Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • no ja som tvorbu videla aj na fb a zdali sa mi prepracovanejsie ako od Zima, ale asi aj drahsie, i ked modely siat co by som chcela aj Zimo usije vraj za 600 dolarov, takze to asi vyjde na rovnako 😃 mne ide len o kvalitu 🙂

• Už mi prišli šaty z dhgate a sú ešte krajšie ako na obrázku 😃 😃 !

• @snoe12  chceme foto🙂

• Sponzor fóra
  • Jj bez fota nevěříme 😃 😃

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @cheaky  To se mi taky stalo (polovina ledna), když jsem mu zkoušela mail poslat, asi 3x se mi vrátil. Zkusila jsem to za 1 den znovu a pak se podařilo. Asi má plnou schránku, tak to musíš zkoušet 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @cheaky  jo, plna schranka, to je bezny a to jeste neni sezona! 😉

• @rosny  Právě že už asi Zimovi sezona nastala . 🙂
    Holky už dlouho neváhejte a objednávejte ,protože pak už bude Zimo totálně zahlcený objednávkami.

• @radkaja  ja myslim, ze to pravy maso prijde duben/kveten, kdy se vsichni probudi na posledni chvili 🙂

• včera jsem objednala u Zima a dnes mi psal, že potřebují na zhotovení kolem třiceti pracovních dní... 😉

• @anet_  Raději si ještě 14 dní připočti,Zimo vždycky slíbí až moc optimistický termín,realita je pak trochu jiná.

• @radkaja  je mi to úplně jasný po tom, co jsem tu všechno přečetla 🙂 tak jsem zvědavá...už když jsem mu poslala míry a zeptala jsem se kdy budou šaty hotový, tak už neodepsal 🙂 tak sem vlastně ani nevěděla, jestli to došlo v pořádku, pak jsem mu psala ještě jednou samostatně kdy budou hotové, tak až pak odepsal 🙂)

• Ahojte, ja som naša jednu slovenskú stránku kde sú šaty tiež šité na mieru možno tiež z činy ale ak sa mi nebudú páčiť tak ich viem bez udanie dôvodu do 7 dní vrátiť čiže sa mi to zdá najrozumnejšie si ich odtiaľ objednať. A vychádzajú do cca 300€.

• @diduska88  tovar na objednávku - na mieru sa nemôže vrátiť, pre tento prípad neplatí 7 dňová lehota

• Sponzor fóra
  • @orgovan  ale u tejto predávajúcej to možné je som si s ňou už písala.

• @diduska88  môžem sa opýtať u koho si si tie šaty objednávala?🙂

• Ahoj, trošku rozvířím Zimo vody. 20. ledna jsem si objednala šaty ze stránky, která se vůbec netvářila jako asijská a až z výpisu z účtu jsem zjistila, že peníze odešly do Hong Kongu. Po pár urgencí minulý týden jak to se šatama vypadá mi je v pondělí odeslali z H. Kongu,dnes ráno byly v Praze a dnes ve 12:00 mi je přivezl kurýr. Šaty budou potřebovat drobné úpravy, ale mám kopii šatů od australské firmy (originál 2000 AUD), moje šaty 240 USD. Vypadají opravdu autenticky, prostě risk mi vyšel. A to si myslím, že jsem náročná a u Vietnamců apod. nekupuju ani zeleninu. Takže bych ráda ubrala na mírné hysterii, která tady panuje (bez urážky), že Zimo je jediný ten pravý. Držim palce!

• @airinka83  A fotku nedáš? 😉

• dám, ale nemám je u sebe doma aby je přítel neviděl, takže jsou u rodičů a o víkendu nafotím 🙂

• @airinka83  A na jaké stránce jsi objednávala..jestli se můžu zeptat

• jasně, annaprom com (model belmont)

• @cmukix  bohuzial, nemozem najst link na tu bizuteriu. Skusim este pohladat, ale 😞

• @diduska88  samozrejme, ze z ciny.. poznas aj stranku svadobnesatynapredaj.sk? 😉

• Tak já bohužel hlásím zklamání a uvažuju, že se je pokusím vrátit. Materiál je příjemný, že mi úplně nesedí mi nevadí - počítala jsem, že je dám doupravit švadleně, ale je to úplně něco jiného než jsem čekala.

• @nozdormu  ine v com? ake saty si objednavala?

• Mrkni ke mně do alba. Jsou prostě hnusný.

• @nozdormu  nestraaaas...ja mam vybrate podobne tylove a este aj s krajkou..pošleš do IP foto? nech mám predstavu, čo mám čakať....

• @nozdormu  no ale tam mas len tie modelkovske saty, daj aj fotku skutocnych, lebo takto su naozaj krasne 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov