Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@vverru cca za dvě hodky mi napsal mail . Za týden ho taky začnu zase uhanet psal ze moje šaty budou do konce března tak sem zvedava ..
24. mar 2014@alias84
@michaela___
@dordulka
@vverru holky, ten je teda ...... ještěže zase tak nikam nespěchám24. mar 2014- Sponzor fóra
@pajinka85 Mně dnes psal.
Prý do 1. dubna bych měla mít šaty hotové, tak jsem zvědavá, psala jsem mu termín svatby 19. duna a že do 12. je potřebuji v ČR.
24. mar 2014no mně původně měly šaty dorazit do konce února
.sice do 11.7. mám taky zatím času dost,ale už bych je ráda měla doma
@pajinka85
@xmirkax24. mar 2014@vverru tak to já bych je taky chtěla mit doma
24. mar 2014@pajinka85 prave napisal
ze vsetko je ok, don´t worry
24. mar 2014@alias84 A jen ti napsal, že je vše OK a nebo ti poslal i fotky?
On toho totiž leckdy napíše tolik.
25. mar 2014@michaela___ napisal ze vsetko je ok... nestresujem sa...zatial objednavky vzdy dodal ... casu mam dost a v najhorsom si nieco pred svadbou najdem v Ba...celu svadbu aj pripravy beriem lightovo
25. mar 2014@michaela___ navrhol to sám, ak ti to nenavrhol, tak mu napíš, že to posielaš na dvakrát
25. mar 2014@trilien Děkuji.
Zatím mi jen napsal, že do 1. dubna mají být šaty ušité, tak se raději informuji předem.
25. mar 2014- Sponzor fóra
@alias84 Já jsem to nemyslela zle, jen tak, že vždy každé napíše no stres, nebo že je vše OK apod a pak se stejně čeká "věčnost"
25. mar 2014@zara1411 žiaden link nemá, preto ho nevieš nájsť
komunikuje cez email (str 717) a galériu ušitých šiat má v albume ivi_kiwi http://www.mojasvadba.sk/blog/ivi_kiwi/
25. mar 2014@trilien Dakujem
25. mar 2014@vverru aha
26. mar 2014@pajinka85 mě vůbec neodpovídá, už moc nevim jak se připomenout
něco co by na něj platilo?
27. mar 2014@dordulka to je hajzlik....
u nás s nim komunikuje tchýně. nevim co mu přesně psala, ale psala mu 2x než odpověděl
27. mar 2014@pajinka85 no, naposledy se ozval 14.2 a to už jé nějaká doba, nechci plašit, ale něco by napsat mohl
27. mar 2014@dordulka mne odpisal, ked som sa ho pytala, ci je v poriadku, ze dufam, ze sa mu nic nestalo a nech odpise, lebo si dam usit saty u niekoho ineho a ze to potrebujem vediet hned, aby mi ina firma tie saty stihla usit a ze vazne nemozem mat svadbu bez siat. Taky trosku hystericky mail
Odpisal 2 hodin.
27. mar 2014@trilien ... To zní dobře, já mu psala tolikrát už a bez odpovědi, tohle by mohlo zabrat .... přece jen člověk chce aspoň info jak to vypadá. Děkuji za radu.
28. mar 2014@trilien ...tak opravdu to zabralo ... ozval se do jednoho dne, že prý moje maily byly ve spamu (zvláštní, že až teď co jsem pohrozila, že bud chtít peníze zpět, tak najednou přišla odpověď
... každopádně 1.dubna by měl poslat foto... tak snad to bude vše v pořádku
... děkuji moc za radu
30. mar 2014@dordulka super, tak to sa teším
nie je za čo
30. mar 2014@matuskaaaa na FB je pod "Zimo Lau"
31. mar 2014
Nenašli ste čo ste hľadali?
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
@xmirkax prosím tě, tobě odpověděl na tu tvoji smsku mailem nebo taky smskou?ja mu právě by sms posílala adresu,kam má šaty poslat a výpis sice přišel,ale odpověď žádná,tak nevím jestli to zaregistroval...díkes