Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?
díky holky...já sem hlavně původně chtěla co nejjednodušší šaty, protože oslava bude u nás na zahradě, tak aby to nevypadalo divně a já si mohla šaty nechat na sobě trošku déle... jinak č.1 jsou krásné, ale myslíte, že by mi slušely šatičky, co mám jako první v albu, do těch sem zamilovaná, ale nikde sem je nesehnala na vyzkoušení, šaty si budu nechávat šít, tak proto se ptám ...
4. máj 2010- Sponzor fóra
lenixka: tak šestky ti sedí jako "prdel na hrnec"
jdi do nich, fakt.Jsou ještě lepší než trojky.Sedmičky ti taky sedí pěkně ale nějak nehezky ti zvětšují a rozšiřují prsa a už jsme viděla snad 10 nevěst tady s těmito šaty
Vol číslo 6!
ifoun: tak já mám D, což korzet nezachrání, pokud se v něm chci hýbat4. máj 2010manzelinka: předklon oka, všechno jsem zkoušela, v pase mám 65, takže rozdíl velký, ale ten střih je na to uzpůsobený, kůže neteče (viz fotoalbum)...ale pravda, že potřeba "dobře poskládat", ale to už navigovala i paní v salonu. Taky jsem tomu nevěřila a nechtěla původně vůbec korzet (natož bez ramínek), ale je to super, krásně to drží. I proto bych si nemohla nechat šít šaty v zahraničí, potřebovala jsem to vyzkoušet a mít jistotu, že celý večer nebudu něco hlídat a vytahovat nahoru.
4. máj 2010Ahoj holky, prosím o radu- vybrala jsem si svatební šaty, které mám ve svém albu- byla jsem si je vyzkoušet a zamluvila jsem si je protože se mi strašně líbily. Můžete se mi na ně prosím mrknout a říci, jestli jsou dobrá volba? Původně jsem totiž chtěla nějaké hodně jednoduché a teď se bojím, abych nevypadala jako přezdobený bonbon, ačkoliv se mi strašně líbí. Pak si nevím rady s účesem- líbil by se mi takový volný francouzský cop- nebo se k těm šatům spíš hodí drdol? Promiňte mi tolik otázek, ale jsem z toho bezradná.
4. máj 2010Petra984 a nemas fotecku kde jsi v tech satech>>> protoze nekdy saty vypadaji uplne jinak na modelce a ve skutecnosti a je tezke posoudit
zalezi jaky je tvuj styl...jestli jsi se v nich citila dobre, tak neres jestli jsou jednoduche nebo vic nazdobene....a nebo se jeste podivej do jinych salonu at mas neco na porovnani
4. máj 2010- Sponzor fóra
Deni.P
Tak jsem doplnila svojí fotku v šatech. nechtěla jsem jí tam dávat, protože je hodně špatně nafocená a já na ní vyypadám jako nějaký slaboduchý chlap, ale hodila jsem jí tam. Jsou to ty samé šaty jako na fotce. Strašně se mi líbí, ale jak říkám, jsem baba pochybovačná a ráda bych znala názor jiných. Opravdu bych nerada na ostatní působila jakom přecukrovaný bonbon5. máj 2010petra: já například chtěla od začátku jednoduché šaty.Jsem prostě taková, že nechci být moc výrazná....no ale nakonec vyhrály šlehačkové taky, a každý mi chválil jak mi sedí.Tak jsem si řekla, že u šatů je možná dobré dát na první dojem a je důležité jak sedí...tak proč to řešit
A máte svatbu na obřadě, hradě, zámku?
5. máj 2010Manzelinko, šaty máš krásné, pěkně Ti sedí a myslím, že z Tebe bude krásná nevěsta, až všichni zapomenou údivem zavřít pusu
U mně to probíhalo jako u Tebe- chtěla jsem něco jednoduchého- pak jsem vlezla do těchto šatů a věděla jsem, že v nich odejdu, ačkoliv jsem měla ještě jedny favority. Pak jsem zkusila plno dalších, ale přesto jsem se vrátila k těmto. Svatbu máme na zámku a Vy podle fotek asi taky viď? Odkud vlastně jsi?
5. máj 2010Manzelinka: Kdepak, pochval není nikdy dost. Já vždycky říkám, že nevěstu je třeba chválit, chválit a chválit. Ne každá má doma chlapa, který při pohledu na svou nevěstu samou krásou zkoprní. Dost chlapů neumí vyjádřit pochvalu, i když se jim třeba nevěsta líbí. A proto Ti vyjadřuji pochvalu. Šaty máš nádherné a myslím, že Ti pěrfektně sedí a hodí se k Tobě.
My to máme 17.7.2010- rychle to utíká a těším se jako blázen.5. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
lenixka : jednoznace 2 podla mna su krajsie, ale ak sa ti viac pacia 1-ky tak tie su tiez krasne ale ja k tym predlazenym driekom nemam vztah asi preto,ze nemam taku dobru postavu ako ty.