Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?
- Sponzor fóra
@strihalka já jsem teda pro ty šatky se stuhou, jak měla Kajsav,, jsou nádherné a dělají ti krásnou postavu,, ,u těch druhých mám pocit, že tě celá ta sukně zakrývá,,,,
23. jan 2011@strihalka Souhlas s @romca13. Presne tak a ani nedelaji moc peknou postavu (ten vrsek), kdyztak zkus jeste nejake od MS, verim, ze se najdou nejake lepsi, co se budou libit a pekne sednou.
23. jan 2011@strihalka mne se na Tobe vice libi ty bez masle
Mas v nich mnohem hezci postavu a nejsou tak preplacane...
23. jan 2011@strihalka Ahoj, mně se určitě víc líbíš v těch druhých (pořadí podle toho, jak jsi vložila fotky tady do diskuse). U těch prvních - se stuhou - je sice pěkný vršek, ale nějak mi nesedí jednak spodek, jednak i samotný ten kontrast uplého vršku se šlehačkovou sukní. Přijdeš mi v nich trochu jako takový ten dort na panence
Ale celkově řečeno možná bych být tebou vyzkoušela ještě nějaké další - ty druhé mi přijdou lepší než první, ale myslím, že bys našla ještě i slušivější, máš moc hezkou postavu...23. jan 2011@strihalka tak ja by som ti z tychto 2 odporucila model Ambrosia, cize ten bez tej sedej stuhy pod prsiami.
23. jan 2011@strihalka mě u těch druhých ruší ta stužka.
23. jan 2011- Sponzor fóra
...já teda taky hlasovala pro Ambrosie, ale alespoň se musím zastat té stuhy, je stříbrná nikoliv šedá jak zde bylo zmíněno a musím přiznat že ta stuha byla hlavním důvodem proč jsem se v těchto šatech vdávala, protože tím šaty byly "jiné" a zvláštní, ne jen čistě bílé a fádní
@strihalka šaty Maggie Sottero jsou úžasné a mají jich spousty, být tebou tak ještě zkouším dál, buďto vybereš úplně jiné u kterých si budeš 100% jistá nebo Tě to utvrdí že tvoje favoritky jsou ty nej
23. jan 2011Mě teda extra nenadchly ani jedny, si droboučká, slušelo by ti něco jemnějšího než kopec šlehačky. Ale jinak bych hlasovala spíš pro ty první, a to z toho důvodu, že ty druhé mají sukni posazenou dolů pod boky a hrozně ti zkracují postavu. Vypadáš pak jak figurka zapíchlá v dortu.
Ty druhé jsou v tomto směru lepší a i stuha je zajímavý prvek23. jan 2011Maeleigh (ty se s tuhou) jsou ale právě do pasu, nemají být posazené níže...záleží asi na postavě...nicméně já pod ně měla tu největší kruhovou spodnici kterou v salónu měli, ty šaty jsou tak prostě dělané a pokud není pořádná spodnice přijde mi že ta sukně nemá vůbec žádný tvar, jsou takové splihlé...
23. jan 2011Mně se smazal příspěvek nebo co? Nějak tu i vypadly stránky, tak ještě pro jistotu znovu: Bohužel stejně jako konfekce jsou šatečky dělaný na vyšší postavu, já při 165cm s tím mám taky problém. Potom asi padají na bok šatičky vždy. To chce bud nějaké s vyšším pasem nebo už jen šití na míru.
Ty poslední vypadají nejlíp.23. jan 2011@strihalka Ty poslední se mi taky zdají nejlepší. Můžeš tu fotku, co stojíš, dát ještě nastojato?
23. jan 2011...jé tak to jsem ráda že jsem to trefila
škoda že na fotečkách není moc vidět jak moc jsou šatičky krásné. Dávám origo foto ať holky vědí
Já si je pak nakonec nevybrala protože na mě byly strašně ale strašně moc těžké, mají vlastně dost dlouhou vlečku a když mi to paní zapnula a zkusila jsem chodit, fakt to nešlo
24. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Na telefónnom čísle 0917583589 si jednoducho dojednajte termín
čaká na Vás veľký výpredaj svadobných šiat ! Ceny od 80€
@strihalka jeee, ted koukam, ze temi druhymi jsem vlastne myslela ty prvni
v albu je mas obracene nez jsi je dala sem......tak proste ty, co mela kasajv