Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @danulicek  hej chcela som silnejsiu vysivku, kamienky na prisach sukni a tie iste aj na zavoj, ... spdonikca je 2 vrstva a sukna ma tusim az 7 vrstiev, ... prirodna biela fuha strasne som mu nakazala veôa detailov, bola som aj v salone a fotila si priame detaili siat

• Holky, prosím vás, můžete mi sem hodit odkaz, odkud ty šatičky objednáváte? Prosím... 🙂

• @ivka_alex  Teda, jsou krásné! Tak nakonec se čekání vyplatilo 🙂 A ten závoj....nádhera, moc Ti to sluší

• Sponzor fóra
  • @ykachnicka  daaaaaaaaaaaaaakujem :-**** na živo su este krajsie, uz sa tesim na svadbu a svadobne foto 😛

• Baby co ste objednavali saty z Ciny kazda ste platili clo ci je mozne sa dohodnut a dat na saty ze su ako darcek, myslim ze tym padom sa clo neplati, ci ako je to? diky 😉

• 😉 @orieska325  Tak clo budeš platit vždycky.Označení ,že je to dar,už na celnici nefunguje,clo se platí i tak..

• @radkaja  ok dikes

• @caramelgirl  vdaka za info. asi skusim poslat mail zimovi. uvidim aka bude suma a potom sa rozhodnem. dufam, ze s tym nebudu problemy. ale je to risk. tak uvidim.

@lamorgaine  tu v diskusii je jeho mail: zimo318@hotmail.com

• @kikuska8  ja som zimovi pisala asi pred hodinou, tak tiez cakam, co odpise 🙂

• @danulicek  to som zvedava ako to dopadne... kocky tu pisali, ze vraj na objednavky reaguje dost rychlo, ale ked potrebujes nejake ine info alebo ako je to s dodavkou to sa mu uz odpisovat nechce 😒 tiez uz mam vybrane saty, co by som si chcela dat usit, ale stale som si nie moc ista... daj vediet ako to prebieha.
    stale sa to vsak cenovo oplati oooovela viac, ako si tie saty pozicat 😃

• @kikuska8  No ano co sa tyka pociatocnej korespodencie tak v tom je zimo bleskovy🙂 mne odpisal aj naprik tomu ze v Cine boli vtedy 3 hodiny rano🙂 saticky mam objednane tak dufam ze s dalsou korespodenciou nebude problem a ani zo samotnym dodanim siat🙂)

• Holky, stačí když se připravíte na to, že to může Zimovi trvat i dva měsíce , než šaty pošle, pak alespoň nebudete mít žádné nervy ani potřebu mu psát a marně čekat na odpovědi. Ještě se nestalo, že by šaty neposlal. 🙂 🙂

• @orieska325  mne este zatial neodpisal, verim, ze ho nekleplo z mojej predstavy 😃 ja som totiz chcela vrch z inych siat a spodok z inych, tak uvidime, ako to zvladne 🙂 a ci ma neposle kade lahsie 😬 a tiez som zvedava na cenu.

• @radkaja  presne na to som sa pripravila, takze toto beriem s rezervou. ja mam len trosku strach, ze doteraz boli saty fajn, ale co ked "poorie" prave tie moje 😃 😃 ale to prejde, verim tomu 🙂

• @radkaja  Presne na toto som myslela...ale bola by som rada ak by to poslal aj skor kebyze to bola nejaka katastrofa aby som si pak este nasla nejake saty v pozicovni 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @danulicek  myslim ze pre neho to nebude problem ja som si tiaz priala iny vystrih na korzete ako je na originali🙂

• Nevěsty prosím pošlete mi někdo mail na ZIma, další kamarádka chce od něj šaty 🙂 děkuju

• zimo318@hotmail.com
    Už několik nevěst mělo od Zima šaty zkombinované ze dvou nebo i více modelů a dopadlo to dobře. Jen je třeba Zimovi dobře popsat jak si kombinaci představujete.Holky mu například na fotkách originálů ,třeba šipkami vysvětlili ,jak by si to představovaly.

• @radkaja  děkuju, já sem se vdávala už vloni v srpnu a měla sem od něj šaty a pak sem 2 kamarádkám šaty zajištovala a ted chce další 🙂

• @pellullinka  Jo já si tě pamatuji.Byla jsi jedna z průkopnic šití u Zima. 😃 To měl ještě pěkné nízké ceny. 😉 Ty dvě kamarádky byly se šatami spokojené?

• @radkaja  jojo byla jsem druhá myslím 😃
    holky nemáte někdo od zima šaty Fuente???
    kolik stojí šití ted?

• @radkaja  jojo spokojené 🙂 povedly se oboje

• @pellullinka   Myslím,že složitější šaty tedˇvycházejí kolem 8 tisíc. 😐

• jj šipky su naj na pochopenie a vysvetlivky 🙂)

• aj ja som zvyraznovala, co chcem a co nie 😃 ale tak to snad najlepsie pochopi 🙂

• objednávala som si šaty na stužkovú z www.dinodirect.com. Vyzerajú na obrázku naozaj krásne a ešte aj recenzie boli fajn, len neviem či som urobila dobre...ževraj ich poslali už v piatok 18.11. a v sobotu 26.11. mám stužkovú...myslíte že stihnú prísť? Ako dodaciu službu som dala EMS...Už mi poslali aj tracking number, len neviem kde ho mám napísať...keď som ho totiž písala sem: http://www.track-trace.com len mi to tam vypisuje podivné veci...poraďte mi kde to mám napísať? A nemáte niekto skúsenosti s nimi...že za koľko to asi príde...??? 😉

• @baska468  obvykle věci z číny chodí tak za 10 dní. Dej si do vyhledávače China post , tam bys mohla najít ten svůj balík. 🙂

• nič mi to nenašlo 😞 dúfam že tie šaty prídu zajtra alebo vo štvrtok...inak neviem čo budem robiť... 😞

• @orieska325  
    Ahoj ja som clo neplatila.

• @lilajka  no ja už neviem, známa si tiež objednávala šaty z číny a neplatila nič, vyšli ju nejakých +- 100dolárov..neviem od čoho to závisí..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov