Hľadám inštruktora spoločenských tancov Bratislava

Profilova fotka
Ahoj, neuměl by někdo poradit tanečního instruktora na společenské tance? Díky.
Odpovedať
Ahoj, my sme chodili k andrejovi hromadkovi - topcentrum v petrzalke, ale kurzy robia aj v river park dance school v river parku.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrocceli ahoj moja, vedela by si mi napísať koľko ten kurz stál ? koľko to asi bolo hodín? Ja by som potrebovala, iba pár hodín na precvičenie.
Odpovedať
stalo ma to 4000 sk 5 hodin. Ale boli sme tam len my. Naucili nas aj choreografiu. A kedze moj frajer sa predtym nevedel ani pohnut, hodnotim to velmi kladne. V river parku to maju myslim,ako vikendovy kurz,neviem ci 1 alebo 2 hod.denne a kolko stoji netusim.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj! ja som prednedávnom zakúpila cez jednu z tých web stránok hromadných zliav kurz spoločenských tancov - základy. Je to v centre Bottova. Bude tam len zopár párov a je to dvojtýždenný kurz - spolu to vychádza 8 hodín. A keďže som to kupovala cez net a so zľavou tak ma to vyšlo 30€. super cena nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak pan Hromadko byl do telefonu příjemný, vzal si telefon a budou nás kontaktovat lektoři. Tak pak napíši jak jsme dopadli :-)
Odpovedať
@petrocceli ahoj, chcem sa Ta spytat, Tvoj priatel bol uplne drevo v zmysle, ze nikdy netancoval, lebo nemal ani moznost (mozno chut) alebo nepocuje rytmus, resp. nema vobec hudobny sluch? Lebo moj priatel nema hudobny sluch :-( a naozaj sa snazi, tie kroky ked sa naucil - techvniku zvlada, ale nestiha, proste sa niekedy viac "narobim" ked si chcem zatancovat, pretoze stale ho "tlacim", aby sme isli do hudby...
Odpovedať
@terez23 Baby, ten moj bol uplne drevo. Ale musim ho fakt pochvalit. Mame veeeeelmi trpezlivu lektorku a nakoniec to uz aj vyzera ako tanec. Takze Terez, vobec sa neboj. My chodime do Dance Motion na Zamockej a fakt mozem len odporucit. Mne ich odporucila tiez kamaratka a fakt neprehanala :-) Tiez chodime len ako jeden par a este mame posledne dve lekcie a choreografiu uz hotovu, uz to musime iba doladit. Petrocceli, aky tanec ste tancovali? My mame urobenu choreografiu na waltz, pomaly valcik. A uz sa velmi tesim :-)
Odpovedať
@terez23 moj frajer vie vyborne spievat, ale pohybavat sa do rytmu vobec nevie, stale ho vediem ja :-)
Odpovedať
@petrocceli no ved aj ja sa snazim ho viest, len napr. na polke sa super chyta, ale na valcik nie a nie... Tak ja uz neviem :-D . JA viem, chce to tancovat, tancovat.. No uvidime, chceme teraz znova skusit tanecny... Ale len individualne, nie taky kde je vela parov, moj drahy by sa totizto hanbil. Ale aj mne to teraz takto viac vyhovuje :), ze chceme/budeme mat individualne lekcie..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak jsme dostali lektorku, Alexandru Kastelovou, prostory nám trvalo chvíli najít :-) ale zatím spokojenost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?