Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • jaj, ta nadrozmerna? tak hej, aj ta je mila... viem ktora..

• janie mně selíbí víc ty č. 2 🙂

• Ahoj, taky bych se ráda připojila a poprosila o kritiku. Pořád nevim jestli jsem si vybrala dobře. Děkuji

• Sponzor fóra
  • ahoj Lucka, saty su nadherne, ale podla mojho nazoru by si mala mat nejake s inym dekoltom, nakolko mas velikeeeeeeeeeeeeeeeeee prsia 🙂 ale uprimne ti zavidim, ja som zese plosina 😃 😃 😃

• janie22: Ty druhé šaty jsou nádherné! Ale sluší ti oboje, je to podobný střih.

luckamic: Připojuji se k termixovi 🙂 Třeba šatečky na fotce č. 10 by Ti sekly víc! 🙂

• luckamic - podle mě ten dekold se celkem dá, ty široké ramínky hodně velké prsa skryjí...možná by to chtělo k porovnání více fotek...ale podle mě to jde, máš v tom vyrovnanou postavu...

• myslim...že sedia celkom fajn...ale chcelo by to vidieť ťa aj v inom type šiat 🙂

• Já jsem si právě zkoušela i klasické korzety, ale ty prsa v tom vypadají hrozně. Takže buď ramínka nebo za krk.

• lucka: me se libi, hlavne Ti teda dobre pasnou pres prsa, coz je asi dost problem sehnat, aby Ti pekne sedely. za me OK 😉

• lucka: jak jsi tam ted pridala dalsi varianty, tak se mi stejne nejvic libis v tech prvnich 😉

• lucka - za mě taky ty první 😉

• ale prve su asik naj

• luckamic prosim ta neposlala by si mi do IP stranku odkial si si objednala topanky? taky typ podobny nejaky hladam aj ja. Budem velmi vdacna. dakujem

• suhlasim s luko... dokonca sa mi pacia este aj tie za nimi... tie ti najviac zmensuju prsia a tym padom jeto krajsie 🙂
     len nie tie, co mas napisane " varianty".. tie su strasne...
     a v tych ,co mas vybrane, si strsane napratana.. ja by som dala tie co hovori luko,alebo tie za nimi co maju take klasicke sirsie ramienka. tie ta zuzuju🙂

• Sponzor fóra
  • jani za mna 2ky
    luci mne sa lubis v tych co pisala luko
    myslim, ze su lepsie ako vybrane najma preto, ze odputavaju od dekoltu paradoxne, i ked sa javia ako tie co mas ako vybrane, tak tie skor dekolt a boky zvyraznia

skoda len ze to nie je cely zaber..tazko sa to tak odhaduje ake su dalej😉

• Lucka ja sa prikláňam tiež k tomu druhému typu šiat. Tie vybrané moc zvýrazňujú dekolt, ale tie druhé ťa naozaj zjemňujú 😉

• chcem sa opytat ci niekto skusal saty alebo mal rezervovane z magie salonu v kosiciach saty cassandra rada by som videla na niekom oblecene

• niekto ich tu urcite mal.... pamatam sa.. skus preluskat albumy bab za poslednych 10stran..

• Ahoj holky, budu ráda za komentáře, jsem nějak nerozhodná.. A která z nás není, že 😎

• ifoun: já bych byla pro ty třetí....hezky tvarují prsa a ten vršek je takový netradiční....jinak z vlastní zkušenosti doporučuju šaty bez vlečky, je to mnohem praktičtější, vlečku máš jen na obřadu a pak na foceí,ale celý den ji musíš nosti ssebou 🙂

• ifoun: mně se líbí ty první - adriana.

• ifoun, mne pridu vsetky tri velmi podobne, ale z tychto asi cislo 3 Benecia, ale troska by som ich podvihla vyssie (teda neviem do akej miery chces taky odhalenejsi vystrih) ale sedia ti pekne najma v pase a na bokoch. ale mozno by som este nejake ine vyskusala, akoze typovo ine, ineho strihu 😉

• ...mě se tedy ty třetí líbí nejméně, mají takový divný tvar sukně...za mě jedničky nebo dvojky 😉

• Ifoun, prepac, za mna hovorim, ze ani jedny 😞 ... skus vyskusat este iny strih, typ ....

• Termix: v poho, střih už měnit nebudu, v čemkoliv honosnějším jsem si připadla směšně, o moc jednodušší mi zas bylo líto, že by to nebylo tak svatební. Korzet můžu jedině na šněrovačku a dostatečně poctivě udělaný, to je docela problém. Nerada bych se jaksi odhalila 😃

• a co ramienka alebo nieco podobne ????

• Na ramínka jsem nic hezkého neviděla. Nebo je to moc áčkový střih, takže jsem vypadala jak před porodem.

• ...přes prsa Ti sedí hezky úplně všechny, jak jsi se v tom cítila? Sotterky mají precizní korzety 😉

• Právě že přes prsa to byla bomba, já s tím mám problém, kalhoty mám 36 nebo 38 a tričko občas XL... takže potřebuju něco, co mě udrží. A ty jejich korzety...to byla mňamka. Natřípala jsem se sebevíc a pohoda.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov