Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?
katrin21: já myslím, že ti dělají nejuzší boky (čímž nechci říct, že máš široké) a celkově je v nich postava nejsouměrnější, na druhou stranu jestli se ti nezdají, není co řešit. Mě se moje taky nějak nezdály, ale všichni je chválily a tak jsem si řekla že na nich něco bude. Pravda, ta sukně je docela až moc precizní, ale zase jsou zvláštní, jedinečné a fakt ti sluší
24. mar 2010- Sponzor fóra
katrin21: je taková až moc pravidelná, ale možná by ti ji nějak jinak nařasily....ale nemůžu říct, že je to špatné...proč nebýt sofistikovaná
Naopak se říká, že podle fotky se skutečně pozná, co nám nesluší, navíc přeci i fotky budou památka na svatební den. Co říkáš na moje?Taky bojuju se sukní
24. mar 2010katrin21: to bude i tím že jsou na bocích lehce řasené...to zužuje.
původně jsem širokou sukni vůbec nechtěla...ale jsi první negativní reakce tadyza niž děkuji. Ono je mám doma, ale mám času dost, je prodat. Jde o to, že mi tu spíš doporučovali o hodně širší spodnici, že to bude vypadat úplně jinak, lépe...
24. mar 2010no tak som sa na ne este raz kukna....
robia ti pekny pas) driek je Ok..
ale mne sa proste moc nezda ta sukna... pride mi tak kadejako pokrcena... ale mozno si zo ma nic nerob, vidis, tie moje posledne su pravidelne poskladane, alebo ako to nazvat, a aj tak sa mi to zda divne.. aj ked oni su aspon hore uzsie..ale tieto , hlavne na tej fotke zboku, sa mi zdaju na tebe zbytocne siroke hned pod pasom, akoby na zadku a aj predu.. podla mna ta tym padom rozsiruju....24. mar 2010katrin21: já třeba zásadně nechtěla pomačkanou sukni...ale ten vršek mi učaroval! Sukně začíná až na bocích, kde bych řekla že tolik nevadí že rozšiřují, ale taky mi připadají přespřílišně nařasené, ta fotka z boku je navíc bez spodnice.Chci zkusit tu velkou spodnici, zda to nebude lepší a výsledek urovnanější
24. mar 2010- Sponzor fóra
katrin vo FIORDNO si ina...ale sadnu ti...ak sa ti nechce cestovat..tak jednoducho klido tieto
si v nich peknuckaa ..ono to babule este stale bude ine kafe s doplnkami ...takze zas tym skuskam az takuu dolezitost neprikladat...
plus tiez kto a ako vas na tych skuskach fotii ..to tiez brat do uvahy
btw.ak by ta este fanal stale trapili..tak kdesi som tu citala, ze babula si nechala satky poslat...vracala tiez postou..takze by si nemusela nikam cestovat..
tomu ze chces ine satky rozumiem...ja som mala cymbeline a mala som pocit, ze su iba moje...i ked ony de facto moje boli
ale FIORDNO is guta odlisit to este stale mozes doplnkami
25. mar 2010mne sa Fiordno nudne nezdaju..ja by som chcela na prvom mieste ten Fanal,ale ked sa neda, tak sa neda..
a potom sa mi rovnkao pacia Roweny a Fiordo..
este je tu potom jeden faktor: keby som vzala Roweny, tak v tom salone maju aj detske saty a mala by som pre dceru saty 30% zlavu,,,( inak cena okolo 40-50€) + zadarmo bižu, doplnky....
tie la sposy Fiordo nic... ani len doplnky... tak neviem...
a este : roweny su mi dost uzke cez boky, ale da sa to prezit, len sadnut som si v nich neskusala.. bala som saale mozno 2 kg by sli dole a je to pohoda.... 3mesiace je dost cas
u este...
25. mar 2010
katrin21: ty poslední Ti taky hezky sedí, ale myslím, že typově se k tobě více hodí ty Fiordo. Ty poslední mají moc pěkný korzet ale ta sukně je hodně zvláštní...neříkám že ošklivá to nee