Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @orgovan  mně odepisoval tak kolem 22hod a ve 2 v noci 🙂 jinak je ale divný, že nexuska píše jak jí odpovídal minulý týden 1.4. a 6.1. měla fotky, já mu psala 2.4. a 7.4.. takže vždy den po ní a nic a to mě úplně vytáčí 😠

• Holky, já mu pošlu nějaký mail, kde mu napíšu, aby viděl že si všechno povíme, tak mi kdyžtak pošlete kdo chcete, vaše maily a kdy ste posílaly platbu a já to dám nějak dohromady 😉 jestli nám hodlá k tomu něco napsat, kdy to budeme mít 😉

• Sponzor fóra
  • @an3tka  áno, možno takéto prípady sú.. ja však mám dobrú skúsenosť s kúpou šiat cez internet... takže záleží od toho na koho natrafíš 🙂

• no ja este nestresujem....proste nie je to stroj, ktory sedi pri kompe, urcite sa dočkám....o jeho komunikácii som vedela uz vtedy, ked som si saty objednavala...a aj to, ze minuly rok v apríli sa konalo toto isté.... 😎

• @zuzicka220  a ty máš šaty od Zima?

• @an3tka  nie, ja mám z tidebuy, myslím, že je to rovnaký princíp ako Zimo... ja som však spravila chybu a nenapísala im moju výšku - som chudá a vysoká. takže keď som si šaty obliekla aj so spodničkou tak sú mi krátke a budem ich musieť predať. ale na kvalitu sa nemôžem vôbec sťažovať... proste som nad takýmto niečím vtedy nerozmýšľala 😞

• @orgovan  ja tak isto este nestresujem...myslim si, ze ten tyzden ...dva...este dokazem akceptovat...ale som rada, ze v tom nie som sama a je nas viac v rovnakej situacii...myslim, ze na tak vela bab by sa vykaslat nemohol a urcite dobehne zameskane hned po tom, ako sa dostane do normanleho rezimu prace 😉

• @kikusastar  jedna nevěsta mi posílala fotky hotových šatů od Zima a v pozadí je vidět několik lidiček co tam ty šatky šijou, takže je jich tam na to více, ale stejně nestíhají. To nevíme z jakých koutů světa má Zimo objednávky, jen kolik je nás teď tady, co čekáme a o kom ještě nevíme 🙂

• @kikusastar  
    @anet_   jasne, má teraz toho asi vela, dajte si stranky okolo 502 - takto pred rokom podobná diskusia ako nestiha terminy 😃

• Neviem ci je Zimo nejakym sposobom spojeny s Landybridal ale mrknite ako sa nam vyrabaju, alebo vyrabali saticky:

• @orgovan  já sem tady toho přečetla strašně moc, proto sem objednávala ještě v únoru a stejně už je v tom zmatek 🙂 Kdyby alespoň psal, že se zdrží o tolik a tolik dní, ale to mlčení, nikdo nic neví, to je děs 🙂 Jsem zvědavá, komu dalšímu, kdo objednával po mě, pošle fotky, jeee ja budu zase zuřit 😃

• @orieska325  to vypadá moc hezky 🙂 ale u Zima na fotce sedí v zimních bundách a šijou šatičky, docela sem koukala 😐

• @orieska325  no chcela by som veriť, že to tak naozaj je, všetci v nazehlenych košielkach...čistota akoby vyrabali bio jogurty.....všetci robia pomaličky aby ich stihla kamera zabrat.....kiež by to tak bolo....nejak sa mi to nezdá

• @anet_   taky jsem si všimla těch lidí v zimních bundách.. ještě, že tam nejsou malý čínský děti, který by ty šaty šily..

• Sponzor fóra
  • @an3tka  asi tak :/ a bůhví kolik za to dostávají zaplaceno, proto mě nenapadlo vůbec smlouvat, myslím že za ty peníze dělají nádherný šaty a já je budu mít za půlku půjčovného, to je dost slušný 🙂 Jinak se neboj kvality šatů, já sem to zkoumala hodně dlouho, našla jsem podobný článek, proto jsem neriskovala objednávat někde jinde a objednala u Zima, dala jsem na fotky a zkušenosti nevěst 🙂

• @anet_  taky jsem dala na fotky a zkušenosti, ale je fakt, že takhle podrobně jako v módním pekle to žádná nevěsta nafocený neměla. No budu doufat, že mi přijdou taky tak krásný šatky jako ostatním nevěstám, případně že mi je mamča (učila na textilce oděvařinu a uvrtala mě do toho sama) poupraví. A taky budu doufat, že už se Zimo brzo ozve, jinak si asi začnu kousat nehty 😃

• @an3tka  jee tak to máš dobrý, že nemusíš v nejhorším nahánět ještě švadlenu 🙂 mně odpověděl naposled až na druhý mail, když sem se ho na začátku ptala, kdy přibližně budou hotový a jestli má moje peníze a to už je měsíc a půl, tak uvidíme, až budu mít na mailu jednoho dne fotky, tak budu křičet radostí 😃

• nasla jsem, jak jedna pani (asi z USA?) pise, jak objednala šaty u Zima, jsou tam i foto http://boards.weddingbee.com/topic/chinese-replica-dress. 🙂

• @orgovan  Ale jasné veď aj ja mám foto kde sa v pozadí mojich krásnych šiat krčia pinpongáči v bundách a teplo im zrejme vôbec nie je..Ono ťažko povedať v akých podmienkach skutočne pracujú ale aj napriek tým vetrovkám mi tá dielňa prišla pekná slnečná vzdušná, pravdupovediac som si predstavovala tmavú kobku...hlavné je aby Zimo zas dodržal slovo a šaty došli v poriadku a tešila si sa z ic tak ako my spokojné budúce nevesty.. 😵

• @laviva  No tady je otázka, jestli by nějak podobně nevypadala paní i v originálech. Podlě mě si vybrala šaty nevhodný pro její postavu... 😛

• @leeenca  no jasne 😃 ja jsem chtela jenom ukazat, ze tady nejsme jedine, ktere cekaji na saty 🙂 uvadi se tam i v dalsich diskusich. Ale hlavní je, že paní byla nakonec spokojena.... 😉

• @laviva  no ale vypadá v tom fakt divně 😐

• @lamorgaine  no hold kazdy ma nejaky vkus/nevkus 🙂

• @orgovan  tak už se ti Zimo ozval? Já pořád čekám a nic, ale na novou "objednávku" by se snad už ozval..

• @an3tka  neozval, sledujem to, ale zatial nic....ked bude daco nové, urcite sem napísem.

• @orgovan  ok, díky, já jen aby to tu neusnulo 🙂

• @anet_  Zimo napisal vcera, ze ci som dostala saty a poslal aj tracking number. Docela vtipne, naco mi je tracking number ked predpoklada ze uz ich mam. Ked sme tam volali 30.3, povedala nam pani zevraj saty su uz poslane a su v Sanghaji, ze uz nemozu nic viac urobit. Podla tracking number ich na postu odovzdali 31.3. vecer a posledny zaznam je zo Suzhou sorting center 31.3., tak neviem ci tam este stale stoja ci co. Uz som to ale nevydrzala a kupila si v obchode nove saty. Ked nahodou dojdu, dam vediet.

• @goldinka6  fuuuuha....to je teda fakt divné...a platila si teda len 1/2 z ceny? Mne sa ešte neozval 😞....ale aspon, ze zije 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov