOffset=0&resPos=22&pSort=#subtitle a tady jsou ušité od zima.. co myslíte? 🙂

• @elkova  Podle mně jsou šaty od sebe skoro k nerozeznání. Jen se mi zdá ,že ta modelka má na sukni zezadu nějak více materiálu .Neměla být ta sukně vzadu nějak nařasená? Ale i tak jsou opravdu super .Myslím,že můžeš být spokojená. 🙂 Kolik za ně Zimo chtěl?

• Až teď jsem si všimla,že modelka nemá šněrovačku a má opravdu sukni vzadu nařasenou. U tebe to asi kvůli šněrovačce nařasit nešlo.Ale to nevadí ,jsou to krásné šaty. 🙂

• @rosny  kraaasne !!

• děkuju moc. já si právě řikala, že bude jistější zvolit šněrování a hlavně jsem se bála jakou vybere barvu látky.. chtěla jsem co nejvíce podobnou šatům na obrázku a povedlo se.. jsem opravdu mile překvapená už se těším až mi přijdou 🙂

• Ahojte hľadám na ebay dobrého predajcu na svadobné poháre, viete mi nejakého poradiť ... ? ... Ďakujem

• ahojky holky,myslíte,že by Zimo ušil šaty jako mám v albu?ty poslední troje?🙂

• @denisska  Pošli mu obrázky těch šatů a on ti řekne,jestli je ušije. Trochu počítej s tím ,že bude šetřit tylem na těch sukních ,asi nebudou tak hustě pošité .

• Sponzor fóra
  • @denisska  ty prvni dortovy uz podobny delal, ty ostatni, radsi bych do toho nesla...

• ahojte, snáď sa to sem hodí, potrebovala by som vedeiť, aké sú vaše skúsenosti so šatami, ktoré sú ponúkané na babybazar.sk s tým, niekto vám zabezpečí ušitie šiat na základe vašich mier, vy vidíte iba obrázok a následne sa výsledný efekt už nedá vrátiť. oplatí sa takto objednať si šaty?príde mi potom to, čo som si objednala zhodné aspoň na 90%?🙂dakujem

• neobjednávali ste náhodou niekto z www tečka dinodirect tečka com ? viem že už kdesi to bolo spomenuté ale neviem to nájsť 😐 .

• @radkaja  Ja som vedela že som sa presne o nej bavila ale absolútne nič mi to nechcelo vyhodiť... 🙂 ďakujem moc 🙂

• Ahoj holky, prosim vas, ctu tu o Zimovi, ale nemam na nej stranky, date mi je prosim?

• @batyalquawen  Zimo stránky nemá , jen na Ebay má pár šatů. Komunikace je pŕes jeho mail. Pošleš mu obrázek šatů a on ti napíše jestli je umí ušít. 🙂 Teď je nejvhodnější doba pro objednávku, protože už asi nemá takový frmol jako ve svatební sezóně.

• @radkaja  Děkuji

Napsala jsem mu, tak uvidím, měla jsem totiž v plánu objednávat na tidebuy.com, ale začala jsem se po zahraničních referencích trochu bát.

• Ahojte kočky, páčia sa mi jedny šaty a chcela by som vedieť, či by to ( podľa vašich skúseností so Zimom) Zimo zvládol. Čo poviete? Ak náhodou viete o niekom, komu ich šil a máte foto, privítam 🙂 Ešte mu nejdem písať, lebo mám asi 4-5 vybraných modelov, tak sa musím rozhodnúť 😃

• Tak ten korzet ti bude muset udělat z jednotlivých našitých krajkových aplikací.On totiž nemá takovou krajku vcelku.Ale i tak ty korzety od Zima vždycky vypadaly pěkně. 🙂

• Ahojík,chtěla jsem se zeptat.Když jste si objednávali šaty např. od Zima či jinde, byly jste si je zkusit nejdřív někde v nějakém salónu? Mě se třeba líbí šaty dle obrázku, ale vůbec nevím jestli by mi ten typ vůbec šel a tak vůbec. Ale je mi trapný přijít do salonu, zkusit si nějaký podobný šaty a pak odejít s tím, že nic....Nebo jste to riskly a žádný si nikde nezkoušeli?

• Já to risknu🙂 Nikde v salonu totiž ty moje nemají.

• @blondys24Je  lepší si zkusit alespoň podobný střih šatů,protože ti opravdu nemusí dobře sedět .Na fotce šaty vypadají trochu jinak,než ve skutečnosti. V salónu si šaty můžeš vyzkoušet i bez toho,že si je hned zamluvíš. Některé nevěsty obchází několik salónů a vyzkouší desítky šatů ,než si vyberou.

• Ahoj holky, připravujeme svatbu a já jsem si vybrala šaty asi dvoje. A našla jsem stránky www tečka tidebuy tečka com, protože jsem je našla o hodně levněji. V půjčovně za 1. chtějí 13000 a na netu 2600,- a za 2. chtějí 7000,- a tady jen 1800,- jen nevím jestli máte zkušenosti s touto stránkou a s placením cla a dopravy. K tomu jsem se ještě nedostala Díky za info a ať Vaše vysněné šaty dorazí v co nejlepším provedení a podle vašich představ

• Na Tidebuy nejsou nejlepší reference- špatná kvalita látek i ušití,nevracejí peníze.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov