Je lepšie mať svadbu v júli alebo v auguste?

Ahojte baby, chcela by som poradiť na základe Vašich skúsenosti kedy je lepší termín na svadbu (obrad) vonku - júl alebo august. Veľmi sa nám páči dátum 22.8.2020 alebo obávam sa, či nebude už nestabilnejšie počasie. Ďakujeme za Vaše rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Takto, počasie môže byť hocijaké aj v júli, aj v auguste, môže byť aj 20 stupňov, kto vie dopredu. Ale ja mám také skúsenosti, že v auguste bývajú tie najväčšie horúčavy...bola som na 4 augustových svadbách, na 3 boli extrémne horúčavy (40+). S tým teda musíte rátať.
Odpovedať
@tinus99 Ahoj, ja ta uplne chapem ze nad tym premyslas - ja mam obrad tiez vonku. Ide o to ze skusenosti su pri pocasi jedno, toto je proste jedina vec ktoru nevies nijako ovplyvnit, moze prist burka, moze byt 35 stupnov, moze byt normalny den :) Dajte si datum ktory sa vam paci, to ci uz to bude v juli alebo v auguste je uplne to iste co sa tyka pocasia ! Hlavne nech vam to vyjde :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nepredvídateľné ale možno Ti trocha pomôžu historické teploty v danej oblasti :-) https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8D...
Odpovedať
Tak ako mracik sa moze najst aj tychto datumoch, no myslim si, ze bude teplo. Nemozes sa spoliehat na to, ze o pol roka v jeden datum bude krasne. Ako neistota tam bude, no myslim si, ze august byva pekny za posledne roky ;-)
Odpovedať
podľa slov mojej mamky je posledný augustový týždeň a prvý septembrový najstabilnejšie počasie z leta :D sleduje to už pár rokov a zatiaľ to tak vždy bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinus99 ten datum je velmi pekny ale tipnut si ake bude vtedy pocasie je velmi tazke. No je to uz skor koniec augusta, takze uz by pocasie mohlo byt ustalene. No skus pozriet tie historicke teploty aspon cca s cim mozes pocitat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamarátka mala minulý rok v auguste svadbu a mala super počasie. Aj pekne teplo a žiadna búrka. Ale tak je jasné, že to počasie je hrozne premenlivé a nedá sa na 100% povedať, že budeš mať krásne slnečné počasie. Také by predsa chcela každá žena!
Odpovedať
Ďakujem baby za rady. Chápem, že počasie sa nedá naplánovať a pršať môže či v júli či v auguste. Nám niektorí povedali, že pravdepodobnosť krajšieho počasia je vyššia v júni a v júli tak som zneistela. Ale z počasia má stresy asi každá nevesta, ktorá má obrad vonku, takže ostáva len veriť, že sa na nás slnko usmeje:) Inak zuzu_zuzu s mojím francúzskym priateľom plánujeme svadbu na rovnakom mieste:))
Odpovedať
@tinus99 čooo tak to je aká náhoda :) Tak budem nam z celeho srdca priat to najkrasnejsie pocasie :)
Odpovedať
@zuzu_zuzu Aj ja Vám budem držať palce vám všetko nielen počasie vyšlo ako ste si vysnívali, ste krásny pár s radosťou si potom pozriem fotky zo svadby ak tu nejaké potom pridáš:)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím ze je to úplne jedno nemôžeš dopredu vedieť aké nie počasie my sme mali v auguste 37° :-)
Odpovedať
myslím si, že počasie v týchto ročných obdobiach sa nebude od seba moc líšiť. bude isto ešte teplo no nik ti nepovie, či sa na nebi neobjaví nejaký ten mráčik a v ten váš deň nespŕchne. to sa proste nedá
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
podla mna je to aj jedno, kezde su to mesiace, ktore idu za sebou, tam necakaj nejake velke zmeny a rozdiely medzi nimi
Odpovedať
Profilova fotka
Mu sme dali radsej koniec augusta, nielen kvoli pocasiu, no mame aj od hosti potvrdene ze viac z nich ide na dovolenku v juli a v auguste sa uz pomaly chystaju na pracovne povinnosti, no je to iba nasa skusenost ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Dakujem baby este raz za vsetky Vase komentáre. Tak sme sa rozhodli pre 22.8.2020. Drzte palce aby bolo pekne:)))
Odpovedať
Profilova fotka
pekny datum ste si vybrali a neboj sa ty nic. pocasie bude isto fajn a svadbicka dopadne dobre:) tesime sa s tebou
Odpovedať
@tinus99 dobre ste sa rozhodli, pekny datum a taktiez august je super mesiac :-) ;-)
Odpovedať
@tinus99 tak neviem, my sme boli na dovolenke na chate v júli a bolo okolo 18- 20 stupňov, raz aj 14....väčšinu času som presedela v deke na terase....skôr by som sa tiež priklonila k tomu koncu augusta. Držím palce, nech vám to vyjde. Aj počasie aj manželstvo ;-)
Odpovedať
pekny datum ste si vybrali. pocasie podla mna uz bude take stabilnejsie a myslim si , ze bude aj pekne aj teplo takze budem drzat palce aby to tak bolo
Odpovedať
Profilova fotka
Vybrali sme si rovanky datum :) Verime, ze pocasie bude super. Koniecc augusta zvykne byt stabilny a prijemne teply.
Odpovedať
Myslim si ,ze oba mesiace su dost horuce na teploty...my sme to dali na zaciatok oktobra....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?