Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

6. aug 202124177
  • @lenulam  mne psal, ze uz je ze sluzebky zpatky....peknej ukecánek ten Zimo 😠

• Jestli on se Zimo nestěhoval do jiných prostor , aspoň na těch fotkách od vverru to tam nepoznávám. Tak možná i proto je ve skluzu .

• @vverru  to teda je 😃 ale jsi na tom teda líp, poslal ti foto 😞 a jaktože je radkaja viděla?já chci taky vidět fotkyyy 🙂

• Sponzor fóra
  • @lenulam  mam je v albu 😉. No taky uz bylo na case, aby foto poslal (pres dva mesice mu to trvalo)

• jee ja chci taky aby mi uz napsal , penize uz ma mesic a rikal ze saty do konce brezna budu mit doma :-\D to se nestihne ani kdyby byl kouzelnik .-D

• @vverru  na jaky email si mu psala ? ja kdyz mu pisu na klasicky zimo318 @hotmail  .com tak mi to ukazuje ze je zprava nedorucitelna , asi plna schrnak ci co ..

• @xmirkax  pisu taky na tenhle mail.a od vcerejska se mi uz zase taky vracej 😐

• no me s toho klpene , ja bych uz tak strasne chtela vedet kdy ty saty budu mit , svatba se kvapem blizi 31.5

• holky,nemáte někdo na Zima tel.číslo?furt se mi vrací ty maily...

• @vverru  
    @xmirkax   Holky zkuste ještě ten mail. Ten telefon tu myslím taky někde je , mám dojem že někde v diskuzi z před dvěma roky z jara, ale pokud dílnu stěhoval jinam, tak už třeba nefunguje, protože byl do dílny.

• @radkaja  ten jsem zkoušela a taky nejde dorucit...spíš bych potřebovala číslo na mobil,poslat mu smsku

• Našla jsem ten telefon 13773211942. Nevím, jestli tam má být nějaké předčíslí Číny.

• @radkaja  predcisli je plus 86 dekuji , zprava byla dorucena tak uvidim

• tak damy zimo mi konečně odepsal , smska mu prisla takz euhanet uhanet , moje saty pry budou do konce tohohle mesice tak sem na to zvedava 🙂 preji hoodne stesti vsem

• Tak super , je dobré vědět že je další možnost jak ho kontaktovat. Teď mu mobil bude pípat ve dne v noci. 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @xmirkax  to jsem zvědavá kdy odepíše konečně mně, protože časově jsme na tom velmi podobně, taky bych je měla mít do konce měsíce a už víc jak před měsícem jsem mu posílala peníze....😃

• @luucc   Já taky poslala peníze před měsícem a půl. Ještě dva týdny čekat bez projdou fotky a pak měsíc bez přijdou šaty . Uz AZ je mám doma jinak ne klepne

• @xmirkax  až ti přijdou fotky, tak "teoreticky " za dalších čtrnáct dnů je máš doma. Zimo je posílá expres poštou, co trvá do ČR tak 3-4 dni. Jen mu trvá , než je na poštu vůbec odnese.

• @salonvanessa   moje slova vim ze ma zimo lepsi ceny pro me ale nase svadlenky jsou také sikovne a ta komunikace je strasne dulezita neumim si představit ze si nekam davam sit tak dulezite saty a nikdo se mi neozyva ja využila také ceske rucicky.

• to je právě ten adrenalin 😃 .....vždycky se to nějak udělá a bude to OK 😛

• @vverru  Zkusila jsi Facebook, někam jsem ho sem dávala. ....

• @danielas777  jeho fb jsem tu nenasla,ale poslala jssm mu sms a normalne prisel vypis,ze doruceno,tak snad funguje🙂.a jestli ne,tak to mam dost blby,pac mail s moji adresou (kam mi ma saty poslat)se mu neodrucil,takze by saticky jinak asi nedorazily 😴 😃

• napsal 😃 😃

• @radkaja  to ho pak budu uhanet po smskach 😃 cislo uz mam ulozeno 😃

• tak nám už se taky hajzlik neozývá..... 😛

• Holky, kdo čekáte na šaty?

• @pajinka85  Já. 😃 Psala jsem mu před dvěma dny dotaz, jak to vypadá. 😃 A zda dodrží termín a zatím nic. 😃 Tak mu asi dnes pošlu další. 🙂

• @pajinka85  ja 🙂 v sobotu som mu 2x pisala, ze ako sa maju moje saty 😉

• @pajinka85  taky marně čekám na info .. 😞

• @pajinka85  i já čekám..no snad se dočkáme 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov