Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @kristynka_l   ja by som ich mala tiez najradsej doma.. tak budem dufat, ze to zimo stihne v predstihu 🙂
    nemas fotku siat? mozno si to tu pisala, prepac 🙂

• @matyaah  popůlnoční mi přijdou zbytečně drahé ušité, tak koukám na ebay, tam je výběr a za dobrý peníze, ještě když je doprava zdarma 🙂

• @anet_   pozeram na ebayi, ale ved vacsina odkazov je zase na tych krajirov do ciny.. a neusiju ti to podla tvojich rozmerov, ale iba podla "konfekcnych cisel"..
    ci zle pozeram?

• Sponzor fóra
  • @matyaah  asi podle toho jaké šatky hledáš 🙂 já jsem si už něco objednávala i mamce a všechno bylo jako hotové, jen jsem si vybrala velikost 🙂 pošli mi to do zpráv, já se na to mrknu 😉

• @anet_   ja som vlastne na ebyai nenasla ani jedny, ktore by boli tie prave.. na DHG mam vybrate.. mam poslat tie?

• @matyaah  tak jo pošli 😉

• Dnes ma zimo narodky 😃

• @smirnoftka  No tak aby týden neoslavoval . 😠 😃 😃

• @smirnoftka  ako vieš? 😎

• @smirnoftka  No opravdu - jak to viš? 🙂

• @orgovan  
    @leeenca  Z facebooku 🙂

• jooo šatičky jsou od rána v Praze jupíííí 😃 teď mi poslal až Zimo tracking number 🙂

• @anet_  Super 🙂

• a dokonce to prošlo celnicí 🙂 tak teď jen čekat kdy mi je DHL doručí 🙂

• @anet_  no vidíš, týzden od zaplatenia a uz sú v CR

• Sponzor fóra
  • @orgovan  mno ale v hong kongu si to vyzvedla DHL v pátek a ještě včera tam balíček byl, pak už to byl fofr 😃 takže to trvá tři dny, což je seuper 🙂 takže bůhví kdy to Zimo podal

• @anet_  paráda! tak hned jak přijdou tak šup sem s fotkama 😉

• @an3tka  doufám že rychle 😃 se jich nemůžu dočkat, ale vezmu je k našim, tak pak to vyfotím 😉

• @anet_  No vidíš, tak to bylo taky rychle!

• @kristynka_l  to teda bylo 🙂 a prosím tě, já je mám od 10,30 proclené a dál se zatím nic neděje. Kdy ti je přivezli, ještě ten den nebo až druhý?

• @anet_  Já jsem se trac.number nedozvěděla a ani jsem Zima o něj neurgovala, protože jsem si říkala, že je ještě čas (podle zkušeností ostatních). Takže vůbec pohyb šatů nevím. Ale z DHL mi volal kolem 9h ráno, tak si myslím, že zítra ti zavolá.

• @kristynka_l  jj už se to od té doby nehlo, tak to bude volat ráno 🙂 díky

• tak jsou u mě 🙂 a krááásný, mnohem hezčí než na fotce od Zima, dala jsem nějaké fotky ke mně do alba, ale prostě ty fotky nejsou vončo 😃

• @anet_  super 🙂 baby ja uz nebudem sem chodit, lebo potom mi je luto, ze ja este ani fotku nemam 😞 . Krásne šatičky máš 🙂 🙂 🙂

• @orgovan  děkuju 😉 to mi povídej, mně to taky mrzelo, že už mají holky fotky a já nic 🙂

• @kikusastar  
    @ivanka_c   baby, ozval sa vam uz zimo? ja som platila tak ako vy a zatial nemam ani fotky

• @anet_  Tak to je super, vypadají krásně! Vyfotíš si je i oblečené?

• @anet_  Jsou fakt krásný, gratuluju 🙂 Jak jsi mu nadiktovala délku závoje? Jako xy cm, nebo o xy delší, než šaty? Ten je taky krásný! Kolik si Zimo za závoj řekl? Děkujůůů 😉

• @kristynka_l  pokusím se 🙂 děkuju 🙂

• @anet_  Kráása ,ještě je vyfoť na sobě ,nebo aspoň na věšáku. 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov