Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @kacik14  to su rozarkine saty, spytaj sa jej 🙂 rozzaarka je na beremku, pisala aj v tejto teme par stranok dozadu tie saty tu najdes 🙂 su to saty od Zima a su uzasne, a sedia jej perfektne 🙂

• @luccyla  U tylových sukní se přichycení vlečky řeší dost obtížně , protože je tam hodně vrstev. U saténových sukní to jde dobře , můžou se přichytit našitými poutky a knoflíky, dá se to i dodatečně.

• @radkaja  díky moc za radu, nechám si to případně dodělat až tady 🙂

• Sponzor fóra
  • @kacik14  jsou to šaty @rozzaarka

• @petabon  Mam je v albu, ale jen pro pratele. Pritel sem obcas nakoukne a nechci aby je videl driv nez na plazi 😉

• @kacik14  
    @luccyla  
    @radkaja  JJ šatičky jsou od rozarky, myslimze platila podobne jako ja (kolem 7-8 tisic i s postovnym) jinak ja mam mit asi metrovou vlecku 7 vrstev tylu bohaté a ptala jsem se zima jestli by mi udelal poutko... rekl No problem, we will do it.. takze zalezi na zkusenostech... jsem dneska zklamana, dneska jsem mela mit foto a zatim nic 😞

• @megulka1  Zimo vždycky poutka slíbí, ale udělal je snad jen jednou . 😃 Ještě mu dej čas , většinou fotky poslal později než slíbil .

• @megulka1  Ja po nem take chci poutko na vlecku a az mi posle fotky, tak od nej budu chtit fotku i jak vypadaji saty s poutkem. Myslim si, ze tim ho muzu donutit, aby mi ho tam opravdu udelal a zaroven to vypadalo pekne 🙂

• @radkaja  
    @eevviikk  aháá dobré vědět 😃 tak alespon vim ze ho poprosim o to same 😃

• @radkaja  
    Neee ja jsem prave moc rada za tvuj nazor, mas pravdu, ze by to bylo dost riskantni...vic jsem si proklikala tyhle stranky, abych se vic dozvedela v cem je fakt dobrej a v cem je to slabsi, a rozhodla jsem se nakonec pro tylovky,strasne se mi libi, jak to usil Rozzaarce...🙂

• @megulka1
    @chris_n
    @claire767
     dekujuuuu,uz jsem Rozzaarce napsala...🙂

• eevviikk megulka1 ahoj holky já mu o ně nepsala a když mi přišli šaty tak jsem měla poutka i na ramínko i na vlečce...

• @misva5  aha tak uvidime... mam takovy vnitrni pocit ze je neco spatne, mozna komplikace nevím, ale nic nepise a to uz mel, ma zpozdeni 😞

• Baby,ktore uz mate doma saty z ciny a mate ich pofotene,prosim,ozvite sa mi.a ak mate aj foto originalu,len sa potesim.mate ich usite presne podla obrazku?a su latky z prijemneho materialu?alebo ste sklamane zo siat?

• @alexis9  ahoj šaty mi z ebay z Číny dorazily za 7 dní..jsou jako na obrázku,který byl vyfocen. Jsem spokojená,jen kdybych to věděla vezmu si nejmenší velikost. V salonu mi je švadlena zúžila v korzetu. Mohu doporučit jedině Čínu!!! 🙂

• Sponzor fóra
  • @ban_bul_ka  jeeeej 🙂 tak to si ma potesila 🙂 ani nevies ako 🙂 ja sa chystam do salonov vyskusat nejake saty a objednala by som si ich z ciny 🙂 a mas ich aj odfotene? 🙂

• Ahojte babenky, ja som si objednala tento tyzden saty u Zima, ktore este nesil 😒 , tak mi drzte palceky, aby sa mu podarili. Je to sice risk, ale, presvedcil ma jeho pristup, ked so mnou komunikoval..

• @jonkaamisiko  určitě je zvládne je šikovnej teda spíš jeho švadlenky 😉 já si je splácala ze tří různých a záda mám krajková a zvládl je perfektně 😃 fotku bohužel neposílám, ale jsem spokojená 😉

• @megulka1   to on tak někdy dělá u mě měl také menší zpoždění tak jsem mu napsala jako jestli je vše ok a nic.... nu a pak z ničeho nic přišla fotka 🙂

• @misva5  dakujem za podporu😉, ked budem mat foto urcite ich poslem.

• @misva5  ufff, pokud to bude stát za to tak budu klidně čekat, možná to není tím že nestíhá ale že si fakt dává záležet.. přemýšlela jsem nad tím že jsem mu poslala některé fotky tak složité a tolik podmínek (nesmí být na šatech vidět přechod ale musí mít 7 vrstev tylu, skvělý postupný přechod do vlečky apod... že mi to nepřijde ani reálné 😃

• Holky muzete mi nekdo poslat odkaz na ZIma?

• @v.i.p  Má jen email ( str. 717)

• Ahoj holky, chci se zeptat, jak dlouho vám trvalo ušití šatů od Zima, budu se vdávat koncem května, tak nevím, jestli má vůbec cenu o tom ještě uvažovat.

• @berusicka222   Zimo slibuje 25 pracovních dní , u mě to bylo cca 26-28🙂 poslání do ČR trvalo 4 dny

• @berusicka222  Minulý rok čím blíže k létu , tím delší bylo u něho čekání na śaty . Některé holky ćekaly skoro 3 mésíce. Je to podle mně dost risk , ještě je totiž budeš muset třeba u švadleny velikostně doladit , tak by to bylo tak tak.

• baby, sil niekomu Zimo saty v ivory?

• @chuckina  Nooo ja mu penizky poslala asi 18.1, meli ale oslavy cinskeho noveho roku tak se to natahlo, mela jsem mit fotky kolem 1. brezna, psala jsem mu email jestli je vse ok a omluvil se ze fotky posle az 12.3.. nespecham tak mi to nevadi, je ale fakt ze dostal fakt moc moc podminek co jsem chtela tak chapu jestli se to brzdi, nema to chudak jednoduche.
    @berusicka222  ale zimo vzdy rekne termin dokonceni, a toho se drzi... ja mu ale jeste behem toho davala nejake dalsi podminky co uz sil, takze se to logicky natahlo.

• @megulka1   já to právě chtěla do toho jejich svátku stihnout, ale taky jsem měla nějaké požadavky navíc.Přestože měli svátek, tak Zimo komunikoval a odesílal i v době,kdy měl oslavovat🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov