Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?
- Sponzor fóra
nuuna- já jsem koukala do Tvého alba- moc Vám to s přítelem sluší a těším se na Vaše svatební fotky
Já jsem si taky koupila košilku těsně pod zadek, jak říkáš, lehkou jako vánek a když jsem jí doma příteli ukázala a řekla, že si jí vezmu až na svatební noc, tak se mně zeptal, proč jsem si k tomu nekoupila i kalhotky, že je všechno vidět
Tak jsem mu vysvětlila, že po svatbě už můžu běhat takhle hambatá (ačkoliv tak běhám už teď). Jeden by si podle těch jeho řečí myslel, že se rozvádíme a ne bereme
Juska:Uvidíš, já to vidím taky tak, že padnu jak podťatá a nebude nic, ale chtěla bych
3. jún 2010petra: jeee, diky moc
(Ale priznam se, ze na fotky jsem taky natesena jak slepice na flus, bude nas fotit Zuzka Sch.
). No ja k tomu mam takovy kalhotky, ze skoro ani nejsou videt, predni dil je sice vysivany, tak neco zakryje, ale zadni dil je jen lehoucka sitka, takze je videt uuuplne vse
3. jún 2010To nejsou plány, spíš si dělám srandu, ale pokud bych to uskutečnila, tak ten výsledný efekt by byl pěkný. Já to na posvatební ráno moc nevidím- ráno je přítel hladovej a jen co rozlepí oči, už běží do kuchyně a do postele po snídani ho už nedostanu. No a těsně po probuzení to na ranní líbání moc není
4. jún 2010- Sponzor fóra
Ahoj holky, mrkněte mi do alba, mám tam dvoje šaty a nevím, které vybrat. Musím se dnes rozhodnout. Tady je odkaz: http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID=383442&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D1
23. jún 2010- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
23. jún 2010 Teď ještě přemýšlím co s bižu. Ty šaty mají hodně výrazné zdobení, Myslíte, že by šlo něco takového: http://www.odvarkabijoux.com/cz/nabidka/index.php?actualPage=9&useReminder=1
Mám už doma koupený jiný náhrdelník, ale ten k tomu asi nepůjde., mám ho v druhém albu.
Nebo máte jiný nápad?23. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
Jasně že se můžeš připojit. Já se něchto diskusích hrozně nasměju
Já si říkám, že svatební šaty budu mít snad jen jednou, drahý byly jako blázen, tak v nich budu, dokud mi ten korzet nerozdrtí hrudník