Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@lerda tak "super"
18. dec 2013@trilien No právě.. začínám trošku panikařit a pohrávám si s s myšlenkou, že si nakonec jen nějaké půjčím v salonu
18. dec 2013- Sponzor fóra
@trilien Tak mi před chvílou přišel meil, že se omlouvá, že dlouho neodepsal, že šaty už jsou hotové a že pošle foto ASAP ..tak jsem zvědavá...
18. dec 2013@lerda chvalabohu, tak držím palce aby si foto mala čo najskôr
potom sa nezabudni podeliť
18. dec 2013@lerda super, tak sa teším s tebou, pokiaľ odpísal takto, tak predpokladám, že finišujú
18. dec 2013@lerda kde je fotooo?
chceme vidieť...
20. dec 2013@lerda aha, akurát sa zjavili, sú úplne úžasné, krásne
20. dec 2013@bejka_85 Děkuji
Taky se mi moc líbí.. jen trošku podrobněji zkoukám ten výstřih.. jestli je úplně ok to "promáčknutí" nad prsem..ale asi jen vidím co není
20. dec 2013@lerda sú krásne
, myslím, že ich ušili výborne, povedala bz som, že riasenie opaska u Zima je ešte krajšie, ako na originálnej foto
....tiež som chvíľu skúmala vrchnú časť a hľadala som čo najväčšie priblíženie živôtika...originál má na okraji našitú čipku? Alebo je to rovnaká aplikácia, ako na celých šatách len je upravená do vlnovky?
21. dec 2013@lerda taky u toho okraje výstřihu nevím, jestli je lemovaný zoubkovou krajkou nebo ne. Protože na šaty spěcháš, tak bych nedoporučovala chtít po něm nějaké i sebedrobnější úpravy, protože to u něj znamenalo další dva- tři týdny prodloužení dodání.
21. dec 2013@lerda jůůů paráda
krásné šatky a mě se moc ulevilo, protože jsem vybrala podobné šatičky, ale v jiném střihu - také saténový pás a podobná krajka...ušil je skvěle, na kolik tedy nakonec vyšly?
21. dec 2013- Sponzor fóra
@klarkak Tyto vážně umí
moje vyšly na pěkných 200dolarů
23. dec 2013ahoj všem...jsem rozhodnutá si šaty koupit, projíždím různé stránky podobné e-bay s šaty z číny...hledala jsem i tady na fóru nějaké recenze...bohužel jsou toho strašný kvanta a už tu nad tím trávím nějaký ten den, ale pořád jsem z toho jelen..všichi píšou, že mají šaty od asapa, zimy, jasmine, atd, ale bohužel jsem zatím nikde nenarazila, jak to vlastně funguje...jen to, že někam pošlete fotku, oni po vás chtějí míry a pak vám šaty ušijí....můžu vás poprosit o radu, jak to tedy funguje?kam tu fotku pošlete, jak by měla fotka vypadat (nebo jestli je to více fotek), jaké jsou třeba ty stránky a tak..nebo jestli je na výběr i už z nějakých jejich ušitých šatů...každé, která mi odepíše (ať už do zpráv, nebo tady) předem moc děkuji....
26. dec 2013@lenulam holkám tady šijí dva osvěčení čínští výrobci śatů. Jasmines bridal a Zimo. Jasmines bridal má své stránky jasminesbridalshop(com), můzeš si vybrat a objednat z jejich katalogu, nebo jim můzeš poslat fotku šatů. Šaty u nich stojí kolem 10 tisic, ale jsou absolutní jednička v kvalitě mezi čínskými výrobci. Dodací doba je i 4 měsíce, protože toho mají hodně. Diskuze o nich je na weddingbee(com)
Zimo je menší čínský výrobce šatů. Šije taky velmi dobře a kvalitně . Nemá své stranky , posílá se mu fotka śatů na jeho mail( str. 717 téhle diskuze) . Šaty má tak do 8 tis. Dodací doba je tak 2-3 měsíce, podle sezóny a vytížení.
U obou prodejců počítej se zdlouhavější komunikací, někdy trvá i týden a více než odpoví na maily. Když posíláš obrázky śatů , je nejlepší mít co nejvíce kvalitních fotek a fotky s detaily ozdob. Čím více a podrobnější, tím lépe se trefí při šití do originálů. U Zima můžeš zkombinovat více modelů v jedny šaty, ale zase mu to musíś podrobně popsat( anglicky) , nebo označit jasně na fotkách.26. dec 2013@matyaah Ahojky chtěla bych taky takové šaty jaké si nechala šít ty od Zima - na jedno rameno..vypadají nádherně!!!!kolik si za ně dala? a co materiál dobrý?
1. jan 2014@alouette ano, obišla som 2 salony, nemali šaty, kt som chcela, ale viem, že typologicky mi strih, kt som si dala ušiť sedí
3. jan 2014@jankaambr No moc s tím nepočítej. Zimo hodně cestuje ( asi zhání materiál) zatímco jeho švadlenky pokračují v šití. Často psal , že na cestách nemá přístup k internetu, takže nemůže předávat švadlenkám nové instrukce.
3. jan 2014ahojte...vysvětlovali jste při zadání Zimovi, jak široké má udělat šněrování?já mu totiž posílala fotky, kde mám šaty na sobě,ale jsou mi menší,takže mám šněrování docela široké...myslíte si, že mu mám napsat aby to šněrování mělo určitou šířku?(a jak by vlastně mělo být široké,aby vypadalo hezky?
) nebo on šaty přizpůsobí podle mých rozměrů sám? přikládám i foto,jak vypadá ta moje šněrovačka....předem díky za reakce
5. jan 2014@lenulam pokud jsi mu poslala tuhle fotku bez doplňujícího vysvětlení, tak by si mohl myslet , že ji chceš takovou rozšlebenou. Raději mu napiš a pošli mu obrázek( třeba s jiných šatů) , jak by sis ji představovala. Většinou šije šaty větší, takže v tom připadě je šněrovačka úplně u sebe a je to celkem i hezké.
5. jan 2014Ahojte dievcata,
pozeram na celu vasu diskusiu a mozem povedat ze mam velku dilemu, vybrala som si saty ktore by som chcela ale nejak sa neviem rozhodnut komu ich mam dat sit. Zimo mi napisal ze nie je problem a cena s postovnym je 360. Na Jasmine zatial cakam. Mam este aj jednu ponuku zo Slovenska ale tomu moc neverim, Co myslite kto by to zvladol lepsie? Foto prikladam.6. jan 2014@cincirela dobrý den, pokud by jste měla zájem i my šijeme svatební modely dle vašeho přání. Více informací podáváme přímo e mailem takže budete mít nějaký dotaz napište nám. Salon Vanessa
6. jan 2014
@trilien Pořád ticho po pěšině...