Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @rozzaarka  Taka mala otazka.. Ty tam tie saty budes zehlit?? 😃

• @rozzaarka  Wow super!! Sedí ti dobře, akorát potřebují víc utáhnout jak říkáš a bude to super!! Fakt jak tady holky píšou, kolik by to stálo nechat ušít někde jinde.... jinde zase holky psaly, že jak si někdo může nechat dělat kopie z číny, s tim moc nesouhlasim, protože tady je většina těch šatů podle víc návrhů, že se člověku právě líbí něco, co nemůže sehnat v půjčovnách... a kdyby sis brala šaty s sebou na mauricius, v půjčovně se nedoplatíš... fakt moc hezké!

• @flowerbl  Nooooo moment moment ještě taky já!!! 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @paki  
    @flowerbl   a samozrejme ja 😃

• @rozzaarka  no teda vauuuuuuuuuuuu su uzasne.Kebyze neviem odkial ich mas,tak by som povedala ze su z draheho salonu 😉 Tak na colnici ti ich ani nedrzali?Rovno ti isli domov?

• @nanika09  Haha fronta na šaty 🙂) přesně no, kdybys to neřekla odkud jsou, tak to nikoho nenapadne..

• @nanika09  
    @paki  holky, kdy jste objednávaly? lépe řečeno, kdy jste je platily?

• @flowerbl   ja 29.10

• @nanika09  aaaa já taky 29.10. 😃 nooo tak to jsem zvědavá, která se dřív dočkáme 🙂

• @paki  moc ti dekuju🙂 jsou fakt skvele. ted akorat odjizdela mamka, ta me dosnerovala a bylo to jeste o 100% lepsi🙂 a to uz je co rict🙂🙂 zimo je fakt borec🙂

• @nanika09  moc dekuju🙂 sedi skvele🙂 ani nevim, dneska mi volal rovnou kuryr, jen jsem platila 266kc dph🙂

• Já mu platila 30.10., takže jsem ve frontě 😃

• @flowerbl  Moje platba mu došla 5.11. až.... a vzhledem k tomu, že odesílá šaty až potom, co obdrží tu další platbu, tak mě to vždycky nějakou dobu trvá, než ta platba projde, nevim proč... tak u mě to možná bude na delší lokte kvůli tomu.

• Ty jo představte si, kolik těch šatů tam ušijou, toto je jen od nás tady, ale to musí být dalších x holek bůhví odkud po světě.... 🙂)

• woooow!! 🤔 🙂 tie saty su prekrasne! 🙂 vynikajuco ti sedia 🙂 do krvi by som sa hadala ze su pozicane zo salonu za 500 evri 😬 zimo je fakt macher 🙂 ano tiez som tu x krat citala ako nevesty ohrnaju nos nad satami z ciny ale nie je cina ako cina 😛 niektore saty zo salonu vyzerali jak z trznice ako sorry, zasednute, zastaraly model 😐 budes za hviezdu na tom Mauriciu 😉 🙂

• Sponzor fóra
  • dievčatá, vôbec sa mi nechce čítať týchto 600 strán. Môžete mi popísať postup, ako sa objednáva od zima? vôbec netuším, akú veľkosť, ako je to s clom...dik

• @rozzaarka  woooooooow, prenádherné sú tie šaty.. a krásne ti sedia, a tie čipky - no úžaaaasne!! 🙂 Zimo je PÁN 😃

• Ahojte baby, surne zhanam tieto saty, neviete nahodou znacku, resp kde ich zozeniem ? SUUURNE, strasne ich chcem , cena ke druhorada. dakujem

• @belenazza  To vypadá na značkové šaty, nevím,jestli ti tady někdo poradí . Raději dej tenhle dotaz do diskuze " Kde seženu tyto svatební šaty ".

• @werka7  moc moc diky🙂 jsem moc stastna🙂

• @belenazza  Tady máš co sháníš... Stephen Yearick by YSA Makino cena šatů je 3000dolarů...

• @rozzaarka  šaty máš parádní, a když jsem se dívala do Tvého alba na fotku originálů, které jsi zkoušela, tak v tom nevidím rozdíl. Prostě bomba! Uvažuju taky o šatech s krajkou od Zima. Můžeš mi prosím napsat do IP na kolik Tě vyšly? A taky jako sedí korzet a jak je ušitý? Díky

• @pett12  moc dekuju🙂🙂 jinak sedi perfektne, necitim moc rozdil oproti tem v salonu🙂🙂 cenu poslu di ip🙂

• tak jsem Zimovi poslala půlku peněz🙂...a teď budu měsíc napnutá, kdy mi přijde od něho fotka šatů..ale věřím, že šaty budou peckózní a určitě mi budou sedět líp jak v salónu🙂..

• @chuckina  To počítej,že to bude určitě déle jak měsíc :/ Já platila před měsícem a stále nic.A spousta holek byla ještě přede mnou...😞

• @andrejka1234  já vím, ještě musím počítat s dovozem do ČR...naštěstí tam nemají Vánoce jako my, takže je v lednu už očekávám🙂

• @chuckina  já platila taky před měsícem, on píše, že potřebuje 25 pracovních dní... já ho neotravuju, ale jakmile to bude už třeba měsíc a půl, tak mu napíšu jak šije.. 😃 to já budu ráda, když mi přijdou do vánoc, spíš v lednu... ale v čr jsou letadlem hned..

• @chuckina  V Číne majú v januári sviatky.

• @smirnoftka   čínský Nový rok se slaví až v únoru (1.den 1 lunárního měsíce nebo tak nějak)..většinou celej únor s nima není žádná řeč, tak doufám, že to do té doby stihne🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov