Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@radkaja dakujem
Boli to tieto http://www.dhgate.com/wg-028-elegant-lace-beaded-v-neck-bridal/p-ff80808131d78fc001321a26cf0b47d4.html len v bielom. Nehovorim ze boli uplne rovnake ako na fotke (vlastne ani neviem, nepatrala som za tym...), ale chcela som takyto typ. Nevadilo by mi za ne dat hoci aj 4 stovky v pozicovni, ale tety v salonoch na mna pozerali ze co chcem....ze take nieco ani nemavaju. Tak som sa nastvala, riskla a za smiesnu cenu mam nove saty. Bolo to super, lebo mi bolo uplne jedno ako budu rano vyzerat
27. jún 2012@lamorgaine
Taky jsem si vzpomněla,že už jsem je asi viděla.
27. jún 2012- Sponzor fóra
@radkaja ... no necháme sa prekvapiť
27. jún 2012@matyaah kamaratka mala originaly tych siat pozicane, tak prikladam foto na porovnanie
27. jún 2012@matyaah jo jo nejdříve jsem mu jen napsala mail jestli to stihne a říkal že do měsíce šaty budu mít a najednou za dva týdny tady byly a úplně úžasný takže jsem moc spokojená
27. jún 2012@laviva DAKUJEM za fotky, presne taketo by som ich chcela.. skusim mu poslat este tieto fotky, i ked, uz ich tam ma asi vela.. ale tak pre istotu, nech vie, co chcem
28. jún 2012@1katarinka1 super! budes naozaj krasna nevesta.. pristanu ti velmi!
28. jún 2012@radkaja Mohla by si prosim ta presnejsie vysvetlit, ako si to myslela s tym nariasenym tylom na spodnicke, aby nebolo vidiet kruhy? Kam by som ho mala prisit?
28. jún 2012@monecka Prostě se na spodnici ,nejlépe ve výšce kolen,nebo nad prostředním kruhem, našije široký hodně nařasený volán ,který bude sahat až na zem .Tím ,že bude hustě řasený , tak se přes něho nebudou ty kruhy rýsovat. Na některých fotkách je vidět, jak se nevěstám ty kruhy skrz látku sukně zvýrazňují a je tak poznat na první pohled že má kruhovou spodnici.Snad jsem to popsala dost srozumitelně.
28. jún 2012@nienna krasne.. tak potom pozri na baliku, odkial to bolo poslane
ak sa smiem opytat, kolko si platila?30. jún 2012@matyaah neviem či sa to z balíka dozviem, lebo to ide cez slovenskú spojku, teda jej prišli z anglicka alebo zdakade a ona mi ich bude posielať. a neboli lacné, 377 eur aj so spodnicou a poštovným, ale tak je to overená firma s dobrými recenziami....takže som na cene požičania ale šaty sú moje
1. júl 2012@radkaja no áno, rovnako to vychádza, ja však nemám Paypal účet a ani skúsenosti s nakupovaním zo zahraničia, tak mi vyhovovalo že sa nemusím o nič starať, len čakať na šaty
1. júl 2012- Sponzor fóra
@nanika09 Zimo má často plnou schránku.. jinak maily má dva: zimo318@hotmail.com a marklau318@hotmail.com
2. júl 2012@an3tka dakujem,posielala som to na tu prvu,takze plne schranka
2. júl 2012@radkaja Dobre si to vysvetlila, presne tak som to spravila a je to fajn, ďakujem
2. júl 2012- 2. júl 2012
ahojte, pročítala jsem tady diskuze týkající se Zima, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem probíhá objednávání šatů, zda mu stačí poslat fotku šatů, které bych chtěla e-mailem a on už pak napíše způsob platby apod.? Také jsem se chtěla zeptat v jakých cenách se to pohybuje. Děkuji za odpověď.
5. júl 2012@xrozarka Doufám,že na šaty nespěcháš,protože to trvá i přes dva měsíce ( byly i případy kdy to bylo přes 3 měsíce) ,než holky dostaly šaty.
5. júl 2012@xrozarka Ale neškodilo by se mu průběžně upomínat.Párkrát totiž úplně na zakázku zapomněl,protože se mu nevěsta nepřipomínala.
5. júl 2012@xrozarka na fotky se čeká tak 2 měsíce, a pokud zatím nic nemá ušito, tak na maily často ani nereaguje, tak se na to připrav
7. júl 2012@matyaah tak to jsme dvě....naštěstí na šaty až tak moc nespěchám...co Ty?
8. júl 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
@radkaja myslím, že sem @zuzx dávala odkaz odkud je objednávala, několik několik několik stránek zpět

Mimochodem máš hezké příjmení, já ho budu mít po svatbě, jen s háčkem