Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @paki  to z nich vsech mam peknou radost🙂🙂 no, asi pisnu Verce. Jen nevim, kde najdu cislo na tu spravnou celnici😃😃 a ty celnice jinak volaji?

• @werka7  Ahoj, prosim te dostala jsi od Zima tracking number, nebo ne? Pred tydnem to mel posilat a ja furt nemam nic...

• @rozzaarka  ahojky, on mi v piatok 19.10 napísal, že šaty poslal... a že mi pošle TN, ale stále ho neposielal, tak som ho furt otravovala, že kedy pošle a taak, asi 3 emaily som mu napísala, a v podstate mi poslal to číslo až v piatok 26.10, a potom som videla, že ich poslal až 24.10 a nie 19.10, a to už keď som mala to číslo, tak v podstate šaty boli už v Bratislave..

• Sponzor fóra
  • @werka7  diky, takze muzu pocitat, ze je neposlala ten ctvrtek, co psal, ale az tak st nebo vcera. Ach jo, ja se na ne tak tesila... uz jsem mu psala 2 maily a nemam zadnou odpoved😞

• @rozzaarka  vsak aj ja som mu tolko mailov poslala. . ale neboj posle ti ich cim skor, mozno aj poslal iba ti nenapisal TN. . mozno je na sluzobke vtedy nepise a ozve sa tak po tyzdni 😞 drzim palce aby si mala satky cim skor domka, potom napis ake suuuuuu :-*

• @werka7  dekuju🙂 urcite napisu🙂🙂kdyz se dockam😃 z celnice ti pak volaji?

• @werka7  ted mi volal kuryr🙂 dneska je budu mit🙂

• @rozzaarka  To je super!! Dáš sem pak fotku? Napiš, jak sedí vršek, když není vystužený 🙂

• @page007  jasne ze dam, jen nevim, kdy se mi povede dostat k sobe mamu. zrovna dneska jdou s tatou do muzea cokolady a na veceri🙂 asi znasilnim sousedku at me zasneruje🙂🙂

• @rozzaarka  Super ,čekám na info ,jsem zvědavá 🙂

• @rozzaarka  jeeeej, tak to si teda dlho ani nečakala, a máš šatičky doma 🙂 skvelééé... no mne potom to TN poslal, tak ja som si vyhladala balík, a keď už bol v Bratislave, tak ja som tam volala, že v akom je to stave.. oni sami mi nevolali, lebo nemali vraj na mňa telefón 😃

• @nikus30  
    @werka7  me to tracking prislo az po tom, co jsem je mela v ruce🙂 jinak damy, sukne ma 7 vrstev třylu a pod tim ten taft ci co to je🙂

• @rozzaarka  no akéééééé su? 🙂 waaw, ja mám 4 vrstvy 🙂

• @rozzaarka   A korzeet? Bojím se toho, protože nemám zrovna ploché bříško... :/

• @andrejka1234  je super. taky nejsem vychrtlina s plochym brichem🙂 koukni ke me do alba J&H🙂

• Sponzor fóra
  • a dalsi🙂

• a jedeme dal🙂

• Jen pro jistotu holky, nemam je ani trochu utazene🙂to me vecer uskrti mamka🙂

• @rozzaarka  Jsou překrááááásnééé 🙂 Úplně mi spadla brada, když jsem tě v nich uviděla 🙂 Zimo je prostě umělec a ty budeš překrásná nevěsta... 🙂

• @rozzaarka  A to máš už se spodničkou nebo bez?

• Jinak jsem děvčata psala Zimovi, jak je to s tím korzetem a prý dávají kostice vždy do korzetu 🙂 tak super 🙂

• @andrejka1234  moc moc moc ti dekuju🙂 jsou fakt naaaadherne🙂 spodnicka uz tam je🙂 stejne to na ten Mauricius bude mazec🙂

• @rozzaarka  Mohu se zeptat, na kolik vyšly, pokud to není tajné? Hrozně ti seknou 🙂

• @rozzaarka  No to je fakt 😃 Ať se v nich neupečeš 😃 A bez spodničky by to taky šlo nebo ne?

• @rozzaarka  Úúúžasnééé šaty. Jsi v nich překrásná. Zimo je skvělý. 🙂 🙂 🙂 Si představte,kolik by nás stálo nechat si u české švadleny pošít šaty tolika aplikacemi co dává Zimo ,když jedna 10ti cm aplikace u nás stojí kolem stovky ???

• @rozzaarka  Nádhera, nádhera, nádhera!! Hlavně fakt překvápko, hledáš tracking number a za 40 minut už máš šatky v ruce 🙂)) Moc a moc ti sluší!! Jsou krásné, povedly se moc 😃

• Taak a teď jsem na řadě já 😃 toš mohl by to stihnout do Vánoc 😃

• @rozzaarka  smekam,Zimo je fakt borec.jsou nadherne a moooooc ti slusi.budes potrebovat nejake upravy? Nebo ti seknou perfektne ?

• @rozzaarka  jejda to je bomba.....no já absolutně nemám slov !!! nádhera, nádhera, nádhera !!! jsem teď plná otázek....jak dlouho to trvalo od prvního kontaktu?stihla bych to na svou svatbu? a na kolik vyjdou takové šatičky?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov