Aká je správna postupnosť osôb vstupujúcich do oficiálneho mladomanželského kola?

Profilova fotka
Ahojte, viete mi niekto povedať, ako má po správnosti vyzerať postupnosť osôb vstupujúcich do mnladomanželského kola? 1. Mladomanželia 2. Deti? (naše sú malé, ale pre prípadných ďalších záujemcov o informácie) 3. Tanec s rodičmi opačného pohlavia (nevesta s otcom či svokrom? Čo ak dotyčný nie je na svadbe?) 4. Tanec s rodičom rovnakého pohlavia? Ďakujem Vám!
Odpovedať
my mame len nas tanec a potom obaja s mamkami (ockov nemame) a tym to konci, nebude oficialne tancovat ani moj s mojou mamou ale automaticky zacina zabava pre vsetkych a tam si mozu zatancovat a ja s bratmi atd..
Odpovedať
Profilova fotka
Ťažko povedať, čo je správne, môžeš si to urobiť tak, ako to potrebuješ :-) My napríklad budeme mať mladomanželský tanec a tak rodičovský, ale keďže ja ani môj drahý nemáme otcov, tak budú okrem našich mám tancovať aj naši ujovia, lebo ja som nechcela, aby dve pohlavia spolu tancovali valčík, to mi príde divné, ale komu to nepríde, tak prečo nie, je to vaša svadba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nie je to nejako pevne určené, nikto vám neodtrhne hlavy keď si to urobíte po svojom ale tak mali by ste byť asi najskôr vy ako novomanželia a potom nejaký tanec s rodičmi, už ako si to nakombinujete je na vás :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?