Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • papuellka: 1 nebo 4, pekne ti sedi oboje.. 😉
    Ja taky prosim o radu.. Bud ty rezervovane, nebo ted jak tak koukam, tak ty favoritky 1 taky nejsou spatne.. 😃

• ifoun : satky 1 a 2 jsou moc pekne a slusi ti 😉

• Lucsynka: děkuju. Mám zamluvené dvojky, ale dá se to kdykoliv změnit, takže jsem si moc nepomohla 😃

• Sponzor fóra
  • lucsynka-zo salonu cislo 1 jednoznacne 😉

• Lucsnka: jedničky, rozhodně, ty dvojky, ehm, dělají divný dekolt. A u jedniček je hezčí i ta sukně. Když už šlehačka, tak pořádná, u těch dvojek je to na půl cesty.

• Lucsynka: tak za mě teda dvojky 😉 moc pěkné a zajímavé, u jedniček je na mě tak nějak moc zdobená sukně 😉

• luc, já jsem pro 2, ikdyž jedničky taky nejsou špatné. 🙂

Holky, mám ještě jeden dotaz, bude se k těm mým jedničkám, kdybych si vybrala hodit kytice z kal? A co doplňky, štras? Šaty jsou zdobené, jak kdyby to byly takové ty korálky.🙂

• ifoun: jednoznacne č. 1 😉

• Ifounku, šaty Corrine, se mi moc líbí...🙂

• ifoun: mě se líbí ty první šaty, ale přijde mi že rovný vršek korzetu ti dělá hezčí dekolt než ten vykrojený do srdíčka.

• ifoun: ale ted jsem si všimla Corrine a ty jsou nej!

• manzelinka: Corrine nee ty tam byly vloženy pro mě na čumendu 😉

• luc: rozhodně dvojky!!!!!!!! Ty trojky (nemyslím to zle, naopak) ti dělají ošklivá prsa.

• kajsav: ale byla by to nejlepší volba!

• papuellka: podobné jsem zkoušela, jsou moc hezké a krásně ti sedí, vybrala jsi dobře! Rozhodně kaly se hodit budou, řekla bych čím delší kytice, tím lepší.

• Sponzor fóra
  • man, já bych si teď vybrala úplně jiné šatky, něco jak jsou ty Corrine, jenže už nemůžu. Kaly jsem myslela ty menší , páč jsem prcek, ale nebyla jsem si jistá, jestli se hodí.

• manzelinka: myslím že ifoun právě hledala nějaký střih takový jako u těch prvních tří modelů, ne každému se asi líbí princeznovské šaty s velkou sukní 😉 má hezkou postavu, do výstřihu taky co dát, takže proč ne 😉 ještě jsem ji nahlodala ať zkusí dlouhý závoj když má sukni hladkou 😉

• papuellka: myslím, že jsi vybrala dobře 😉 Už je máš doma, nebo nejde změnit rezervace?
    Já myslela dlouhý stonek, ten je úzký, tak by myslím nevadil, kolik měříš?

• Corrine jsou krásné, ale ke mně se to nehodí, navíc se nehodí k místu, kde bude akce. A kajsav nahlodala drsně, takže se opravdu bude zkoušet dlouhý závoj 😃

• man, už mám zapl. zálohu, jen si vybrat z těch, co jsem zkoušela. Mám necelých metr šedesát.🙂

• ahojte holky, ja viem ze som tu uz pisala no stale sa neviem rozhodnut,pozrite prosim moj album a poradte mi.
    Moja predstava o satoch bola skor rovny strih 'na telo' no vzhladom k tomu ze sme s priatelom vyskovo rovnaky mi vacsina radi aby som si vybrala saty skor sirsie ' a la torta ' vraj aby som pri zenichovy neposobila vysoko 😐
    tak neviem...dakujem

• monikapaal, tak teda klobouk dolu.. si krásná, a vsechny ty saty jsou náádherny a slusi ti uplne vsechny..ani nevim který bych mela vyzvednout🙂 ale jako originalni a pekny s emi na tobe libi ty st.patric emble to je takový mix🙂
    pak ty ze zacatku druhý🙂 ty jsou taky krásný🙂 jinak ty uzsi ti slusi asi víc🙂 kdyz mas krasnou postavu tak proc ji neukázat🙂

• lambel a ombra su krasne, perfektne ti sedia a su uplne ine ako ostatne...

• diky lambel mam rezervovane,mne sa tiez osobne viac pacia uzke ale okolie mi ich chce vyhovorit kvoli snubencovej vyske vraj v nich budem pri nom vytrcat 😞

• moni...mne sa na teba páčia aspoň 4, a medzi nimi aj lambel
    🙂

• monika: mě se na tobě líbí Lambel!!!! 🙂

• monika mne sa páčiš skoro vo všetkých, ale najviac emblema a lambel.... 😉

• monika: sedia ti vsetky. lambel su podla mna ine ako vacsina svadobnych siat, takze ja by som si vybrala tie. ale ak sa lepsie citis v uzkych, tak chod do nich. nenechaj si do toho kecat, dolezite je aby si sa ty citila dobre. 🙂

• dakujem vam baby ste zlate 😉

• moni: já si hlavně myslím, že ti jdou ty Lambel více k postavě 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov