Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • Baby, ja mám taký problém so svadobnými šatami cez ebay a potrebujem radu niekoho, kto sa v tom vyzná... Ak by bol niekto ochotný, prosím napíšte mi IP... Veľká vďaka 😉

• S námi Zimo kupodivu komunikuje dobře. Když mu napišeme, odepiše zachvilku. 🙂 Moje šaty už se šijí... 😉 Čekám na fotky 🙂)

• @pajinka85  a můžu se zeptat, kdy naposled si s ním komunikovala?já mu dnes chtěla odeslat email na email zimo318zavináčhotmailtečkacom a nejde mi odeslat, stále se mi vrací 😞

• Sponzor fóra
  • @lenulam  ona si s nim piše moje tchyně, ona obchoduje s činou, takže umi skvěle anglicky. A psala si s nim určitě minuly tyden. A ted nevim...zeptam se ji. 😉

• @lenulam  ja dostala poslední odpověď 19.2. a od tý doby nic,psal mi,že do konce února budou šaty ready.a už je březen a šaty nikde.bombarduju ho mailama a žádná odezva.grrrr :-/

• @vverru  taky mi zase dluží odpověď, prý mi dá do 2 dnů vědět, už jsem se na ně ptala i v Jasmines... a taky pro změnu nic... ještě, že se to posunulo na září... jinak jsem v háji.... 😒

• @vverru  a ted tento tyden jsi mu psala?funguje ti ten jeho email?

• @lenulam  psala jsem mu 1.3.a mail mu nejspis dosel, nebo aspon teda se mi zatim nevratil jako nedoruceny.

• @lenulam  tak jsem mu ted psala znovu a mail se mi taky vratil 😮

• @lenulam  @vverru  Holky mívaly v minulosti u Zima taky problémy s vracejícími se maily. Určitě to neznamená že by Zimo zabalil živnost. 😃 Myslím, že to tehdy bylo způsobené zaplněnou jeho mailovou schránkou. Asi je někde mimo dosah internetu a tak si nevybírá maily.

• @trilien  @radkaja  @vverru  Tak ZIMO mi je šít nebude,prý tu krajku prostě nesežene - je mu líto ... už jsem se utápěla v depresích - v jasmines mi řekli 450 bez možnosti cokoli měnit a fotek...... ale jupí... bude mi je tady v Praze šít Petra Brzková, už souhlasila.

• @danielas777  Tak super ,že jsi to vyřešila k tvé spokojenosti. Potom sem kdyžtak hoď fotky hotových šatů. 🙂

• @lenulam  já mu dnes psala a divil se, že mi jeho odpověď nepřišla.. tak jestli neměl problém s odesíláním, protože ji fakt nemám....

• @radkaja  Určitě... teď mě pálí pro změnu restaurace.. všechny normalní už jsou na 6.9. na Malé Straně obsazené... tedy ta svatba.. to je stres a to je až za 6 mesíců 🙂

• @danielas777  tak zase lepší,že ti to řekl na férovku,že to prostě nedá,než aby ti pak přišly nějaký hrůza šaty 🙂. a on ti psal dneska?? já se těch fotek mých hotových šatů snad nedočkám 😠

• Sponzor fóra
  • @danielas777  super, že ste si to vyřešili tady v Pze 🙂 cenově to vyjde líp, jako Jasmines?

• @vverru  Jj odpověděl mi asi do hodiny...

• @trilien  no vlastně asi jo, psala tak 7-9 tis podle krajky, hlavně v Jasmines nebyla jakákoli možnost kontroly, jsem fakt ráda, že si budu moct všechno vybrat a osahat....na to se vážně těším, snad to klapne 🙂 hned dám vědět, ale už napsala, že to bere tak doufám, že si to muzu aspoň trochu v duchu odskrtnout...

• @jankaambr  Tak už ti šaty dorazily? Jak jsi s nimi spokojená ?

• @radkaja  šaty dorazili, trošku sa zdržali na colnici, ale inak v pohode 🙂 A som spokojná, netreba ani skracovať ani upravovať, len dobrú podprsenku kúpiť 😃 bolerko ma trošku sklamalo, lebo je dosť veľké, ale v celku som spokojná a konečne môžem kľudne spávať, lebo mám šaty 🙂

• @jankaambr  Takže ten korzet ti Zimo dostatečně nevyztužil, když tam musíš mít podprsenku?

• @radkaja  Myslím, že korzet je dosť vystužený, ale trošku mi to tam odstáva...a nemala som bez podprsenky dobrý pocit, takže aj preto 🙂

• chtěla bych se Vás prosím zeptat, jste někdo v kontaktu se Zimem? už asi od 5. 3. se mi všechny emaily vrací. nebo nemáte jiný kontakt? já s ním komunikovala přes zimo318 hotmail. děkuji začínám být malilinko zoufalá 🙂

• @luucc  Zimo často neodepisuje třeba i 14 dní, ta jeho nekomunikace je opravdu špatná, takže se tím nenervuj. Když se holkám vracely maily, tak to bývalo proto, že měl přeplněnou schránku, buď je někde kde není přístup k internetu a nebo klasicky nestíhá vyřizovat maily.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @radkaja  Vím, četla jsem že komunikace je s ním občas na draka, ale většinou se to vyřešilo do pár dnů...nakonec jsem zjistila, že chyba bude snad i na mé straně, mailová adresa, ze které jsem s ním komunikovala nechce z ničeho nic odeslat mail na jeho adresu, tak jsem to zkusila ze své druhé m.adresy a konečně se nevrátil, tak snad mu to dojde...

• ahojte, jen pro info, dnes jsem zimovi posílala dotaz (mimochodem asi pátý nebo 6 za poslední tři týdny) a konečně odpověděl 🙂 je na služebce, do dílny se vrací po víkendu, takže snad nám odpoví všem a třeba budou i nějaké ty fotky 🙂

• tak ja uz zacinam byt zoufala zimo se mi neozyva, a ja uz sem pekne nervozni ... nejradsi bych saty uz mela doma , vsechno mam vyrizene zajistene jen ty saty 😞

• @xmirkax  přesně vím jak se cítíte tohle je hlavním problém u Zima nekomunikuje s klientkou po dobu realizace. Zřejmě má hodně objednávek a nestíhá administrativu. Taky šijeme šaty dle mír a předlohy asi máme trochu vyšší cenu než Zimo jelikož naše švadleny jsou řádně ohodnoceny za svou práci, ale já osobně po celou dobu komunikuji s klientem a zasílám postupně fotografie realizace šatů a tím ušetřím každou nevěstu od zbytečných stresů před tak krásným dnem jako je svatba.Takže někdy se ptám jestli to mnohým z vás stojí za ty nervy. I tak věřím, že všechno dobře dopadne a vy budete ve svůj den zářit v krásných šatech. salon Vanessa

• Huraaa 🙂 , tak po cca 10ti mailech a nekolika nekonecnych tydnech se mi Zimo ozval a doknce poslal i fotky! Saty sice nejsou uplne stejne, jako na fotce, kterou jsem mu poslala, ale i tak jsou naaaajs 😃 ! Ted jeste aby mi sedely 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov