Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @leeenca  za zři měsíce svatba, to bych neriskovala, já sem objednávala 4 měsíce před svatbou, a mám nervy...napíše ti že to bude mít tak za 25-30 pracovních dní, ale musíš si k tomu připočíst tak měsíc minimálně, než dojdou peníze, než to poštou přijde do čr, pak to leží na celnici...

• @leeenca  Podívej se na tidebuy.com, jestli tam mají tvé šaty, taky to šijou číňani, je to myslím o hodně rychlejší, já už mám objednáno.

• @leeenca  zimolau318@ ....není správně .Je to zimo318@.....

• Sponzor fóra
  • Holky děkuju za rady a info,, uvidím, jak to nakonec udělám...

• Ahojte, tak mne dnes prisiel zavoj a spodnica konecne po dlhej dobe, len na colnici mi to stalo vyse dva tyzdne 😞 Som strasne zvedava ako to vyzera, prebrala to svokra, kedze ja som v zahranici momentalne a kurier ma taku fasa pracovnu dobu, ze od osmej do 14:30. Nechapem kto ma vtedy akoze trcat doma...

• @nexuska  a já jsem žila v domnění, že v číně je facebook zakázanej 😃

• ja neviem, ale Zimo mi vzdy odpisal.. naposledy pred dvoma minutami 😉 aj ked tykalo sa to zatial len dopytu..

• @monecka  tak si to uzivaj a vychutnavaj, lebo ak zaplatis, tak uz stichne 😃 😛

• holky já nevím, možná si to představuju jak hurvínek válku, ale pokud je zimo fakt pryč, tak prostě neví nic o tom, v jakém stavu jsou naše šaty, tudíž třeba čte maily, ale pouze ty výhružné přeposílá dál (dejme tomu v čínštině) těm švadlenkám a oni mu dají vedět jaká je situace s šatama a zimo odpoví..popř. pošle foto

• Holky tak Zimo odepsal!! 🙂 omlouval se za pozdní odpověď, ale čím byla způsobená, to nenapsal. A na otázku, jestli už se šaty šijou taky neodpověděl, jen se prej nemám bát a dostanu je včas. Tak jsem se zas trochu uklidnila a budu čekat dál.. 🙂

• aj mneeeeee 🙂 - odpisal mi vlastne to iste ako @an3tka-e.  huraaaaa

• @an3tka  super alespoň někomu 😃 a kdy si mu psala naposledy?

• @anet_  naposledy dneska odpoledne, už jsem to nevydržela 🙂

• @an3tka  jo taaak, tak to já se držim zuby nehty 🙂 tak to budu muset zkusit 🙂)

• @anet_  já mu napsala slušnej email, jestli mi může odpovědět, jestli už začal šít, že mám strach, že šaty do svatby nestihne.. asi jsem mu zahrála na city, že odpověděl 🙂 (ale jestli začal šít, to nenapsal)

• Sponzor fóra
  • @an3tka  ahaaa chytrý 😃

• no tak hned ako som to tu vsetko citala som isla pozriet mail a pisal aj mne 😃 juhuuuuu. ze nemal cas a ze bol na nejakej konferencii a do tovarne pride az v pondelok.takze som kludnejsie ked sa ozval aspon. 😉

• holky vy mě štvete! 🙂 já chci takyyyy odpověď 😃

• joj, hurá - odepsal i mě 🙂 Nic konkrétního, ale žije 😃

• @anet_  asi mu budeš taky muset napsat srdceryvnej mail, na to reaguje 😃

• ahoj holky, tak mě taky napsal...ono totiž pokud ho některé holčiny bombardují mailma denně(neberu ty kterým hoří termín) tak on pak nemá šanci číst ty starší maily...mě odepsal na mail, který sem m u posílala před 11 dny...bez urgencí, prostě odepsal, omluvil se a pohoda...myslím že je lepší ho nechat a psát mu až je to to fakt důležité, je lety prověřený, nikoho myslím nepodvedl, takže napsat do kdy šaty potřebujete mít doma, a třeba tři týdny před tím stanoveným termínem mu napsat-připomnět se mu, že už by to měl dokončovat a posílat poštou...to je myslím nejlepší strategie

• Ak si spocitate kolko siat priblizne sije z celeho sveta, tak precitat mail a ist na dielnu zistit ktore konkretne saty to su zaberie urcity cas, takze radsej napise neurcite maily ze sa nemame obavat. Neviem si predstavit mat o vsetkom informacie a hned odpisat. A je logicke ze maily triedi podla dopytu, terminov a tie ostatne. Ja mam satky u ineho predajcu a je to presne to iste, na treti mail, ze vsetko je ok a nemam sa obavat. Nic konkretne, ziadna odpoved na otazky. Davam im cas, budem verit ze nesklamu, lebo ide im o peniazky a feedback.

• @an3tka  něco takového jsem zkusila 😃 uvidíme, ale koukám, že mě vyloženě vynechává, spousta z vás psala včera, mvmartina před 11dny a já minulou sobotu a prostě na mě kašle 😃 nebo čeká až tam bude v pondělí, jak psala petuska86 a zjistí víc 😃

• Ja som Zimovi poslala vcera vecer dlhy zdrbujuci email, ze mi saty stale neprisli (objednavala som ich 17.1., pisala som mu svadbu 7.4.), ze sme tam predtym volali a nam zaklamali zevraj uz su poslane a ze je totalne neseriozny a neodpovedal mi na maily 3 tyzdne pred svadbou. Som mu napisala ze mu druhu polku penazi neposlem, lebo saty vobec neprisli. Odpisal asi do hodiny, ze mu je to strasne luto, ze bol na business trip a ze sa stala serious mistake. Zevraj balik je uz u nas na colnici, podla tracking number ale stale trci v Cine. Tak uz na to uplne kaslem. Asi preto Vam vcera tolkym odpisal, lebo som ho riadne zdr... Tak Vam vsetkym prajem vela stastia, a tie co si unho chcu objednat, doporucujem minimalne pol roka pred svadbou, lebo tam ma zjavne totalny bordel.

• holky tak sem se pokoušela dneska zimovi mailem odpovědět na nějaké otázky, potřeboval něco upřesnit ohledně šatů a už po několikáté mi to nejde odeslat, ani na jeden mail, píše mi to že je schránka nedostupná nebo neexistuje

• @mvmartina  mozno to ma preplnene

• @mvmartina  to samý se stalo loni podle diskuze, taky se holkám vracely maily, prý měl přeplněnou schránku..

• @goldinka6  to mě mrzí, takže jsi si koupila jiný šaty? A budeš požadovat vrácení peněz?

• Baby poradte dobrého predajcu na svadobné šaty - čipkované, tak aby šil kvalitne čipku ... okrem Zima. mám predajcov zopár ale bojím sa či bude čipka kvalitná... IP ... Ďakujem

• @gabika7   jasminesbridalshop.com  Ještě kvalitnější než Zimo.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov