Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@alias84 ty šaty budou pro něho hračka, jen ho upozorni, aby si dal záležet i na závoji, někdy ho má odbytý- trochu ledabyle našité aplikace a tak. Taky koukám , že máš svatbu v květnu , tak to s ním bude trochu stres aby to stihl, protože teď v únoru nešijí , mají tam svátek. Budeš muset ho často prohánět mejlama, aby to stihl.
4. feb 2014- Sponzor fóra
@radkaja
diky za tips&hintsnapisal ze ak potvrdim zaujem do konca februara/unoru tak v pohodicke stiha termin. este si s nim potvrdim, podrobnosti, a cca 2 tyzdne pred svadbou mame fotenie, takze potrebujem saty trosku skor. no dufam ze saty bude ok a vcas
4. feb 2014@aennetir tak o dělení plateb u Jasmines tu ještě nebylo. Vždycky šlo o Zima. Asi se budeš muset u Jasmines zeptat, jestli jim můžeš poslat platbu dělenou na vice ćástí. Já jsem myslela , že to u nich nejde, že chtějí celou částku hned při objednání.
4. feb 2014@radkaja Dělení už s nima domluvené mám, dělí to normálně, mám slíbené, že mi vyjdou vstříc. Jde mi o to, jak to nejlíp rozdělit kvůli těm celním věcem, ať se tomu vyhnu.. Mám totiž pocit, že když dám částku pod těch 22, tak to bude moc podezřelé..
4. feb 2014@aennetir Já bych to dala tak 50-100 dolarů , aby to bylo uvěřitelnější. Těch pár stovek za DPH se už dá vydržet. Kolik budeš platit poplatek za převod přes Western union ? Budeš si nechávat šít v premier grade, nebo v designer grade?
4. feb 2014@radkaja Já tak právě taky přemýšlím, aby to nebylo zas moc nápadné.. Platím nakonec přes Western Union, tam to mají nastavené tak, že platíš jen 95 % částky, takže když k tomu připočtu poplatky, dorovná se to (poplatek bude 2 * 15 kvůli tomu rozdělení plateb). Bankovním převodem bych musela platit plnou částku + poplatky.. Nakonec si nechávám šít v premium grade, poslali mi dokonce i fotky těch šatů, co si budu nechávat šít, a vypadají dobře..
4. feb 2014Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. feb 2014@aennetir tak držím palce, ať vše dopadne podle tvých představ. Jsem moc zvědavá na tvoje šatičky. Byla bys tak hodná a mohla bys sem pak napsat jak jsi byla s nimi spokojená a jaká byla spolupráce s Jasmines?
4. feb 2014@radkaja Jasně, pak napíšu konečné dojmy.. Aji s fotkama
4. feb 2014@vverru Platila som mu 31.12 a keby mi do mesiaca neposlal fotku šiat, tak nanho začnem tlačiť, ale nebolo treba...ty si mu kedy platila? snáď ti čoskoro pošle fotku a budeš mať šaty hotové aby si všetko pekne postíhala
4. feb 2014@trilien Tak zimo mi tu stejnou krajku sežene - SUPER:::... a je na dovče, tak moc neodpovídá
Hi friend
sorry for late response, I'm on Spring Festival holiday.
I will ask my fabric suppliers to find some similar lace and take some photos for me once we return to work. there're hundreds types of lace there, I think we can find the perfect ones.
Best wishes
Zimo5. feb 2014- Sponzor fóra
@alias84 jemu treba pre istotu aj o mesiac skor povedat ako ich realne potrebujes, aj ked u mna bol teda sokujuco rychly
5. feb 2014@danielas777 tak to je super, na vaše šaty jsem hooodně zvědavá
5. feb 2014@trilien @bejka_85
To já taky, hloupé je, že si podobné nikde nemůžu vyzkoušet, tak doufám, že to bude ok
Do července se to snad musí stihnout tak jako tak ne ale raději mu napíšu do června?
Zrovna jsem řešila na fotoblogu výšku podpatků... co se Zimovi píše? 174 výška + 12? Abych se v nich nezabila, na pláži je vezmu do ruky, ale zase na večeři by bylo lepší mít vysoké... nebo raději všichni volí nižší? A jak jste na tom s hubnutím na svatbu... děti měly na střídačku neštovice .. takže ehm... skoro 5 kilo nahoře za vánoce...5. feb 2014@danielas777 určite napište do června, protože Zimo zvykne mít trochu spožděni. Pýta si výšku s podpatky i bez podpatku. Já osobně jsem si ubrala několik cenťáku a jsem ráda, jinak bych šaty musela skracovat. (nevím, jak to méli ostatní, zas nechci, aby někdo dal na mojí radu a měl šaty po kotníky) Musela jsem si k nim jěšte objednat spodnici, ať mi je trochu zvedne a nezabiju se na téch všech vrstvách tylu, organzy a látky. Ja nehubnu, jsem hubena dost.
5. feb 2014@danielas777 @trilien Koukám, že s tou délkou šatů je to u Zima asi podle toho jak se vyspí. Byly tu minulou sezonu nevěsty, co je zas měly krátké. Asi se poučil a dělá je zase raději dlouhé
5. feb 2014@danielas777 vím, že ho mají holky z CR a SR na FB, ale nemyslím,že by to k necemu pomohlo
5. feb 2014@aninaaa poslat emailem fotku co se ti líbí a on napíše ano.. ne.. případně jako mě, že mi bude shánět stejnou krajku, cenu ještě nevím ...
5. feb 2014@jankaambr já platila myslím 4.1. dneska mi konečně odpověděl, ale teda moc mě nepotěšil
prý je do 15.2. mimo, takže mi šatičky příjdou nejdřív tak za měsíc
...a to jsem mu psala, že je potřebuju mít do půlky února doma, páč pak odjíždím pryč...
5. feb 2014@vverru Tak snad to stihne, držím palce!
5. feb 2014@danielas777 A kde na něj seženu kontakt? má nějaká webovky?
5. feb 2014@aninaaa Je to horší.. musí se přelouskat tento blog, tam jsou ukázky jeho práce a reference, jinak už jsem viděla i australské a americké recenze, takže žádné websites nepotřebuje - šije podle fotek, našla jsem FB, ale reaguje nejlépe na , jinak moc děkuji za pomoc a zkuste se zeptat... @trilien a @radkaja jsou úžasné a nebýt nich nikdy bych neměla odvahu si napsat o takovou šílenost co chci - šaty od Anny Campbell
5. feb 2014@aninaaa šije i půlnočky, pravdepodobne vyjdou na menej, ako svadobné
treba mu nápísať s fotkou vytúžených šiat a poradiť sa o farbe, materiále a pod.
on odpíše, či ich vie ušiť, koľko by to vyšlo, či má k dispozícii materiál...
5. feb 2014
@jankaambr jee,to se teda máš
! a kdy si platila první půlku?a tlačila si na něj nějak,aby to měl rychle hotovy? ja mu před týdnem psala, ze odjizdim v pulce února pryc a ze potrebuju,abych mela saty do ty doby doma.a on nic...tak snad se brzy ozve.