Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@rozzaarka já jsem z Příbrami a půjčovné je tu většinou 2500-3000 a zase tak daleko od Prahy to není
i autobusy sem jezdí každou půl hodinu
26. feb 2012@rozzaarka Tiež som si objednala tie šatočky
26. feb 2012- Sponzor fóra
@nikyz A kde ses tady v PB byla ptát?
26. feb 2012@lamorgaine třeba na Jirásky se přestěhovala půjčovna z námka a mají tam moc krásný šaty
26. feb 2012@nikyz Tam jsem taky byla a moc hezký, budou mi tam dělat i květinky
26. feb 2012@lamorgaine mě tam přišli nejhezčí a taky jediná půjčovna, kde jsme oblékli ženicha
ale nakonec se nám termín posunul a teď jak hledám na internetu, tak bych si šaty snad i koupila...
26. feb 2012@nikyz A kolik tam stál oblek na ženicha? Já si taky budu nechávat šít, ale zatím vyčkávám. Mám vybrané jednoduché šaty, tak se nebojím, že by mi to "zkaňhali"
. A nebyla ses kouknout v Odetě?
26. feb 2012@zuzicka220 Děkuji moc.
Škoda že máš svatbu jen týden přede mnou, kdybys je prodávala koupím si je, ale takhle by se to nestihlo .
26. feb 2012@smirnoftka a uz je mas? a odkud?
das pak fotky?
26. feb 2012@rozzaarka nie nemam, mali byt hotove v utorok, ale posunuli mi to az na buduci stvrtok a kym pridu postou, to potrva.. objednala som cez DHgate a fotku dam, ak budem spokojna
26. feb 2012@bajamaty to je teda fakt skoda ze mame svadby tak po sebe. Keby sa dalo tak by som ti tie moje saty rada predala lebo su fakt krasne rozpravkove a pritom lahucke
ale myslim ze ak si vyberies z ich stranky nejake nenarocne saty co sa tyka strihu tak ich urcite nepokazia.
26. feb 2012@bajamaty http://www.tidebuy.com/product/Fantastic-A-Line-Strapless-Floor-Length-Appliques-Embellishing-Wedding-Dresses-2012-Spring-Trends-1734456.html
Posielam link na tie moje šatyPS.: ak by som si to náhodu rozmyslela s tými čo mám a chcela by som ich predať, tak sa ti ozvem
26. feb 2012@smirnoftka tak drzim palecky
doufam, ze budes spokojena
mas je od tohohle prodejce?http://www.dhgate.com/2012-sexy-new-dhgate-ball-gown-removeable/p-ff80808130ff289a01312d569c320c0a.html - one stopos?
26. feb 2012- Sponzor fóra
@zuzicka220 Ok. Děkuji.
26. feb 2012@zuzicka220 určitě se ozvi, kdyby náhodou, třeba ještě nebudu mít nic objednaného
26. feb 2012@rozzaarka Objednala som od tohto predajcu: http://www.dhgate.com/2012-top-sellers-new-sexy-excellent-satin/p-ff80808132ad0ae50132b8597f64473d.html
Postovne bolo do CZ zadarmo, tak som dala poslat tam26. feb 2012@smirnoftka to je super, hledala jsem taky free shipping, ale dneska mi nejak nepralo stesti
tak az budu opravdu chtitm, vim, ze je najdu
urco pak dej fotecky
)tesim se
26. feb 2012@rozzaarka Na Slovensko som free shipping nenasla, tak som to spravila takto. Som zvedava, ako budu vyzerat, skusala som si ich aj v salone.. Ty mas este asi casu habadej na objednavanie
26. feb 2012Ahoj holky, strašně se mi líbí tyto šaty: http://www.tidebuy.com/product/Awesome-Trumpet-Mermaid-V-Neck-Floor-Length-Pick-Ups-Wedding-Dresses-2012-Spring-Trends-1734479.html
Nemáte s tímto prodejcem zkušenost? Jak šaty vypadají v reálu, jak sedí a tak? Odpovídají velikosti? Nebo si je necháváte šít na míru? Je opravdu poštovné zdarma? Mám z toho strach si je objednat. Aby mi sedly a aby byly opravdu tak krásné. Dají se pak ještě upravit, kdyby mi byly třeba větší nebo naopak? Ta cena je luxusní. Moc bych se v nich chtěla vdávat a u nás v salonu je půjčují za 15 000 Kč, což je dost.26. feb 2012@nienna tak zatim tady z Dhgate nejsou moc ověření prodejci, některé nevěsty slíbily dodat fotky šatů , co si tam koupily, takže je potřeba počkat s hodnocením, než je dodají. Ověření jsou zatím jen Zimo a Jasminesbridal.com . Zimo už chce za šaty kolem 400 dolarů . Nějak nám chlapec drahne.
26. feb 2012@sophinne Tak Tidebuy je sázka do loterie. Zkušenosti jsou rozdílné , někdy to dopadne dobře jindy ne.Myslím , že je to tím , že dávají šít šaty různým firmičkám , takže pokaždé dopadnou jinak. Šaty sedět můžou ,ale taky nemusí. Úpravy velikosti si musíš nechat udělat tady u nějaké švadlenky.Raději doporučuji Zima nebo Jasminesbridal.
26. feb 2012@radkaja ufff tak to ozaj riadne zdražel, ved to je 300 euro....hmm to neviem či by mi stálo zato riskovať šitie, to si radšej požičiam....a Jasminesbridal som ešte nevidela, idem si to pozrieť
a veľká vďaka že si mi napísala26. feb 2012@radkaja teraz si pozerám to Jasminesbridal, ale to je vlastne len nejaký vyhľadávač? lebo tam je len zoznam internetových stránok, ale ako si vybrať??
26. feb 2012@nienna Promiň napsala jsem to špatně, je to Jasminesbridalshop.com
26. feb 2012@radkaja aha ďakujem
už to pozerám, ale tie ceny sú tam tiež ako u Zima hmmm....teraz kto je lepší
26. feb 2012@nienna Lepší je Jasmines.
26. feb 2012@radkaja
díky
už si len vybrať šaty
26. feb 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
@nikyz Pokud bys platila přes paypal a šaty by se ti nelíbily, můžeš stopnout celou platbu a oni to musí řešit