Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @sylv1  Len aby potom Zimo neposlal fotky siat priatelovi na mail 😃

• @monecka  klidně, on je už stejně viděl, na mně je neviděl ... tak to stačí 🙂

• @sylv1  Ještě mě napadlo, že mu napiš už do předmětu mailu , že sis objednala v březnu a svatbu máš za chvíli.To si snad bude jistější, že si to přečte.

• Sponzor fóra
  • @radkaja  dík, zkusím to v dalším mailu, pokud na ten poslední nebude reagovat ... 🙂

• holky ozval se vám někomu v poslední době Zimo? Já mu už 14 dní od chvíle, kdy jsem zaplatila druhou půlku, píšu o tracking number a pořád nic. Ani na DHL pro mě žádnou zásilku nemají, tak začínám bejt celkem nervozní 😞 Navíc když si Zimo myslí, že mám svatbu 7.7., tak už je nejvyšší čas..

• @an3tka  anet, mne mal dnes poslat fotky svadobnych.. hmm, uvidime.. den este neskoncil..
    to je fakt blbe, 2 tyzdne a stale nic? to je nejake zvlastne.. baby, co tu pisali, tak saty prisli za par dni od kedy ich poslal.. napisal ti, ze ich uz odoslal?

• @an3tka  Jestli zas není na služebce a tak to ještě neposlal. Nedělal ti ještě po fotkách nějaké úpravy, to by je asi ještě neměl hotové. 😐

• @radkaja  na tych popolnockach ziadne upravy.. cakam fotky svadobnych..
    mne napisal 15.6., takze ma pristup k pc, tak asi neni na sluzobke.. bohvie..

• @matyaah  
    @radkaja  žádný úpravy už pak nedělal, 7.6. poslal fotky šatů, já mu hned ten den večer poslala peníze a od tý doby nic, ani potvrzení, že dostal peníze, ani že už je odeslal.. na DHL pro mě pořád nic nemají, tak já už nevím, ale fakt mě to štve a nevím jak ho přinutit k nějaký akci 😞

• @matyaah  Když byl minule na služebce, tak tam měl přístup k PC,takže i teď může být pryč . 😉

• @an3tka  je to hrozne s nim.. sak co mu to da za namahu, ked by napisal shipped a datum.. len aby si vedela..
    tak prajem este trpezlivost, snad sa ich coskoro dockas..

• @radkaja  jaaj, tak to som nevedela.. 🙂

• Zimovi jsem uz pred tydnem psala a chtela vedet cenu satu a porad nic... porad cekam a cekam... asi vam pilne sije holky a na nas cekatelky nema cas🙂

• @rozzaarka  takže ty ještě nemáš objednáno a teprv se s ním domlouváš? Pokud to tak je, tak to znamená, že opravdu není na internetu, protože nový zákaznice vyřizuje vždycky přednostně..

• mně se taky stále ještě neozval ... co když ho zavřeli za daňové úniky ... to budeme všichni v ... 🙂

• Sponzor fóra
  • @an3tka  to je pravda to vypadá nadějně ... když se novým neozval ... to může ale taky znamenat, že je fakt zavřenej 🙂

• @sylv1  nestraš!! už takhle mám nervy 🙂

• V Číně za delikty není vězení,ale hned provaz. Budiž mu země lehká. 😃 😃 Holky neblázněte ,takhle se už kolikrát neozýval. 😉

• @an3tka  já taky 🙂, já nemám taky nic, ani fotku 🙂

• určitě to dobře dopadne, vždycky to dopadlo ... 🙂

• @an3tka  presne tak. poslal jsem mu fotku satu s tim, ze chci vedet, za kolik mi je usije. Posilala jsem to 12.6. a cenu stale nevim🙂 holky ale chapu, ze jste na nervy... drzim pesti, at se vam ozve co nejdriv

• jemine, baby, to si nerobte takuto srandu.. totalne cierny humor 😃 ale ked tak nad tym rozmyslam, ak by mu prisli na nejake podvody, tak my sa to zrejme nikdy nedozvieme.. 😃

• tak jsem opět volala na DHL a pořád tam pro mě nic nemají, zase jsem psala Zimovi urgenci, už je to 14 dní od doby co mi poslal fotky.. holky já mám nervy a vy mě ještě stresujete těma řečma o tom, že ho zavřeli 😃

• to musí být nervy, šaty má krásný, ale já bych ho asi uškrtila na dálku, sama jsem nebyla spokojená s výběrem šatů tady ani cenama, pak člověk zkouší cizinu a vím sama, jak bylo o nervy kupovat šaty na poslední chvíli

• holky uklidněte mě někdo, že šaty přijdou včas 🙂 už je to 14 dní co jsem zaplatila a od Zima ani čárka, ani šaty.. přítel říká, že když už se s nima šil, že je pošle, ale začínám o tom pochybovat 😞 nemáte na něj někdo jinej kontakt než mail?

• @an3tka  no veru, nic prijemne.. ani mne sa neozval.. a to sa mal ozvat v utorok.. sice len 2 dni, ale po citani tuto toho vsetkeho fakt zacinam mat obavy.. 😒
    skusim na nete najst nejaky iny kontakt na neho.. neskusala si mu pisat na facebook?

• @matyaah  to jsem nezkoušela, většinou to všechno řeším v práci a tady mám facebook bloknutej. Pod jakým jménem že tam je?

• napisala som mu na fb na stenu, ze stale cakame odpovede a saty.. ze nech da vediet, co sa deje..
    nemyslim si ale, ze to bude mat nejaky efekt 😞 uvidime

• @an3tka  Zimo Lau - uz som mu prave napisala..

• @matyaah  tak pak dej vědět, jestli bude nějaká reakce.. má tam nějakou aktivitu na facebooku za poslední dny nebo tejdny? Co vím, tak v Číně maj většinou facebook zakázanej..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov