Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • jednotka...ale s inou spodnickou... 😉

• Jo, jo vyměnila...🙂 Nevím, že jsem si dřív nevyzkoušela takové, mohly být hezčí... Jen jestli tam ta taková špička nedělá neplechu, asi je to na vyšší postavu? Myslíš, širší nebo užší spodničku? 🙂

• no ani nejde o to ci sirasia alebo uzsia ale skro sa mi zda...ze tato tie satocky pred koncom tak divne zaobluje...takze asi iny typ ktory by posobil prirodzenejsie 😉

• Sponzor fóra
  • Ještě jsem přidala jedny, nevím, jestli by šly zkrátit a už možná jsou moc vysoko, ve skutečnosti nic moc, na fotce už vypadají líp, ale nemám v nich prsa... 😃

• vrch majú krásny tie čo si pridala...ale zas tá suknička je už troška out

• papuelka: jednoznacne si nech tu 1., ostatne su skor pre starsiu nevestu... 😉

• Ahoj holky,tak pokračuju ve výběru,ale pořád mám pocit,že jsem nenatrefilana ty pravé.Co myslíte?

• suki krasne su tie jednotky a dvojky

• Mě se líbí šaty č.2, ostatní nee.

• holky dvojky jsou favoritky...nenatrefila jsem zatím na lepší....

• ahojky, no mne sa tiez pacia dvojky, jednotky isto ne 😎 a ete 6tky, mas skvelu postavicku, vynikla by si v nich... a bola by si neokukana 😎 vela stastia

• suki: dvojky ti krásně padnou. V ostatních jsi taková utopená, nezajímavá.

• suki: urcite dvojky 🙂

• suki: Dvojky!

• holky,jinak vám musím říct, že z výběru v Brně jsem celkem zklamaná,příjdou mi ty šaty všechny stejný nudný a nezajímavý... 😞 Tak nevím...

• Sponzor fóra
  • Jo a na ten můj ksichtík se moc nekoukejte.Trpím teď jak pes s alergiemi,tak jsem oteklá 😃 😛

• suki: 2ky!

• Urcite dvojky 😉

• michala s. i ty jeničky se mi líbí,ale něco mi na nich vadí, asi výstřih,mám pocit,že bych ho měla mít vykrojený jako u dvojek 🙂

• nuuna, ty máš zajímavé šatičky 😵

• westerr, které jsi vybrala šatičky?Myslím svoje?

• Ja hlasujem za č.3, pridu mi zaujimavejsie. Ale asi to bude aj tym, ze som podobny typ siat mala ja... Dvojky su najlepsie, ak hladas klasiku.

• suki: 2

• suki - c.2 su krasne a krasne ti sedia, vezmi urcite tie. su dokonale 🙂

• suki: ja by som taktiež volila 2... sú krásne a sedia ti perfektne... sú jednoduché a zaujímavé... aspoň podľa mňa 🙂

• vidím dvojky vedou 🙂 Trojky jsou jiné,to je pravda. ale nevím, jestli mi sedí... 😮

• u trojek mi rochu vadí výstřih, mám pocit,že rovný mi nesedí. Asi by šatičky působily na mě líp se srdíčkovým výstřihem,ale jinak jsou určitě hodně zajímavé 🙂

• suki tak to mas pravdu ze tym jednotkam chyba zaujimavejsi dekolt

• suki:dvojky🙂

• suki: Já jsem pro trojky..jsou zajímavé..hrozně ti ten střih sluší..(ne každý do nich má postavu..).. Dvojky sice sedí, ale mně osobně se nelíbí srdíčkový výstřih..jinak by byly dobré..taky záleží na bižu, co máš v plánu..😉 Pokud váháš, jestli se lišit nebo zapadnout, na nikoho se neohlížej..a jdi do trojek..🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov