Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?
ifoun: a které jsi nakonec vybrala? Já bych na tvém místě ještě hledala
lenixa: jinak na jedničkách se mi nelíbí okoukaný střih a ten "uzel" na korzetu a celkově se mi nelíbí řešení korzetu, ani na prsou..
Ale důležité je, jak se cítíš ty, protože tady co člověk, to názor.Ale za mě fakt 3, vynikne v nich tvá hezká postava-štíhlý pas a hezký dekolt,navíc sukně taky zajímavá.Až ti v nich postavičku závidím1. máj 2010- Sponzor fóra
manzelinka: já zatím zůstávám u Antonií, ještě půjdu zkusit brianny, až budou zpátky v salonu. Já jsem relativně ve výběru omezená. Nechci nic moc širokého a zdobeného - nehodilo by se to k prostředí a nelíbí se mi to. Nemůžu mít vzadu zip, musím mít šněrovačku - navíc v dobré velikosti (žádný velký rozptyl, protože mám spíš větší prsa a hubený pas, takže do čeho se vejdu nahoře, to mi plandá přes pupek. kv§li prsům potřebuju kvalitní korzet, abych to uhlídala
Navíc střih Antonií mi sedí nejlíp, úzké šaty až ke stehnům, pak rozšíření, když mám rozšíření už od boků, tak jsem jak maková panenka... uff, to byl výlev
2. máj 2010lenixka: mas super postavu, mozes si dovolit v podstate hocijaky strih
a z tychto co si skusala, podla mna najlepsie ti sedia c.2 a potom 5 a 1.
Su sice viac zdobene ale zalezi na tebe aky mas vkus. Ale urcite by som isla este nieco poskusat, podla mna tie prave este na teba niekde len cakaju
2. máj 2010- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
lenixa: v jednotkach a v dvojkach si nadherna, mne osobne sa ale styl siat ako si jednicky moc nepacia, tak som skor za tie druhe satky, tie Ti tiez velmi idu.