21.5. 2016 :)

Ahojte, budem rada, ak sa tu pridajú budúce nevesty a budeme kecať o tom, čo už máme a tak,.. :)
Odpovedať
Ahoj:) My sme sa zatiaľ dohodli na 14 alebo 21. mája, tak uvidíme čo bude voľné a podarí sa nám to vybaviť. Vy už máte niečo zaistené?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My máme tiež 21.5.2016 :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme chceli 14.5. alebo 21.5. no všetko u nás v Malackách v moteli M mali obsadené. ešte sme si vybrali septembrový dátum, a ani tak sme nepochodili. Nakoniec sme si uchmatli posledný júnový dátum tak sa budeme brať 11.6.2016 :)
Odpovedať
My máme vyplatenú sálu a rezervovaného DJ.. fotograf bude snúbencov spolužiak zo školy, čiže teraz do októbra neriešim nič :) potom v okt. ideme na matriku podať žiadosť a aj tam zarezervovať termín.
Odpovedať
pripájam sa :)
Odpovedať
náš deň je tiež 21 máj 2016, presne rok po zásnubach :) , máme hotel Bankov - sálu a terasu, program večerné čepenie FS Borievka, cimbalovku Stropkoviani, ale ešte stále nemáme kostol dohodnutý, keďže snubenec nevie kde ma najsť krstný list :( to by sme chceli doriešiť do konca oktobra :(
Odpovedať
Tak aj my mame svadbu 21.5.2016 Vybavenú mame sali fotografa kameru a dj. :-)
Odpovedať
ach, ja už mám aj pochybnosti, či vôbec svadba bude.. na matrike nie je termín :(
Odpovedať
a budete mať aj v kostole? Veď nie je to tak, ak si všetko dohodneš v kostole, tak po sobáši sa len odnesie papier na matriku. My ešte nemáme ani kostol ani matriku :D
Odpovedať
nie nie, my sme obaja neveriaci..takže matrika..
Odpovedať
Aj m mame 21.5.2016 svadbu , mame uz rezervovanu salu ,jedlo,kameramana a fotografku,dj,a saty mi maju prist kazdu chvilu , popolnocne uz mam ....;)
Odpovedať
@mitchie2805 a to aj s matrikou býva taký problém??? My sme sa nakoniec prispôsobili DJ a budeme sa brať 14. Zatiaľ máme rezervovaného len jeho a sálu... a ako tak čítam, tak by som si asi mala pohnúť :D No hádam nejakého fotografa ešte zaboookujem do konca roka :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jo býva. ale všetko sa obrátilo v náš prospech :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Aj my sa berieme 21.5. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
baby hlavne si uzite ten svoj dnik, je to jedinecny den vo vasom zivote:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?