Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • @bronousek  Já Ti zase závidím,že Tě čeká svatba už letos,já si musím počkat do příštího roku 😐

• @stastnanevesta  neboj, to uteče jak voda 🙂 A já už to budu mít dávno za sebou a ty se budeš pořád na ten svůj den těšit 🙂

• @bronousek  Já vím,že to uteče,nejradši bych se vdávala letos,ale musíme pár věcí dořešit,tak to vyjde až příští rok.Ale už aby to bylo 🙂

• Sponzor fóra
  • baby co poviete na tieto saty nevedela som sa rozhodnut.......

• @mimma17  pokud se rozhoduješ jen mezi těmito dvěma, tak ty první

• @mimma17  ja si myslim, ze lepsie su tie s vykrojenym vystrihom 🙂

• @mimma17  určitě ten výstřih do V.

• @mimma17  Líbily by se mi ty druhé, kdyby měly výstřih jako ty první! 🙂

• za mě taky určitě ten srdíčkový výstřih 😉

• U těch druhých absolutně nesedí korzet, vypadá že je přiškrcený aby nesjel dolů. jestli chceš vybírat z těchto dvou tak to první kvůli tomu vršku. Ty druhé majíá pro mně hezčí sukni, ale vubec teda nesedí vršek.

• dik baby tie srdieckove som si aj vybrala uz je zaplatena zaloha chcela som vediet nazor i ked uz mam jasno a budem mat k nim spanielsky zavoj po zemmm

• @stastnanevesta  Podle mě ti jednoznačně nejvíc sluší ty antické šaty, na druhém místě pak ty poslední a potom všechny korzetové, ale rozhodně bez ramínek a bolerka!

• @mimma17  líbí se mi ty první 🙂

• které se Vám zdají zajímavější a víc romantické?První obřad bude na pláži a druhý na zámečku.

• @pipik  Mně se na modelkách líbí prakticky všechno, tady z těch nejvíc ty první. A to budou jedny šaty na oba obřady? U té pláže bude podle mě problém s vlečkou, nasbírá se tam šíleně písku 😒

• Sponzor fóra
  • @pipik  nejvíc romantické mi přijdou ty poslední, ale záleží jak by vypadaly ve skutečnosti.-)

• @makovaapanenka  šaty budou jen jedny ušijou i je na míru,ale nejdřív si musím vybrat.písek vyklepu toho bych se nebála.díky

• @levata  to je právě to co nevvím jak budou vypadat ve skutečnosti.Doufám,že úžasně jako na obrázku.

• @pipik  všechny jsou hezké, z těchto bych volila ty poslední, ale nejvíc se mi líbí ty u tebe v albu pod označením k98 🙂

• @pipik  Já bych tedy rozhodně doporučovala vyzkoušet, ať pak není velké zklamání... 😴

• @clifulka  děkuji za názor

• @makovaapanenka  nebudu mít možnost si je vyzkoušet až přiletíme do hotelu budou tam na mě čekat, budou mi je šít v Bostonu.

• @pipik  Já myslela najít nějaké podobné v salónu a zkusit si ten styl 🙂

• @makovaapanenka  to není špatný nápad.díky

• @pipik  Není zač 🙂

• @pipik  me se nejvic libi ty prvni...

• @pipik  také doporučuji zkusit alespon ten styl šatů. člověk je někdy dost překvapen jak pak sám v tom střihu vypadá.

• @scvrcek  díky za pomoc při výběru

• @kucirlib  snad budou mít podobné šaty někde tady poblíž a v mé velikosti,uvidíme 🙂

• @pipik  není zač, mě ty první přijdou vzdušné a elegantní, neokoukané...ty třetí tu jsou dost podobné každou chvíli a mě nějak na pláž nesedí....
    ty první jsou prostě pro elegantní ženskou s velkým Ž 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov