Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @orgovan  Neboj se Zimo poslední dobou dává dostatečný počet vrstev. U bohatých tylových sukní dával i 4 . Ta tvoje je spíše na 3 vrstvy , přeci jen tam musí být vidět ty výšivky. Neboj bude to v pořádku , však si to zkontroluješ na fotkách co ti pošle. 🙂

• Ahojte baby, po prečítaní posledných 100 stránok fóra som sa rozhodla objednať si šaty od Zima. Komunikácia bezproblémová, odpovedal vždy do polhodiny. 29.2. som zaplatila prvú polku peniažkov a pripájam sa k čakateľkám 🙂 (je mi jasné, že v tomto momente komunikácia so zimom končí) Pri rozhodovaní mi pomohli najmä baby, ktoré si objednávali šaty začiatkom minulého roka. Ďakujem za všetky info, ktoré som sa dozvedela vďaka ich trpezlivým odpovediam na neustále sa opakujúce otázky... 😉

• @orgovan   ahoj. prosim ta pisala vo fore ze si si objednavala saty cez nejakeho zima, mozem mi napisat www.stranku?dik

• Sponzor fóra
  • tak už jsme asi tři co teď nějak objednaly u Zima, tak jsme zvědavá 🙂 21.2. po zaplacení první půlky mi psal, že potřebují kolem 30 pracovních dní. 26.2. mi odpovídal, že dělají automaticky přichycení vlečky a že co nevidět začnou šaty šít 🙂) tak bůhví, jestli už vůbec začali 🙂

• @quena  nemá www stránku. kontaktuj ho mailom zimolau318@hotmail.com

• @anet_  a ake si si dala sit? 😵

• @ivanka_c  ja som bola na tom tak isto a tiež som vďačná za toto forum...a velmi dufam, ze budem spokojna s vysledkom. Dnes mi odpisal, ze do sukne dava minimalne 6 vrstiev tylu. Tak som spokojná. Ty si si aké dala šiť?

• @orgovan  psaly jsme si o tom ve zprávách, Maggie sottero Georgina 😉

• @anet_  ahaaaaaa 😃 😎

• @orgovan  a co ti napsal Zimo, že ty šaty zvládne ne? 🙂 a za kolik?

• @anet_  máš v IP

• @didi1983  a aké presne šaty a od akého predajcu ste si objedanli?

• aj ja som rozmyslala nad zimom,ale mam take malyyyy problem.Neviem po anglicky.To vsetky co si tu objednavate odtial viete tak dobre anglicky?Lebo zaklady to hej,ale na taketo objednavanie by som si netrufla.Skoda.

• Stalo sa niekomu, ze Vam nefungovalo tracking number? Prisiel mi po tyzdni uz druhykrat ten isty mail zo systemu, ze zasielka bola odoslana s tym istym tracking number, ale stale nefunguje. 😞

• @nanika09  ono to objednani nebude tak tezke, neboj. miry prelozit zvladnes... Ja anglictinu ucim, takze komunikace mi problem nedela. kdybys chtela pomoct, klidne pisni🙂

• Sponzor fóra
  • @nanika09  Ono je stejně nejlepší s číňanami komunikovat jednoduchou angličtinou , protože někteří mají taky jen základy. 😉 🙂

• @rozzaarka  ty si tiez odtial objednavas saty?Este nie som rozhodnuta,lebo premyslam aj nad usitim zo slov. salona,tak neviem

• @nanika09  no, ja bud z DH gate nebo od Zima... jeste nevim, vdavam se az 07/13, takze mam cas. objednam to asi na konci leta

• @smirnoftka  ja som mala presne tento problem na dhgate, aj teraz mam. Tam system odratava cas dokedy musi byt objednavka pripravena a ked pride ten cas, vygeneruje to nejake automaticke tracking, ktore nefunguje. Mne ho potom predajca prepisal ked posielal saty naozaj.

• @zuzx  @smirnoftka  ale potom v podstate klamu! lebo deklaruju isty cas..potom tvrdia "ze colnica" a potom maju este dalsi extra time, kym to pošlu...ach..neponahla mi to..mam svadbu v auguste..ale chcem vediet, ci som dobre investovala peniaze..hlavne ked mu tam chodia kadejaké feedbacky.. 😞

• @wanilla147  neklamu, to su dve rozdielne a nezavisle veci - system a predajca. Treba tlacit na predajcu aby ti tie saty poslal. System sa obist neda, preto ti to tam hodi nejake automaticke tracking. Ked som ja objednavala saty, tak mali cinsky novy rok, takze som vedela ze budu meskat. Hlavne s nim komunikuj a tlac ho. Ak by to bolo velmi zle, povyhrazaj sa mu feedbackom a udanim na paypal.

• @zuzx  A to nove tracking number sa mi tam zmeni, alebo mi ho poslu? Kedy ti to naozaj odoslali, lebo ja mam uz tyzden saty usite.. Dnes je to presne mesiac, co som objednala (DHgate) a este to ani neodislo 😞 A to tam maju uvedene, ze usitie trva 8 dni.. V skutocnosti po prvom tyzdni len zacali sit.

• @smirnoftka  mne to tam potom predajca zmenil rucne a to uz bolo skutocne tracking. Mne tiez zacali saty sit az neskor, ale nevadilo mi to, lebo som s nim komunikovala a vedela som v akom su stave a potom sa mi ospravedlnil za ten novy rok, ale ze keby mi to surilo, tak ich predsa len dokoncia. Prisli mi presne za mesiac a 3 dni.

• Holky slíbili Vám ti prodejci z Dhgate ,že pošlou fotku hotových šatů? Přeci jen je lepší, když si je takhle můžete zkontrolovat a případně si ještě na nich domluvit nějaké změny. 🙂

• @radkaja  Nie, to robi asi len Zimo 😎

• Nedělá to jen Zimo ,viděla jsem to i u jiných prodejců. Myslíte,že kdyby jste je poprosili,tak by Vám je nevyfotili? 🙂 Bylo by to přeci jen lepší.

• @radkaja  slubili, ale nic neposlal..idem ho este otravovat..nech si nemysli, ze ma "ošuška"..najviac "milujem" tie jeho automaticke odpovede, ktrore zacinaju: "dear friend,...." mne sa niekedy zda, ze ani nehovori angličtinou..to co pise castokrat ani pri použiti extremnej predstavivosti nedava zmysel - ani v kontexte, ani jednotlive vyrazy.. 😒

• @wanilla147  A to ja mam vycitky, ze taku otravu ako ja asi este nevideli 😃 Ale skusim teda vypytat fotku, co si vymysli 😵 Nad tou anglictinou som uz aj ja rozmyslala, ci je chyba vo mne ci na druhej strane 😃

• @smirnoftka  myslim, ze treba otravovat..otravovat..inak na teba kaslu..ked zacnem s fotkou, tak stichne ako pena..

• @wanilla147  Neuveritelne! napisala som, ze chcem fotku a normalne odpisala, ze mam chvilku pockat.. Tak som zvedava, co posle 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov