Aký druh tanca na túto pieseň?

Ahojte, vedeli by ste mi niektorá prosím poradiť, aký druh tanca sa hodí do tejto piesne https://www.youtube.com/watch?v=lIY_2... ? Má pre nás emocionálnu hodnotu, veľmi by sme ju chceli mať na prvý tanec, ale ani za nič neviem rozlíšiť, že čo máme do toho tancovať.. :D Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem!! :)
Odpovedať
Wau obdivujem ta, ze takto rozmyslas.. My s muzom sme prisli na parket a isiel kroksumrok 😂 absolutne sme antitalenti tanečníci.
Odpovedať
@kikussaa mne pride ta pesnicka dost romanticka a zvolila by som asi klasicky pomaly sladak s niekolkymi otockami a tak:)
Odpovedať
@kikussaa Suhlasim s vikaja, ma to 4/4 takt takze valcik z toho nebude... Je to klasicky sladacik, hodia sa do neho otocky, nejaka mensia dvihacka... Mozete este okorenit pozami z waltzu a bachaty alebo kizomby ak si trufate :-) Skus si mozno pozriet co ludia vymysleli na Perfect od Eda Sheerana alebo Thousands years od Christiny Perri, v podstate je to "typovo" rovnaka piesen co sa tyka tanca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikussaa krasna pesnicka :) kroky waltzu, otocky, zdvihacka ako @zuzka_22 povedala a budete naadherniii :)
Odpovedať
My sme si nacvili tanec na tanecnej ale mali sme tale prirodzene kroky
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím, nejaký klasický slaďák, len tak presputovanie možno, sem tam nejaká otočka :) môžeme si to aj nacvičiť ale podľa mňa by ste to zvládli aj bez toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikussaa pomalinky sladacik, telo na telo a sem tam nejaka romanticka otocka :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?