Ve kterých svatebních šatech se vám nejvíce líbím?

30. apr 20135666
  • @markyusa03  páčia sa mi na tebe č.1 a posledné-keď by neboli také úzke a len s bolerkom /taký elegantnejší štýl ti moc sedí/

• @markyusa03  musela jsem se znovu podívat, hledala jsem široká záda a velká prsa. Asi je to vážně otázka názoru, protože prsamáš přesně akorát taková, jaká odpovídají zbytku postavy a co se zad týká, tak na většině fotek by bývalo stačilo se normálně narovnat. Mně osobně připadá, že si můžeš pořídit jakékoliv šaty, ty 19 ti sedí krásně a jedničky taky, přitom dva úplně odlišné střihy. Jsi štíhlá, souměrná, nemyslím, že bys měla se sháněním šatů problém, když tě ovšem nenacpou do o číslo menších.

• @markyusa03  Podle me Ti nejlepe sedi 19a 😉

• Sponzor fóra
  • @aimirin  nerikam, ze saten hedvabny neni, avsak kdyz se podivas na rozdil mezi satenem beznym a hedvabnym, tak zase ta nachylnost k poskozeni je tam ( Jemný satén vyžaduje jemné zacházení, a to nejen při šití (tenká jehla, pozor na špendlíky!), ale i při péči – zatrhování vláken a odírání zabráníme chemickým čištěním, jinak prát v ruce při nižší teplotě a žehlit bez páry, protože voda nechává na látce stopy). Podobne je tomu s hedvabnym taftem (Taft se celkem snadně šije, ale špatně špendlí – látka je hustě tkaná a po špendlících zůstávají dírky. Může se prát v ruce či chemicky čistit, žehlení bez páry je ale velmi obtížné, proto žehlete vlhkou látku, chcete-li si být jisti, že pára nezpůsobí fleky po kapkách vody.)
    Jeden cas jsem se o to zajimala a zjistila jsem, ze zadna cistirna v CR, se kterou jsem byla v kontaktu neda zaruku na to, ze vam hedvabne saty pri cisteni neznici... docela zajimave poznani. 😉 Tzn. pujcovane saty z hedvabnych materialu by byly poskozene raz dva a ten salon by je asi mnohokrat nevyuzil. Takove saty myslim nemaji moc dlouhou zivotnost jak jsou nachylne k poniceni.. 😉 vice info na http://www.sartor.cz/clanky.php?clanek=100100&language=cs 😉

• @markyusa03  nejvíc se mi na tobě líbí ty 22, jsou pěkné i zezadu, což bych o těch 19 neřekla. Nicméně myslím, že najdes lepší, než co jsi zatím zkoušela. Já jsem byla nadšená v Nuanci a tam se taky chystáš, tak uvidíš 🙂 každopádně ti dle mého sedne spíš ivory než bílá. A zkus mrknout i na San Veritá, taky mají moc pěkné šaty.

• @minima  taky myslim ze jeste najdu a i snad za lepsi ceny... do Nuance se chystam ke konci tydne, pak jeste do Kleinodu. diky za tip, mrknu na ty San verita 🙂

• tak mam za sebou zkouseni v Kleinodu a zatim jedny z favoritek v pomeru cena-vykon 😃 co myslite?

• @markyusa03  Já ti nevím, přijde mi, že na to, jak máš pěknou postavu a můžeš si dovolit jakékoliv šaty, tak ty co zkoušíš mi přijdou takové trochu tuctové, což je s tvojí figurou fakt škoda. V Klenoidu jsem byla taky, poslední šaty v albíčku jsou od nich, něco takového by se ti nelíbilo? Myslím, že si můžeš dovolit odvážnější šaty.

• @minina  no zkousela jsem jich vic i odvaznejsi, ale nevypadalo to dobre... ale ja jsem proste takova konzerva 😃 jeste jdu zitra do dvou salonu a v pondeli do jednoho tak uvidime...

• @markyusa03  V tom případě zatím vedou 28a, ty ti sluší nejvíc. Jinak hodně štěstí ve vybírání, ja už jsem dost zoufalá 😐

• @minina  diky 🙂 jakto? ja myslela ze uz jsi vybrala...

• @markyusa03  mně se tedy nejvíc líbí ty první 😉 ale ještě bych zkusila další 🙂

• @markyusa03  šl jsem ještě mrknout do toho Klenoidu a tam se mi strašně líbily ty, co mám jako poslední, jenže na fotkách to podle mě není úplně ono. Ještě zajdu do salonu Nevěsta a pak asi znovu do Maggie a musím to rozseknout🙂

• @minina  ja jdu zitra do nuance a adiny... tak drzim pesti... zatim se mi nejvic asi libily ty co mam prvni v albu, ale jsou dost drahe 😞

• @markyusa03  no mě se víc líbí ty, co jsem psala, jsou pěkné i zezadu, ty pvní mi přijdou takové nějaké splihlé. Nicméně myslím, že v Nuanci se ti bude líbit. Ze salonů, kde jsem byla jasná jednička. Oni ti Španělé holt módě rozumí 🙂 Navíc tomu rozuměla i paní a bylo tam radost zkoušet.

• Sponzor fóra
  • @markyusa03  č. 19 a 28. Asi jsem pro 28, ale v barvě champagne - nemůžu si pomoct, ale jde ti líp než bílá! 🙂

• @markyusa03  Mně se na tobě nejvíc líbily 19, dokud jsem je neviděla zezadu 😞 Pak 22, ty jsou hezké zepředu i zezadu

• @minina  tak to jsem zvedava, za chvili vyrazim 🙂

• @makovaapanenka  ona to je zrovna blba fotka, nearanzovali mi tam tu vlecku.. ale stejne jsou dost drahy 😞

• @punk  ty 28 jsou kremove, ale jen hodne lehce 🙂 jinak urcite chci kremove saty

• @markyusa03  tak hodně štěstí a pak hoď zas fotečky 🙂

• @minina  tak jsou tam 😉

• @markyusa03  ty 34 jsou moc krásné, ale 18 tis. mi přijde opravdu hodně, já v Nuanci zkoušela šaty Pepe Bottella za půjčovné 20 tis. a do toho bych taky nešla, mám takovou psychologickou hranici 15 tis., takže Tě naprosto chápu...
    Jinak jsou moooc hezké ty 38, i když nejsem fanda barevných výšivek, tak tady to šaty krásně doplňuje a vypadají na tobe nádherně. Naopak bych nevolila 35, přijdeš mi v nich taková ztracená... No bude to dilema co🙂

• @minima  ty 35 si urcite brat nebudu, jen jsem chtela vyzkouset neco s vetsi sukni 😃 ale myslim ze mi sedi jednodussi... nakonec si rikam jeslti se nenecham inspirovat a nenecham si usit v Madore dle obrazku 🙂

• @markyusa03  no z toho, co máš v albu se mi nejvíc líbí 38, ale asi ses zamilovala do těch34, ne?🙂

• @minina  no prijde mi ze v nich vypadam tak o deset kilo lehci 😃 ty 38 jsou konecne v normalni cene... nakonec si stejne budu vybirat pomer cena-vykon 😉

• @markyusa03  mně se na tobě stejně nejvíc líbí 38, parádně tě zjemňuji

• @markyusa03  no tak ty jsi štíhlounká i tak 🙂 takže rozhodně nemusíš vybárat šaty, které tě udělají hubenější 😉 eště někam vyrážíš zkoušet?

• jo a v těch 38 vypadáš úolně stejně štíhlounce🙂

• @minina  diky moc 🙂 jeste zitra do San Verita, nevis jak se tam pohybuji ceny?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Splňte si svoj sen o dokonale krásnych svadobných šatách v svadobnom salóne Wedding Gallery. Teraz so ZĽAVOU až do 125€. Tešíme sa a Vás!
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov