Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • janisska - to mě připomínáš mamku, od té to taky často slyším ... 🙂 Nebo spíš když jsem s našima ještě bydlela a ve škole to taky pořád opakovali ... 😃 Jinak díky za hodnocení ... 🙂
    Na těch posledních fotkáchmě dala paní v salonu moc velkou spodničku, na svatbě má být menší 🙂

• janisska..presne tak...uz sme tri za vyrazne nausky a nic na krk 🙂

• michzde: jj o den dřív jsem taky srpnovka... 😉 a děkuji byly to lásky na první pohled... 😃

• Sponzor fóra
  • Ty je máš, ale koupený, že ?? 🙂 Však to je nejlepší když Ti padnou do oka a víš, že to jsou "ONY" 🙂
    Já ještě koukám dál a uvidím ... 🙂

• michzde: jj koupený, jelikož budu mít na svatbě čoklíky tak ať si nemusím pořád hlídat šaty 😉 hele času zatím dost, určitě ty svoje nej šaty ještě najdeš... 😉

• čoklíky ?? 😃 Tak to se Ti ani nedivím, že sis šaty nakonec koupila 🙂 Taky jim plánuješ nějaký svatební
    oblečky jak jiné nevěsty ?? 🙂 Koukala jsem ještě na stránky salonu, kde mám zamluvený šaty, tak troje mě tam ještě padly do oka, ale musely by být v barbě šampaň nebo krémové ... tak uvidím ... jinak zůstanu
    u těch "svých" 🙂

• michzde: napsala jsem ti na srpnovky... 😃

• jeej, tak dakujem. Som rozhodnuta. Musim si tie nausnicky niekde najst..ale aspon uz mam predstavu.

• michzde svadba u nas bola perfektnaa - presne ako pise luko, supiskovyy den, ved kuk fotoze 😉 🙂
    bude aj u vaas babulky 🙂

lin ja som za nausky a ked tak naramok, ak sa komusi mali....myslim, ze su to satky+ty v nich co majuu dost co ukazat,...+ zavojik tak aby toho nebolo moc...a tiez vzhladom k tej spone na boku by som vazne zaujem "presmerovala vyssie"
    ak i naramok a nausky su malo, tak este sa da dat cosi do vlaskov....i ked k zavojiku tiez opatrne (najma dla toho, ci ho planujes mat na cely vecer, alebo je to len zalezitost na obrad 😉 )

• Holky poradte ktery zavoj se vam libi vic? Maj je oba v albu Moje saty a na ukazku tam jsou i moje uz vybrane saty. Dekuji predem.

• moja rozdiel je v tom kolko ma vrstiev 😬
    mne pride ze medzi nimi velky rozdiel nie je - uprimne ja tam velikyy rozdiel nem vidim, prvy mam pocit, ze je bohatsi..., tak by som volila ten....

i ked...ono by to mozno chcelo sa s tym vyhrat viac...mam pocit, ze kus mdlo vyzerajuuce satky doplnenee rovnakym doplnkom, daju dokopy fadny vysledok - asi tak na rovinu

satky ako take su jemne a maju jemnee ruzicky nie? neslo by najst zavojik olemovany jemne ruzovym satenom..alebo s nejakymi aplikaciami cipky a kamienkov...na styl francuzskeho - dlzka by sedela a kus by to satky dalo do gala😉

• Ja souhlasim, ale bohuzel v obchode k satum doplnujici zavoj nevedou, takze musim hledat jinde. Tyto 2 jsou z ebay, ale jeste zkusim pohledat jinde. 🙂

• holky, co říkáte na tyhle? barva sněhově bílá, není lesklá (špatné foto asi)

• manzelinka krasne saty, ale zdas sa mi v nich dost nizka, mala si na sebe nejake topanky na opatku alebo ziadne? lebo zisli by sa..

• monika2712 díky za názor, no jsem prcek, na těch s modrým pozadím bez botek, na růžovém pozadí s botkami

• Sponzor fóra
  • no tak som si to pozrela este raz a je tam vidno ten rozdiel.. urcite to chce topanky na opatkoch.. ja som tiez dost nizka a opatky neznasam, ale kvoli svadbe si budem musiet trocha vytrpiet.. co uz no.. 😞 ale inak saty su krasne, aj ti krasne sedia.

• monika2712 rozdíl tam je, máš pravdu.Já mám zase docela podpatky ráda. Moc děkuju za pochvalu, docela jsem dost váhala kvůli té sukni...

• manzelinka aj mne sa pacia a podla mna ti sedia, kvoli sukni nevahaj - ta sa tam hodi, podla mna to vyzera super 🙂
    k podpatkom vyssim sa baby pridavam aj ja, tiez som moc nevyrastla 😃

• manzelinka: nadherne saty a pekne Ti idu.

• lin123: holky, už se červenám 😃 děkuju, tak jo, budou to ony!

• Ahoj

prosím podívejte se mě na fotky, zase a snad už naposledy jsem byla zkoušet. Už vybírám jen z těch co tam mám. Moc díky za každý názor

• baruska urcite exclusiv, najviac ti pristanu 🙂

• suhlasim s ivon...o ostatnych ani neuvažuj 😉

• za mě šaty vera, podle mě tě šaty exclusiv zbytečně rozšiřujou

• barus.8 : jednoznacne exclusive, naozaj parada 😉

• baru, mně se ty exclusiv na Tobě nelíbí, naopak se mi moc líbí vera, podle mě Ti opravdu sluší 🙂

• Baruska 8, mne sa velmi pacis v tych exlusiv...Este peknu smrcovnu bizuteriu, vlasy...a kocka ako hrom 🙂

• barus- ty exclusiv tě rozšiřují, zbytečně moc nadýchané, naopak vera je podle mě sice klasika, ale někdy méně je více. V jednoduchosti je krása 😉

• barus - exclusive jsou sice krásné, ale také si myslim, že rozšiřují, i když pas dělají pěkný. Asi bych ale byla radši pro ty vera.

• v tom pripade potom nech radsej este skusa dalej...tie saty vera mi pridu uplne o nicom...sorry 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov