Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @radkaja  myslím, že sem @zuzx   dávala odkaz odkud je objednávala, několik několik několik stránek zpět 🙂
    Mimochodem máš hezké příjmení, já ho budu mít po svatbě, jen s háčkem 🙂

• @radkaja  dakujem 🙂 Boli to tieto http://www.dhgate.com/wg-028-elegant-lace-beaded-v-neck-bridal/p-ff80808131d78fc001321a26cf0b47d4.html  len v bielom. Nehovorim ze boli uplne rovnake ako na fotke (vlastne ani neviem, nepatrala som za tym...), ale chcela som takyto typ. Nevadilo by mi za ne dat hoci aj 4 stovky v pozicovni, ale tety v salonoch na mna pozerali ze co chcem....ze take nieco ani nemavaju. Tak som sa nastvala, riskla a za smiesnu cenu mam nove saty. Bolo to super, lebo mi bolo uplne jedno ako budu rano vyzerat 🙂

• @lamorgaine  🙂 Taky jsem si vzpomněla,že už jsem je asi viděla.

• Sponzor fóra
  • @radkaja   ... no necháme sa prekvapiť 🙂

• @matyaah  kamaratka mala originaly tych siat pozicane, tak prikladam foto na porovnanie

• @matyaah  jo jo nejdříve jsem mu jen napsala mail jestli to stihne a říkal že do měsíce šaty budu mít a najednou za dva týdny tady byly a úplně úžasný takže jsem moc spokojená 🙂

• @laviva  DAKUJEM za fotky, presne taketo by som ich chcela.. skusim mu poslat este tieto fotky, i ked, uz ich tam ma asi vela.. ale tak pre istotu, nech vie, co chcem 🙂

• @1katarinka1  super! budes naozaj krasna nevesta.. pristanu ti velmi!

• @radkaja  Mohla by si prosim ta presnejsie vysvetlit, ako si to myslela s tym nariasenym tylom na spodnicke, aby nebolo vidiet kruhy? Kam by som ho mala prisit?

• @monecka  Prostě se na spodnici ,nejlépe ve výšce kolen,nebo nad prostředním kruhem, našije široký hodně nařasený volán ,který bude sahat až na zem .Tím ,že bude hustě řasený , tak se přes něho nebudou ty kruhy rýsovat. Na některých fotkách je vidět, jak se nevěstám ty kruhy skrz látku sukně zvýrazňují a je tak poznat na první pohled že má kruhovou spodnici.Snad jsem to popsala dost srozumitelně. 😛

• ahojte baby, ja som si tiež dala šiť šaty, síce nie v číne, vraj sa robia v anglicku, neviem čo je na tom pravdy, ale dnes mi prišli fotky a vyzerajú presne podľa mojich predstáv 🙂 dúfam, že aj sadnú, ešte ich nemám doma

• @nienna  krasne.. tak potom pozri na baliku, odkial to bolo poslane 😃
    ak sa smiem opytat, kolko si platila?

• @matyaah  neviem či sa to z balíka dozviem, lebo to ide cez slovenskú spojku, teda jej prišli z anglicka alebo zdakade a ona mi ich bude posielať. a neboli lacné, 377 eur aj so spodnicou a poštovným, ale tak je to overená firma s dobrými recenziami....takže som na cene požičania ale šaty sú moje 🙂

• Krásné šaty,pěkně vypracované. 🙂 Cenově tedy vyjdou podobně jako od Jasminesbridalshop. 😉

• @radkaja  no áno, rovnako to vychádza, ja však nemám Paypal účet a ani skúsenosti s nakupovaním zo zahraničia, tak mi vyhovovalo že sa nemusím o nič starať, len čakať na šaty 🙂

• Sponzor fóra
  • baby viete mi poslat kontakt na zima?Posielala som mu totiz mail a vratil sa mi.A teraz neviem ci preto,lebo ma plnu schranku,alebo preto,ze ma inu adresu.

• @nanika09  Zimo má často plnou schránku.. jinak maily má dva: zimo318@hotmail.com  a marklau318@hotmail.com

• @an3tka  dakujem,posielala som to na tu prvu,takze plne schranka 😛

• @radkaja   Dobre si to vysvetlila, presne tak som to spravila a je to fajn, ďakujem 🙂

• ahojte, pročítala jsem tady diskuze týkající se Zima, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem probíhá objednávání šatů, zda mu stačí poslat fotku šatů, které bych chtěla e-mailem a on už pak napíše způsob platby apod.? Také jsem se chtěla zeptat v jakých cenách se to pohybuje. Děkuji za odpověď.

• ahoj holky, taky jsem podlehla a objednala jsem si šaty od Zima. teď je to cca 2,5 týdne co se šaty šijí a zatím žádný email s fotečkou. Jak dlouho asi trvalo než vám poslal první info o šatech?
    Jinak za vyjdou mě na 350 dolarů se spodničkou a bolerkem...

• @xrozarka  Doufám,že na šaty nespěcháš,protože to trvá i přes dva měsíce ( byly i případy kdy to bylo přes 3 měsíce) ,než holky dostaly šaty.

• tak i tři měsíce bych přežila, tak nějak jsem s tím počítala, měla jsem to štěstí jednat s Čínou pracovně a to mě vyškolilo. Slíbí všechno na světě, ale realita je trošku jiná. Tak já budu trpělivá 🙂

• @xrozarka  Ale neškodilo by se mu průběžně upomínat.Párkrát totiž úplně na zakázku zapomněl,protože se mu nevěsta nepřipomínala. 😐 😉

• 😉 tak to já se připomínám, dva týdny jsem ho nechala "pracovat" (snad pracovali) 🙂 a dneska jsem se mu připomněla na oba emaily, tak uvidíme....zatím jsem spíš zvědavá než nervózní 🙂

• @xrozarka  na fotky se čeká tak 2 měsíce, a pokud zatím nic nemá ušito, tak na maily často ani nereaguje, tak se na to připrav

• tak to je asi tenhle případ, na maily nereaguje....naštěstí, že do října je času dost 🙂 snad to stihne...děkuji za info

• dievcata, ako ste na tom v poslednej dobe s odpovedami od zima? ozval sa niektorej? mna uspesne ignoruje..

• @matyaah  tak to jsme dvě....naštěstí na šaty až tak moc nespěchám...co Ty?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov