Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @andrejka1234  ty jo, ty musis byt nervni... naprosto te chapu. snad uz ti to po vikendu posle🙂 doufam🙂 dnes jsem na ty svoje koukala ve skrini a asi s je pujdu pro radost oblect🙂🙂

• @andrejka1234  To on nekomunikuje , protože je ještě nemá opravené, toto je u něho známé. 😠

• @andrejka1234  teď mě teda štve o to víc, když tu čtu, že s holkama si normálně píše :-/ a já ho ještě chtěla omlouvat, že asi někde nakupuje 😃 včera jsem mu taky znovu psala a taky nic :-/

• Sponzor fóra
  • baby, má ten vás Zimo nejakú stránku? ďakujem 😉

• @alexis9  nema, jen email🙂

• @rozzaarka   skoda 😞

• @alexis9  ale staci poslat fotku satu, com chces a on ti to naceni🙂

• @page007  
    @andrejka1234  Holky tak co? já furt nic, už jsem z toho fakt zoufalá :-/ Dnes už jsem byla rozhudnutá, že mu napíšu, že pokud dnes fotku nepošle, tak budu řešit vrácení peněz přes paypal, jenže jsem se tam teď dočetla v těch jejich zásadách ochrany, že na zboží na zakázku se vrácení peněz nevztahuje :-/ Tak já nevím co dělat, už toho lituju, že jsem si od něj nechala šít, za ty nervy mi to asi fakt nestojí 😞

• Taky pořád nic. A ani ti neodepisuje? 😞

• Poslela jsem mu další email, tak uvidím... 😐

• @flowerbl  neboj on toho má určitě jenom strašně moc !!! ty nervy jsou asi fakt dost hrozný, ale výsledek bude určitě perfektní uvidíš .....

• @flowerbl  Ty jsi to neměla přes eBay nebo jen domluva s ním a peníze na PayPal? Protože pokud to je přes eBay, tak tam pokud do určité doby nemáš zboží (i ušité šaty dle svých mír), můžeš žádat o vrácení peněz. Což je výborné pozichrování. 🙂 Pokud PayPal, tak to je domluva jen mezi Vámi a je to na prd........ Nevím jak ZIMO funguje, proto se ptám, protože pro mě tento člověk není solidní partner pro obchodování. Jak čtu jak komunikuje/nekomunikuje. Jak dlouho mu trvá šaty udělat/jak vypadají........Je to síla. 🙂 Držím palečky, ať ti to dobře dopadne.

• @jennyexx  právě jen přes mail a paypal, on to přes ebay už vůbec neřeší... zatím se všechny holky dočkaly, tak nevím :-/
    @urbousinecka  no moc nebo málo to je mi jedno,ale my jsme mu platily zálohu asi 4 nebo 5 holek zaráz a tři už dostaly fotku šatů před 14 dni tak jak to bylo s ním podle domluvy a já a @page007  prostě nic a andrejce je má spravit a teď taky nic...:-/
    @page007  teď jsem mu napsala už asi třetí mail a nic, ani mi už nechodí to že by si to přečetl, ale vždy to ukáže, že doručen byl ok... napsala jsem mu, že je potřebuju hned a jinak ať pošle zpátky peníze.. no snad pošle ty šaty teda 😃

• @flowerbl  😃 To jdeš na něj trvrdě 😃

• @flowerbl  Já to taky potřebuju vyřešit co nejdřív, protože nevím, jak dlouho pak budou šaty na celnici a v lednu odlétám na měsíc pryč. Tak jsem mu to i napsala, že ty šaty chci než odjedu! 😃

• Sponzor fóra
  • @flowerbl  
    @page007  
    Tak já mu psala taky dva maily a nekomunikuje vůbec a ani doručenka mi nepřišla...Už mě točí fakt...

• @page007  no já bych neřekla, že tvrdě, je to prostě tak, že když někomu poslal a nám ne, tam mě to opravdu s*** 😠 Ono když si to vezmeš, tak když by nám poslal dejme tomu tento týden fotku, tak pokud budou ok a doplatíme zbytek, budou doma stejně nejdřív až v lednu, skrz ty naše svátky... A pokud by jsme tam chtěly nedej bože něco předělat nebo upravit, tak je potřeba počítat s tím, že mu to bude trvat min dalších 14 dní i víc.. a oni potom mají někdy v únoru ty jejich svátky, kdy nemakají prý celej měsíc.. takže s takovou by přišly tak v březnu :-/

• @flowerbl  tak moje saty su uz dva tyzdne hotove,zaplatene a vobec netusim,co je s nimi 😐 .Pytala som si od neho tracking number,ale este mi ho neposlal.Takze mozno ich este neposlal,mozno su v Hongkongu,mozno niekde v BA.Ja len dufam,ze sa v tomto predvianocnom zhone niekde nestratia 😞

• @flowerbl  Tak to je škoda. Dej pak vědět jak se ozve. Držím palečky.

• @nanika09  tak teď nevím co je horší, jestli nemít je ještě ani ušité, nebo mít je už i celé zaplacené a nevědět co s nima je 😞 jinak to je přesně to o čem mluvím, že člověk mu to zaplatí a pak čeká ještě 14 dní ne-li dýl než přijdou... To potom není na 25 pracovních dní s ním, ale tak na tři měsíce, když předvádí to co nám teď 😞

• @nanika09  
    @flowerbl  
    A to jsem si ho tak chválila, když jsem šaty objednávala..

• Holky nestresujte, šaty Vám časem došije a pošle. Musíte si uvědomit, že toho má hodně ,nešije jen holkám z ČR ,ale i z celého světa. Plán práce měl chaotický vždycky ,nikdy to nebral popořadě jak mu zakázky přišly. Určitě jste si když jste do toho šly tuhle diskuzi četly,a tak jste věděly, že je s termíny na štíru i z komunikací. Opravdu se nemůžete držet těch 25 pracovních dní. Pokud už toho má teď hodně, tak počítejte klidně i přes dva měsíce .Pokud je zase na služebce tak ,nemůže posílat fotky ušitých šatů ,i když už na dílně leží hotové, komunikuje jen s novými zákaznicemi ,cenu jim řekne z hlavy. 😉 .Opakuji jen ,že pokud šaty nemá hotové ,tak Vám na meily neodpoví,ozve se až s fotkou, ale to už jste si jistě v diskuzi dávno nastudovaly. 😉 😉

• @radkaja  suhlasim s tebou,len preto som sa este nezrutila,lebo som vedela ze to bude takto.Takze teoreticky to zvladam dobre a viem,ze mi saty pridu.Ale uz ich chcem mat doma 😒

• @radkaja  
    @nanika09   Já se z toho taky nehroutím, ale psal mi před dvěma týdny, že v pondělí pošle fotky opravených šatů, tak už si říkám, co se děje...Ale budu mu muset věřit 🙂

• taaak moje saty su uz na colnici 😃 Uz som to nevydrzala a skusila som cez dhl zistit,ci nevedia kde su aj bez tracking number.A vraj sa preclievaju.Takze mam uz aj tracking number,viem kde su,hned sa citim lepsie 😃

• @nanika09  To jsi jim tam normálně napsala mail? 😃

• @andrejka1234  hej hej 🙂

• @andrejka1234  
    @flowerbl   tak Zimo byl na služební cestě ted mi psal, jelikoz před třemi dny sem se ho na něco ptala.

• @dashenka87  super, tak třeba napíše i nám 😃

• Tak už mám foto...nejsem z nich úplně nadšená... 😐 Každopádně už si je nechám poslat a úpravy nechám na švadleně doma.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov