Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @yannicka  Podívám se, moc děkuji za typ. 🙂

• @jennyexx  Ja som ju kupila od jednej pani cez internet, ona ich sije, takže aj s tym tylom by sa mozno dalo dohodnut, ja som si ho tam tiez kvoli tomu nasivala navrch. Ma tri kruhy, kazdy sa da vybrat aj nastavit na velkost, aku potrebujes. Mozem ti dat kontakt ak chces. 🙂

• @smirnoftka  Určitě pokud mohu poprosit o kontakt. Budu moc vděčná. 🙂

• Sponzor fóra
  • @jennyexx  Máš v IP 😉

• @page007  objednavala jsem 27.9. a doted nemam fotky🙂

• Tak to už bych ho bombardovala emaily! 😃

• @smirnoftka  Zlatíčko 🙂 už jsem napsala paní e-mail. Moc moc moc děkuji. 🙂

• @page007  to asi jo🙂 od patku mi pro jistotu ani neodepsal, jak to vypada🙂 to je asi ta ignorace tech, co cekaji🙂🙂

• @jennyexx  Neni zač, dúfam, že budeš spokojná 🙂

• Pak napíšu, až spodnička bude. S paní jsem vše domluvila a během týdne se ozve a pošle mi i fotečky spodničky. 🙂

• @rozzaarka  Téééda,tak já mu dnes teprve sice poslala platbu, ale ze srdce doufám, že komunikovat bude, nebo mě taky jebne.. 😃 Mám sice svatbu až v srpnu, ale jelikož vím, jak dlouho nevěsty čekaly,tak jsem je objednala už teď...

• Já platila 30.10., takže na začátku prosince mu píšu první email! 😃

• Holky prisly mi fotky, co rikate? jen pod tim neni spodnicka🙂 @page007  @radkaja  @nikus30  a samozrejme dalsi🙂

• @rozzaarka  wow dost dobry , krasny jsou 🙂

• @rozzaarka  co Ty na ne rikas ?

• Sponzor fóra
  • @nikus30  dik🙂 jediny co tak premyslim nad tim zadkem. Ta snerovacka vypda zvlastne a nevim, cemu to prisoudit🙂🙂 prijde mi, ze je to mozna na moc "tlusty" figurine... jinak jsou nadherny🙂🙂

• @rozzaarka  spíš je blbě srovnaná ta látka pod ní a šněrovačka není "úzká" jako na spoustě jiných šatů (myslím, že není na tolika očkách u sebe.

• @chris_n  takze myslis, ze az to budu mit na sobe, bude to vypadat lip? Me to trochu zarazilo, tak to zkousim studovat😃 ale asi mas pravdu, ze to neni tak u sebe🙂

• @rozzaarka  bude to podle mě tím, že se to nezašněrovalo na úzko a taky není srovnaný ten podklad. Mohl by ti to přešněrovat a srovnat, pak by si viděla.

• Zkus mu napsat o rozměr figuríny, ať víš, jestli je "tlustší" 🙂 Jinak jsou krásné!! Vypadají kvalitně, což je hlavní 🙂

• @chris_n  s tim je mi trochu blby ho prudit🙂 ale budou krasny🙂 stejne zadek schovam pod zavoj😃😃 a urcite to bude to, co rikas. nevidim duvod, proc by sil krasne saty a udelal jim "divny" zadek😃

• @rozzaarka  Krásné šaty. Tu šněrovačku má halabala zašněrovanou . Už jsem to u něho viděla na více šatech a i že byla taková široká. Neboj, určitě to má dobře ušité ,to jen teď to tak blbě vypadá. 🙂

• @radkaja  diky🙂🙂 hned doma aktivuju platby po netu a zaplatim mu je🙂 hlavne at uz jsou doma🙂 mozna blby dotaz - nekdo ma i uzsi snerovacky? Nejak si snerovacky vubec nevybavuju🙂🙂

• @rozzaarka  Téééda, jsou bombovýýý 🙂 Jen pro představu, kdy jsi objednávala?To je jen jedna vrstva tylu a satén?

• @rozzaarka  Šněrovačky můžou být dva druhy. Taková jak kdyby se nahoru rozšiřující - dělá na zádech V a pak jiné jsou rovné kdy , po zašněrování jsou okraje spolu rovnoběžné až nahoru.Zimo šije ty rovnoběžné , pokud nepožádáš o tu véčkovou.Pokud jsi nechtěla tu véčkovou, tak ta tvoje je široká kvůli té tlusté panně. 🙂 Na tom obrázku je ta rovnoběžná.

•  ÁÁÁ už jsem našla 😃

• @radkaja  máš pravdu, já to spíš dávala kvůli hustotě zašněrování.

• @rozzaarka  Ale stejně se mi to zdá bomba za měsíc ušité šaty, čekala jsem, že tak 3 měsíce. Teď přemýšlím, zda jsem neobjednala moc brzy..

• @chris_n  jasně , jen jsem ho hned použila pro další vysvětlení. 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov