Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@luccyla U tylových sukní se přichycení vlečky řeší dost obtížně , protože je tam hodně vrstev. U saténových sukní to jde dobře , můžou se přichytit našitými poutky a knoflíky, dá se to i dodatečně.
28. feb 2013@radkaja díky moc za radu, nechám si to případně dodělat až tady
28. feb 2013- Sponzor fóra
@kacik14 jsou to šaty @rozzaarka
28. feb 2013@petabon Mam je v albu, ale jen pro pratele. Pritel sem obcas nakoukne a nechci aby je videl driv nez na plazi
1. mar 2013@kacik14
@luccyla
@radkaja JJ šatičky jsou od rozarky, myslimze platila podobne jako ja (kolem 7-8 tisic i s postovnym) jinak ja mam mit asi metrovou vlecku 7 vrstev tylu bohaté a ptala jsem se zima jestli by mi udelal poutko... rekl No problem, we will do it.. takze zalezi na zkusenostech... jsem dneska zklamana, dneska jsem mela mit foto a zatim nic1. mar 2013@megulka1 Zimo vždycky poutka slíbí, ale udělal je snad jen jednou .
Ještě mu dej čas , většinou fotky poslal později než slíbil .
1. mar 2013@megulka1 Ja po nem take chci poutko na vlecku a az mi posle fotky, tak od nej budu chtit fotku i jak vypadaji saty s poutkem. Myslim si, ze tim ho muzu donutit, aby mi ho tam opravdu udelal a zaroven to vypadalo pekne
1. mar 2013@radkaja
Neee ja jsem prave moc rada za tvuj nazor, mas pravdu, ze by to bylo dost riskantni...vic jsem si proklikala tyhle stranky, abych se vic dozvedela v cem je fakt dobrej a v cem je to slabsi, a rozhodla jsem se nakonec pro tylovky,strasne se mi libi, jak to usil Rozzaarce...1. mar 2013@megulka1
@chris_n
@claire767
dekujuuuu,uz jsem Rozzaarce napsala...1. mar 2013@misva5 aha tak uvidime... mam takovy vnitrni pocit ze je neco spatne, mozna komplikace nevím, ale nic nepise a to uz mel, ma zpozdeni
2. mar 2013@alexis9 ahoj šaty mi z ebay z Číny dorazily za 7 dní..jsou jako na obrázku,který byl vyfocen. Jsem spokojená,jen kdybych to věděla vezmu si nejmenší velikost. V salonu mi je švadlena zúžila v korzetu. Mohu doporučit jedině Čínu!!!
2. mar 2013- Sponzor fóra
@ban_bul_ka jeeeej
tak to si ma potesila
ani nevies ako
ja sa chystam do salonov vyskusat nejake saty a objednala by som si ich z ciny
a mas ich aj odfotene?
2. mar 2013@jonkaamisiko určitě je zvládne je šikovnej teda spíš jeho švadlenky
já si je splácala ze tří různých a záda mám krajková a zvládl je perfektně
fotku bohužel neposílám, ale jsem spokojená
2. mar 2013@megulka1 to on tak někdy dělá u mě měl také menší zpoždění tak jsem mu napsala jako jestli je vše ok a nic.... nu a pak z ničeho nic přišla fotka
2. mar 2013@misva5 dakujem za podporu
, ked budem mat foto urcite ich poslem.
3. mar 2013@misva5 ufff, pokud to bude stát za to tak budu klidně čekat, možná to není tím že nestíhá ale že si fakt dává záležet.. přemýšlela jsem nad tím že jsem mu poslala některé fotky tak složité a tolik podmínek (nesmí být na šatech vidět přechod ale musí mít 7 vrstev tylu, skvělý postupný přechod do vlečky apod... že mi to nepřijde ani reálné
3. mar 2013@v.i.p Má jen email ( str. 717)
5. mar 2013@berusicka222 Zimo slibuje 25 pracovních dní , u mě to bylo cca 26-28
poslání do ČR trvalo 4 dny
5. mar 2013@berusicka222 Minulý rok čím blíže k létu , tím delší bylo u něho čekání na śaty . Některé holky ćekaly skoro 3 mésíce. Je to podle mně dost risk , ještě je totiž budeš muset třeba u švadleny velikostně doladit , tak by to bylo tak tak.
5. mar 2013@hannahs Mám dojem, že tohle jsou Zimovy ivory šaty. http://www.beremese.cz/bazar/svatebni-saty/lihx/nove-svatebni-saty-v-barve-ivory-spodnice-zavo/
6. mar 2013@chuckina Nooo ja mu penizky poslala asi 18.1, meli ale oslavy cinskeho noveho roku tak se to natahlo, mela jsem mit fotky kolem 1. brezna, psala jsem mu email jestli je vse ok a omluvil se ze fotky posle az 12.3.. nespecham tak mi to nevadi, je ale fakt ze dostal fakt moc moc podminek co jsem chtela tak chapu jestli se to brzdi, nema to chudak jednoduche.
@berusicka222 ale zimo vzdy rekne termin dokonceni, a toho se drzi... ja mu ale jeste behem toho davala nejake dalsi podminky co uz sil, takze se to logicky natahlo.7. mar 2013@megulka1 já to právě chtěla do toho jejich svátku stihnout, ale taky jsem měla nějaké požadavky navíc.Přestože měli svátek, tak Zimo komunikoval a odesílal i v době,kdy měl oslavovat
7. mar 2013
@kacik14 to su rozarkine saty, spytaj sa jej
rozzaarka je na beremku, pisala aj v tejto teme par stranok dozadu tie saty tu najdes
su to saty od Zima a su uzasne, a sedia jej perfektne