Ako ste si vybrali termín svadby?

Profilova fotka
Ahojte, som novou členkou tejto skvelej stránky :D S priateľom sme spolu už 5 rokov a konečne prišiel rad aj na nás. Len momentálne riešime termín svadby. Nevieme sa rozhodnúť. Ja by som chcela už 2012 (21.7. alebo 11.8. alebo 1.9.) no priateľ je skôr za rok 2013. Akosi sa mu nechce hahaha....V roku 2013 sa mi pozdáva dátum 4.5.2013. Poraďte ako ste sa rozhodli pre termín, pre ktorý ste sa nakoniec aj rozhodli? ďakujem za každý príspevok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky... my sme si zvolili termín svadby tohto roku 20.11.2011 je to termín kedy sme spolu začali s priateľom chodiť. Takže preto. Budeme oslavovať naše výročie aj naše spoznanie v jeden den :-) ak môžem prečo až rok 2013?? nie je to už trochu... daleko?? ale je to len a len na Vas Držím prsty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne sa zdá 2013 ďaleko ale pracujem na tom :D Vy ste to vymysleli dobre...skoro ako my 19.11. je naše výročie...Len my obaja sme letné typy ja by som chcela mať svadbu radšej v lete max. v rozhraní maj-september..nevedela som že je to tak náročné vybrať si dobrý dátum....U nás je to celkom zložité aj s priestorom lebo vraj sa tam objednávajú sály aj rok a pol dopredu... :/
Odpovedať
Profilova fotka
aha... tak myslím si že zaleží aj od toho.. či mate vela ludí ak nie tak salu najdete..ak ano tak musíte rezervovať skoro...amy sme nechceli svadbu v moc teplých dnoch....ako sa poznam budem nonstop na parkete a vyjsť von zase do tepla :-(( to sa mi moc nepáčilo... takže sme sa rozhodli na oktober...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si termin nezvolili, my sme si vybrali kapelu a oni mali volno uz len 15.10 :) tak mame 15.10 :) aspon sme zbytocne nespekulovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 tak to ste mali fakt jednoduché...my už asi týždeň riešime ten dátum.....tak som zvedavá ako to dopadne...ale asi to nie je zlý nápad skusiť najprv vybrať hudbu a fotografa a sa prispôsobiť im.... na zváženie ....ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa rozhodli tak, ze v roku pane 2008 :-D ked sme niekedy vo februari zacali riesit, ze kedy, tak nam to vychadzalo na august-september. No ked som kukla kalendar, tak tam bolo - piatok 29.8. statny sviatok, sobota 30.8., nedela 31.8. a pondelok 1.9. statny sviatok. A to rozhodlo ;-) takze svadba bola vramci stvordnoveho weeekendu a bolo to super prakticke. Jedinou "nevyhodou" bolo, ze tym padom bolo dost ludi odcestovanych (kamarati a tak, ktori by inak prisli pogratulovat, ale chceli vyuzit letny predlzeny weekend) a musela som kvoli tomu menit aj vizazistku, lebo moja mi povedala asi dva tyzdne pred svadbou, ze ved ona tu vlastne vtedy nebude :-| velmi zodpovedne...
Odpovedať
Profilova fotka
u nas totalna matematicka zlozitost. cislo 17 nas sprevadza cely zivot, poziadana o ruku 1.7. vyrocie chodenia 17.10. a datum svadby 17.9. (1+7+9=17) svadba bude po 7rokoch a 11mesiacoch :-D :-D :-D :-D :-D no comment
Odpovedať
My sme sa hned po poziadani o ruku rozhodli pre nasledujucu jar. :-) Ja som chcela rozkvitnute ceresne... Tak najprv volba padla na 23.4. - to ale bola velka noc, tak sme sa rozhodli pre 30.4. - to zase bola obsadena miestnost, tak sme vzali najblizsi volny termin - 28.5. Nakoniec svadba bola toho 28.5 ale v uplne inej sale... Ked sme menili salu, tak sice mali volne aj 30.4, ale mne sa uz akosi zapacil ten maj.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tazkeeeeeeeeee :-D U nas je taka 20... a vraj manzelstva uzavrete v oktobri su najstastnejsie, takze najblizsi mozny datum je 20.10.2012, takze asi vtedy..
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme chceli 17.10 kedze budemem mat 5 vyrocie,a le nevyslo to na sobotu, tak potom ze 17.9, ale nebolo miesto, tak nakoniec najblizsi datum k 17.10, vysiel 15.10.2011..o ruku ma poziadal v maji, takze som na vsetko mala 5 mesiacov, ale da sa vsetko stihnut..:-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si zvolili datum 27.8., pretoze 28.8. sme sa do seba zalubili, nase prve rande..ale kedze to pada na nedelu, tak sme to dali na toho 27.8...skoda, ze sme to nestihli minuly rok, vtedy to padlo na sobotu..:D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme chceli niekedy koncom septembra. do polky septembra nemozem (kvoli praci), cize nam zostali dva posledne vikendy. 24.9 mi proste hovorilo ze to je ono. postupne som prisla na to ze je to magicky datum ktory som si nevybrala naschval ale sedi ako na serbel pretoze: 9 rokov sme spolu tento rok, 9 mesiacov po zasnubach sa berieme, v 9 tom mesiaci. je to nahoda ale asi to tak malo byt :-D ale nebolo to vobec kvoli tomu...:) aaa jasne..a nemam vtedy menzes :DDDD
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
...My sme chceli svadbu ked bude teplejšie... Takže pripadal do úvahy máj alebo august-september... No keďže 13.mája 2012 bude 6 rokov čo sme spolu a chceli sme to mať nejak tak pokope, tak sme zvolili máj... Na tento dátum na budúci rok vychádza nedela, tak to posunieme a náš deň "D" bude o deň skor... 12.mája 2012... Držím palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa rozhodovali na základe nielen voľného termínu ale aj podľa výročia. Kedže v septembri na 24 budeme presne spolu 80 mesiacov (6,8r.)
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84, ak datum nezmenite, tak to vyzera ze budeme mat "nas" den v ten isty datum :) ja mam s priatelom vyrocie kedy sme zacali spolu chodit 5.4.2007.. Tento rok som na tento den bola poziadana o ruku tak nas napadlo aj tento datum ci nebude v buducnosti sobota, vychadza to ale az na rok 2014.. To je uz neskoro tak sme hladali nieco symbolicke a nasli sme ciselka vyrocia obratene a vyhral to datum 4.5.2013 :) potom sme nasli aj ine spojitosti ako napr. 2+0+1+3=6 a tolko rokov + 1 mesiac budeme vtedy spolu :)))) Mozno sa to niekomu bude zdat neskoro, ale skoncila som skolu a nemam sa kde ponahlat.. Skor keby sa robota pritrafila aby bolo za co sa veselit :D Ak Pan Boh da, bude to krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme chceli teraz v septembri ale sestra odisla an rok do ameriky tak musime cakat do bud roku :-| a potom sa nam pacilo 12.5.2012, ale tento rok bola v tom case dost zima tak sme sa rozhodli,ze to dame na jun. mama je ucitelka takze ma dost rusno cely jun takankoniec to padlo na 30.6.2012. ale nie som s tym datumom moc stotoznena... :( ten 12.5. sa mi viac pacil,ale zas som sa bala,ze bude kosa... a z nejakeho dovodu by som sa nikdy nevydavala v neparny datum :) ze 23 alebo take :) nie som moc na prvocisla ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ono to dosť záleží na zvolených prioritách... niekto volí magický dátum, niekto podľa výročia, iný podľa ročného obdobia... my sme začali svadbu riešiť v januári tohto roka (úplne náhodou ;-) ), ale keďže sme mali hlavu plnú blížiacej sa dovolenky, jar nám prišla na vybavovanie príliš skoro, v lete som veľmi svadbu nechcela (ono ani to počasie už nie je istota, že v lete bude teplo...), tak sme nakoniec volili jesenný termín, no a keďže sme chceli konkrétneho fotografa, družbu aj hudbu, dátum sme prisbôsobili im, takže nakoniec to padlo na 8.10.2011 :-) a všetci sme spokojní...
Odpovedať
My sme sa uplne intuitivne a nezavysle o seba s priatelom dohodli na datume 16.6.2012. Povedali sme si, aby kazdy napisal jeden datum v obdobi maj-august a tento nam uplne kuzelne vysiel :)
Odpovedať
no poziadal ma.. a zhodli sme sa ze byt zasnubeni a cakat na neurcito sa nam nechce.. ze tak teda buduci rok.. tak..jul august sme mysleli (podla predoslych rokov :) ) ze su moc teple mesiace, ze ten zaciatok septembra je znesitelnejsi... otvorili sme kalendar a pozerali ake su tam soboty... a bolo to :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@alexandra októbrové? Pekne,pekne..akurát,že je uz dosť chladno. Inak zas ako opačný príklad som pocula že majove svadby nie sú dobré,zevraj rucia kratke manželstvo. Aby sa v tom clovek vyznal. Na junove neviete nic?
Odpovedať
@tanta84 Ahojky :) my sme vybrali datum podľa nasim dátumov narodenín,co bolo najskor zo srandy,az kym sme nepozreli do kalendára a čuduj sa svetu padá to na sobotu. Je to sice rok 2014, ale nam to vyhovuje akurat,kedze to bude rok po promocii a planovanie si uzijem v plnej miere bez tychto blbych vysokoskolskych stresov,ved budu stacit tie svadobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme chceli najskôr dátum 27.8., pretože 28.8. sme sa zoznámili, ale kvôli práci môjho manžela som sa mohla s týmto dátumom a všetkými neskoršími rozlúčiť. Ďalší problém bol, že dj, ktorého sme chceli mal voľné termíny už len 4, aj to v októbri a novembri. O pár dní mi však volá, že sa mu uvoľnil termín 30.7., ktorý bol aj mojim favoritom a tak bolo rozhodnuté. Čo sa týka počasia, tak to je v dnešnej dobe lotéria. My sme mali celkom fajn počasie, nejakých 25st., čo sme mali ešte šťastie, lebo júl bol tento rok veľmi chladný.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme rozmyslali nad 11.6 2011, v máji nás každý odhováral, povery. A iný mesiac sme nechceli, júl je teplný, august taktiež, september už môže byť daždivý, október už býva studený, november je čierny a je zima, december je advent( nedá sa) január zima, február zima, marec, apríl pôst a vyššia možnosť dažďov, plus manžel má silné alegie, ktoré mu končia koncom mája, nechcela som aby mal červené očká a upchatý nos. Potom teda jedine jún chceli sme hneď na začiatku, tak padali do úvahy dva termíny 4.6 a 11.6. Potom sme si uvedomili že 11.6 bude chcieť veľa dievčat kôli jednotkám a môže byť väčší problém s dodávateľmi tak sme sa rozhodli pre 4.6 a rovno sme to sklbili s mojimi narodeninami. Počasie bolo krásne slnečné len večer na konci fotenia nám prišla búrka, ale nevadilo, veď celý ten deň bol krásny ba priam rozprávkový :-)
Odpovedať
my sme sa rozhodovali podľa voľného termínu vo vybranej sále ... mali sme k dispozícii 2 termíny (rok 2010), takže sme nemali veľkú dilemu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_cucu Z majom mozem potvrdit, ziadost o rozvod bola podana 14 mesiacov po svadbe...
Odpovedať
ahoojteeee, termin sme vybrali jednoducho - na rok 2012 vychadzaju moje narodky na sobotu, taaze tradaaaa termin bol hned jasny :-)
Odpovedať
3.aprila mame 10. výročie zoznámenia = najbližši vikend k tomu je 7.4. :)
Odpovedať
@alexandra jéééj, tak to som rada, snad to s tými oktobrovými svadbami bude pravda:-) my sme sa brali 1.10.2011 páčilo sa nám že sa dá čítať rovnako zo zadu ako spredu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra V tomto s tebou nemozem suhlasit. Podla mna, to ci sa rozvedies, nezalezi od datumu, ci mesiaca svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikastefulova Samozrejme ze nie, ale to ani to ci mas nieco modre, nove, stare a darovane, ci zenich vidi nevestu v satach pred sobasom, alebo ci su na svadbe perly, ktore znamenaju slzy ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?