Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@smirnoftka Pomohla a strašně moc, nedokážu vyjádřit ani slovy tu radost. Musela by jsi mě vidět.
Opravdu mnohokrát děkuji.
15. nov 2012Ahoj holky, chtěla bych od Vás taky moc a moc pomoct...V této diskuzi je toho tolik, že nevím kde začít..Chtěla bych také jedny šaty dle obrázku na modelce a obrázku kde mám šaty já. Kam mám poslat požadavek? Četla jsem nějaký Zima,ale vůůbec nevím vo co go...
Moc Vám děkuji...
PS: šaty si sice mohu půjčit, ale v salonu byla tak protivná holka, že jí nedám ani korunu a ty šaty mají jen oni...16. nov 2012- Sponzor fóra
@renuska84 Číňanovi Zimo pošleš na jeho mejl obrázek šatů a pak ti napíše za kolik ti je ušije. Zaplatíš mu půl ceny přes Paypal jako zálohu. Když má ušito, tak ti pošle fotky na odsouhlasení .Zaplatíš zbytek a on ti je pošle. Je třeba u něho objednávat min 3 měsice předem, protože většinou nedodržuje termíny a mívá velké zpoždění. Taky se připrav na špatnou komunikaci v průběhu šití, má toho moc a tak nestíhá.Stejně ti doporučuji pročíst tuhle diskuzi , jsou tu ještě další informace, které ti pomůžou.
16. nov 2012@renuska84 Ty šaty jsou úžasné!!!
16. nov 2012@renuska84 Ahoj, jeho mail je zimo318@hotmail.com Pošli mu na tento mail fotku šatů a on Ti je nacení, cenu Ti zašle v USD, je v tom už zahrnutá také doprava do ČR. Česky rozhodně nerozumí
Takže anglicky.
16. nov 2012@rozzaarka Tak co je nového se šaty?
Už se těším na fotky!
19. nov 2012@page007 Čekám a čekám a čekám
tracking number porad nemam
a to to posilal ve ctvrtek
19. nov 2012@rozzaarka Fůůů úplně chápu Tvoje nervy, já už bych snad okusovala stůl
20. nov 2012@rozzaarka Jestli už má zase fofr, tak to třeba ještě ani neposlal. Minulou sezónu to taky takhle bývalo, že slíbil že už posílá a poslal až za týden a tracking ani nenapsal , protože nestíhal.
20. nov 2012- Sponzor fóra
@radkaja nestras
20. nov 2012@kecka28 ja ani nejsem nervozni, spis se desne tesim
v tehle dnech se nejak potrebuju mit z ceho tesit
20. nov 2012Ahoj holky, doufám, že mě neukamenujete, že se ptám na něco, co už se tu řešilo, ale i když jsem diskuzi procházela (pravda ne na 100% důkladně), tak jsem na to nenarazila. Jak je na tom Zimo s vyztužením korzetu? Všechny šaty, co jsem zatím zkoušela měly korzet a prsa hezky vyztužené, takže držely tvar a i já v nich nějaká prsa měla. Uvažuju, že si u něj nechám šaty ušít a nerada bych je pak oblékla a neměla v nich žádná prsa
. Díky za rady.
21. nov 2012@pett12 ja som si objednala do zima a veru tiez nemam co dat do korzetu
.Takze sama som zvedava ako to dopadne,ci nebudem musiet vypchavat ponozkami
.Inak ja som citala rozne skusenosti,vacsinou hovoria ze tie korzety do zima nie su az take pevne.Ale vacsinou su s tym spokojne tak neviem
21. nov 2012@pett12 Zimo korzety nevyztužuje .Nevím,jestli to opravdu nedělá u všech šatů, ale některé nevěsty odtud neměly v šatech žádné kostice. Můžeš se s ním domluvit, jestli by ti je vyztužil,ale myslím, že je neudělá tak pevné jako u značkových šatů.
21. nov 2012@rozzaarka tak cooo, už ti je odeslal? máš tracking number? já už chci slyšet tvoje hodnocení, už se mi pomalu blíží 25 dnů, tak kdyby se náhodou ozval, že už je má...
22. nov 2012@flowerbl tak na to zapomen. napred ja, pak ty
tracking furt nemam. na to, ze pred tydnem je udajne posilal a maji jit tyden... no, co nadelas....
proste Zimo
22. nov 2012@rozzaarka toš to je mi jasný, že napřed ty
a nechávala sis na nich něco předělávat jak ti poslal fotku? protože od té doby už měl hodně času na poslání... uháníš ho, nebo klid?
22. nov 2012@flowerbl nene, nechala jsem to tak, jak to udelal. libi se mi
uz jsem mu psala v utery a dneska znovu. tak snad se brzo ozve...
22. nov 2012@flowerbl Kočko a jak teď čtu to s tím korzetem..Ty jsi mu psala, že ho chceš vyztužit?Mě to totiž popravdě ani nenapadlo..
22. nov 2012@andrejka1234 nn nepsala jsem mu o tom nic, si nikdo zatím na korzet nestěžoval, co vím... Asi když bych měla nějaký oobr prsa, tak bych to řešila, ale takhle snad nemusím
22. nov 2012@rozzaarka popravdě se sem chodím dívat jestli už ty šatky máš
,jsem děsně zvědavá
22. nov 2012@meluhelu
jeee, to je mily
Zimo na me prdi, mam chut si tam pro ne sama dojet
22. nov 2012@rozzaarka Ale werce to tracking number snad taky ani neposlal, ne? a pak uz byly saty na celnici.... ono to spis bude chvili trvat i te celnici, to vis, vanoce se blizi, maji hodne prace..
22. nov 2012
@jennyexx Som rada, že som pomohla