Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @ruznoocko  Já myslím, že to spíše nestihne. Byl by to hoodně risk. On vždycky naslibuje , že stihne , ale pak je vždy mimo termíny. I kdybys ho pŕesvědčovala , źe je opravdu rychle potřebuješ, tak to s ním moc nehne. 😐

• Holky a jak clo??? Poslal mi sumu, kterou chce zaplatit.. v tom jsou tedy šaty, doprava.. doplácely jste ještě něco při převzetí zásilky??

• @ruznoocko  Holky to už tady řešily, jak to udělat , aby se clo neplatilo. Musíš mu rozdělit platbu tak , abys pro celnici měla fakturu na méně než 22 euro. Tak to tedy riskneš ? Přeji tedy pevné nervy.🙂

• Sponzor fóra
  • No počkej tohle je 360dolarů.. takže bych musela platbu rozdělit na 13 plateb a to asi těžko bude takhle ochotný.. nebo holky jak to děláte? Je zimo ochotný abych mu to posílala takhle na xkrát a vystaví mi fakturu na jednu jedinou tuhle pidi částku?? Napsal, že chce platbu na dvakrát půlku teď a druhou půlku po fotkách šatů..

• @ruznoocko  Ale ne , jen jedna z plateb musí být tak nízká, na celnici si musí myslet , že ty šaty byly takhle levné a tak stačí mít jen tu jednu platbu nízkou. Prostuduj si to tady ať víš co a jak. Zimo tyhle rozdělené platny akceptuje.

• @radkaja  jj už mě to taky napadlo, že to takhle udělám.. pošlu první půlku celou a pak druhou polovinu rozdělim na 30 a zbytek.. díky moc 🙂

• Nevesticky komunikovali ste niektora so Zimom od 15.4.? Potrebujem vediet ci totiz vobec zije, lebo moje maily uplne ignoruje.

• @jonkaamisiko  Zkus mu napsat z jiného mailu . Bude si myslet , že jsi nový zákazník a tak si ho třeba přečte.

• @radkaja  Ok, idem skusit. Dakujem

• Aktuální info ohledně mých šatů 🙂 Zimovi jsem napsala a zaručil se, že je budu do 31.května mít doma pokud udělám objednávku do 18.4. ..šaty vyjdou na 360 dolarů. Závaznou objednávku s mírami jsem tedy včera odeslala, dnes zaplacena přes paypal první půlka platby - 180 dolarů. Zimo, můj osud je ve tvách rukách!! 😃 S těmi mírami jsem v tom pak už měla celkem guláš.. ubrat cm aby nebyly větší.. prodelšit cm aby nebyly kratší 😃

• @jonkaamisiko  tím tedy i odpovídám na tvou otázku.. ano poslední 3 dny jsme spolu pravidelně komunikovali přes mail a vím, že nejsem jediná.. psaly mi některé holčiny SZ, že jsou s ním taky v kontaktu tento týden..

• @ruznoocko  Tak teraz som nekludnejsia este viac! Cize ignoruje iba mna co nevesci nic dobreho. Ja som mu platila zalohu 27.2. a dodnes nemam fotky!

• @jonkaamisiko  ty jsi mu 27.2. zaplatila první polovinu přes paypal a od té doby už vůbec nekomunikujete? ani jednou se už neozval? kdy jste měli smluvený termín dodání??

• @jonkaamisiko  Mě neodepisuje taky. Jen ještě neplaším, platila jsem mu 28.3. tak má čas.

• @ruznoocko  Ano a aj mi ju potvrdil, ze ju 27.2. dostal. Posledna komunikacia bola 3.4. s tym, ze na satach sa pracuje a, ze mi posle fotky 15.4. Takze som cakala do 15.4. a odvtedy neodpovedal ani na jeden moj mail.

• Sponzor fóra
  • @crazzi  A kedy ti slubil. ze ti posle fotky?

• @jonkaamisiko  jo uff tak to je dobrý.. hlavně že ještě komunikoval.. tak dneska je 17. to ještě není o tolik.. snad se brzy ozve! Do kdy šaty potřebuješ?? Měli jste domluvený nějaký termín dodání???

• @ruznoocko  Termin svadby som mu povedala, ze mam 15.5.. Povedal, ze saty budu vyrobene za 35 dni, cize som ratala s tym, ze fotky mi posle o nieco skor, a potom par dni ratal na pripadne opravy/prerabky, cize vseho vsudy by to trvalo 35dni..Nie je od neho vobec profesionalne, ze ignoruje moje maily a hlavne sa bojim toho, ze to fakt nestihne, ked tu citam, ze niektorym nevestam to posielal ASAP aj 1-2 tyzdne + treba ratat s par dnami na prepravu a preclenie.

• @jonkaamisiko  tak to by jsi je měla mít doma do konce dubna aby se to stihlo v klidu na svatbu 15.5. ..a ten termín svatby jsi mu řekla raději nějaký dřívější aby se to stihlo nebo opravdu máte svatbu patnáctého? No budu na tom za měsíc uplně stejně, naprosto tě chápu.. a to nejenom aby dorazily včas, ale aby nám byly!!! Teď jsem na to koukala a aby mě šaty poslal včas musela bych je touhle dobou co ty čekáš už mít doma! Na moje šaty bude mít 6 týdnů..

• pevne dufam, ze to tak aj bude, lebo ma asi porazi! Skutocni termin svadby mam 31.5., cize je to len tak tak. Su to hrozne nervy, hlavne, ze neviem preco ma ignoruje?!

• @jonkaamisiko  ještě mě napadlo, jestli není zase na služební cestě, tak nemá žádné informace o tom, jak pokračují práce na šatech, tak radši neodpovídá. Už to takhle několikrát bylo. N

• @radkaja  Predpokladam, ze ma nejakeho zastupcu v takych pripadoch...a pritom s ostatnymi dievcatami komunikuje... 😢 No nic skusim pockat do zajtra, nic ine mi nezostava.

• @jonkaamisiko  Právě že zástupce nemá , vśechno si řídí sám ( proto v tom má občas chaos a taky nic nestíhá). Komunikuje asi jen z novými zákaznicemi, cenu šatů jim napsat umí z hlavy . 😉

• Ahoj radkaja, a ten Zimo je vlastne krajcir, alebo kto to vlastne je? Lebo presla som si par stranok, ale zatial som sa to nedocitala. Vies z akeho mesta v Cine pochadzaju saty?

• @jonkaamisiko  Zimo má vystudovanou vysokou školu , snad oděvní a je majitelem krejčovské dílny. Všechno si řídí sám, asi nemá v nikoho jiného důvěru a taky asi nemá nikoho , kdo by tak dobŕe uměl anglicky. To město je Shuzhou , nebo tak nějak, je tam velké množství podobných dílen, co i prodávají šaty na ebay.

• @radkaja  ok, dakujem za info. Ty ho asi poznas najlepsie.. 🙂 , vies o nejakom pripade, ze by nestihol vyrobit saty, alebo pod.?

• @jonkaamisiko  No jeden případ byl,ale myslím, ze to bylo taky tím, źe se nevěsta o ně nepřipomínala a tak na ni Zimo zapomněl.

• @ruznoocko  nechci tě strašit, ale minimálně bych obešla salony v tvém okolí a zjistila, jestli by tam na tvůj den měli něco volné, pokud by to zimo nestihl... A že on to nestihne skoro nikdy. Lépe řečeno stihne je třeba ušít v termínu, ale pošle je až o týden později a pak týden než se dostanou k tobě.. A na nějaké úpravy už bys vůbec neměla čas. Jsi odvážná a držím ti palce, ať to vyjde 😉

• @flowerbl  já jsem právě salony v okolí obešla jako první než jsem se rozhodla, že si je nechám ušít podle mých představ.. favoritky mám (viz. mé albíčko) a pokud mi šaty nedorazí, nezbyde mi nic jiného než zkusit zavolat, jestli ty favoritky, které byli bez úprav mají některé volné 😃

• @radkaja  A ako to potom dopadlo? Vratil jej peniaze?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov