Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?
@meeshi Dáš aj foto šiat?
4. aug 2014@monecka Ne ee - až po svatbě
4. aug 2014- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. aug 2014Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. aug 2014Ahoj, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s šatama ze strany www.duduta.com. Moc děkuji!!! Veronika
22. aug 2014Zdravím děvčata,
nechávala jsem si šaty šít u, již několik krát zmíněného, Zimo Lau. Se šaty jsem byla spokojená, byť jsem si je musela nechat zúžit v pase, což byla maličkost a švadlenka si s tím velmi jednoduše poradila. Šaty jsou opravdu kvalitně ušité (mám možnost porovnání s šaty ušitými zde v ČR, co jsem si nechávala kdysi šít) a materiál velmi příjemný.
Když jsem sháněla spodnici pod šaty, v salónech byly chváleny, že vypadají dobře a jsou kvalitně ušité a ze svatebčanů nikdo nepoznal, že jsou šité v Číně, věděli to jen ti, kteří se mnou tuto náležitost řešili.
Přidávám pár fotografií.24. aug 2014@tynka270 Ahoj, ja som sí ce prečítala všetky príspevky, ale každému píšem, že to chce prečítať posledných 50-úplne to stačí, aby si človek vytvoril obraz
24. aug 2014@tynka270 mne sa oplatilo objednavat v novembri, Zimo mal na mna čas,(nešili toľko šiat ako v jari), šaty boli za 6 tyzdnov, plus som bola psychicky v pohode- ak by sa nieco pokazilo vždy by bol čas dat saty prešiť, alebo upraviť, či zohnať iné
24. aug 2014@lenkaplackova strana 747 (admin kontakty maže)
24. aug 2014@michaela___ ahoj vedela by si mi u toho zima objednat saty?anglicky neviem a vobec netusim ako ten asapbay funguje..dakujem
24. aug 2014- Sponzor fóra
@petulda333 Myslím, že by bylo nejlepší, pokud bys poprosila někoho v tvém okolí , aby ti s angličtinou pomohl a objednala sis je sama, protože to neobnáší jen jeden "objednaci " mail, může to být i větší komunikace, pokud Zimo bude třeba v půběhu šití s tebou šaty dolaďovat, nebo ty se budeš chtít informovat jak pokračuje v práci a další věci , třeba kolem zaslání a tak.
24. aug 2014@kecka28 Holkám pokyny posílal, tak snad to nezměnil. Ještě mu pak několikrát během šití zdůrazni, aby šaty ušil přesně, protoźe jsou na zip. Občas si nevěsty musely šaty nechat zužovat.
5. sep 2014@gulocka7888 píšeme to tu stále dookola, nemá web, nie je na eBay-i, treba mu napísať na kontakt, kt je na strane 747 a spýtať sa, či také šaty, ako by si chcela dokáže spraviť a koľko by to stálo
6. sep 2014@kecka28 polovicu v dolaroch cez paypal
7. sep 2014Holky, potřebuju pomoct... psala jsem mail na zimo318@hotmail.com a nejde mi odeslat :/ tak jsem blbá a píšu to spatne nebo ma jinej mail? Termín svatby máme uz v lednu tak jsem nervozní
11. sep 2014@janavecko mail je určite v poriadku
11. sep 2014@tynka270 tie druhe su uuuuuuuzasne, ak to zimo zvladne urcite ber tie,take neokukane a pritom luxusne
13. sep 2014@tynka270 aj keď ti napíše, že zvládne, nepočítala by som s tým, že ornamenty budú mať rovnaký tvar
13. sep 2014@tynka270 on odpovedá do 1-2 dní, ak má novú objednávku, horšie to je, keď sa človek domáha fotky hotových šiat, to má čas aj týždeň, lebo vtedy je zaručene "na pracovne ceste"
13. sep 2014
Tak mi právě dorazily ŠATY!!! Úplně se bojim ten balík rozdělat
A musím říct, že jsem měla trochu obavu z komunikace se Zimem, co tady některé nevěsty psaly - a za mě teda na jedničku! Na každý email mi odpověděl do několika hodin, vyhověl všem mým požadavkům a připomínkám (a že jich teda nebylo málo
), poslal mi všechny možný fotky a druhou platbu jsem posílala minulou středu - a za 6 dní mi šaty přistály v kanclu