Majove nevesticky :)

Majove nevesticky :) ktora mate kedy svadbu a co vam este chyba vo vybavovackach?? My mame svadbu 26. 5. 2017 a uz ani neviem co mame a co nam este treba vybavit :D
Odpovedať
Ahoj, jeeej aj my mame 26.maja a este nam par veci chyba 😅😥 Topanky, svadobny vankusik, pohare, mini darceky pre hosti..Ale vsetko podstatne mame uz mame vybavene 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lubena741 ahoj, my mame svadbu 20.5 :), cize za rohom. A teraz dievcata vsetky zapnut pozitivne myslenie a zabezpecit slnecne pocasie. :) Inak na svadbu mame uz s predstihom vsetko, sem tam vyskoci este nejaka malickost. Dnes som dokonca dotlacila zvysne menovky, tak uz len zasadaci tesne pred svadbou. Najviac sa mi dievcata nechce upratovat, cakam kedy prestane prsat, aby clovek mohol mat aspon ciste okna na svadbu :) ps: tesite sa uz, stresujete?
Odpovedať
Ja si to stale este neuvedomujem ale hadam je to lepsie aspon nestresujem :) nam tiez uz len zopar malickosti chyba ale hadam to vsetko stihneme aby to bolo podla nasich predstav :)
Odpovedať
No ahoj :) mi mame svadbu tiez 20.5. A z toho co si pametam nam treba este spravit zasadacu poriadok zariadit vyzdobu auta a vyzdobu na vchod. Hodit na usb nase spolocne fotky ktore sa budu premietat a hudbu ktora bude hrat po polnoci :) dalej mi treba este spravit nausnicky pre druzicku a tesne pred svadbou ist kupit kvety,vyzehlit zavoj,stredove pasy na stoly,dokoncit kosik prvej pomoci,rozchodit po byte topanky,oprat popolnocne saty a sacko.... :)ah nejdem pokracovat take malickosti skor :)a tesim sa a bojim zaroven kedze dnes oslavujem narodky -21- a mam 20 dni do svadbyy :) a modlim sa za pekne pocasie samozrejme :)
Odpovedať
@betuska304 fuuh tak take malickosti to cakaju asi kazdu leebo to sa da len tesne pred svadbou ten kosik prvej pomoci mam aj ja ale mam pocit ze mi tam stale cosi chyba :D mam taky zaklad vreckovky, lak na vlasy pilniky na nechty hreben, zuvacky, leukoplast, vlhcene utierky uff a to he asi vsetko :)
Odpovedať
@alexsk menovky na tie som si spomenula o 1 rano ze to sme este nezacali riesit ale ideme si to samo tlacit ako skoro vsetko vy ste si ich niekde objednavali? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ja som teraz ešte zháňala ubytovanie pre hostí z mojej strany, pretože strečno bude cez víkend zavreté, aj keď to malo byť pôvodne iba do konca apríla ]-( ale podarilo sa mi zohnať v našom penzióne plus v hotely cez ulicu, takže som spokojná 8-)
Odpovedať
@lubena741 no snad postiham uz vidim ako budem v strese :) este ihlu a nit noznicky pripadne priehladny lak na silonky ak mozem poradit :) ja tam tiez este daco prihodim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubena741 ahoj, ano, objednavali sme ich na Ali, no a potom som ich uz len vytlacila. Mali by uz byt vsetky. Baby, vcera som konecne umyla okna, az mam ziarivejsi byt. A presne, ako @betuska304 uz len zehlit sa chystam cez vikend postelne, popolnocky, veci na redovy a tak. Teraz uz riesime skor take organizacne veci a harmonogram, ako ubytovanie, co kedy naplanovat na posledny tyzden. Posledna vec bude uz iba vytlacit zasadaci, ale ten uz je pripraveny, iba ak niekto nepride :) A ako vonku vyslo slnko baby, zacinam sa konecne aj tesit :)
Odpovedať
@alexsk ja som zasadaci pisala cca len taky teraz no a do 10 mame mat isty pocet ludi tak uvidim :) a este k tomu mam na starosti vyzdobu a kupit kvety takze to sa vsetko bhde robt asi piatok alebo stvrtok pred svadbou :) aj ja tiez by to takto vydrzalo vsetky majove sobotyyy a aj tu moju :)
Odpovedať
My mame 20.maja a este sme neboli na matrike :-D A uz iba drobnosti ako vyzor svadobnej kytice, topanky pre mna a dcerku,nejake nausnice a milion dalsich drobnosti :))) A este tie stupnujuce sa motyle v bruchu :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika62 ešte ste neboli na matrike? akože nemáte ešte čas obradu atď? ešte ma napadlo baby, kde ste kupovali krabice na výslužky? ja som už síce kúpila dávno, ale som s nimi nespokojná lebo sú veľmi vysoké a majú ušká, čiže sa zle prenášajú a nedajú sa poukladať na seba :-/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@yakina my mame tiez take s uskami, ale dostali sme :) Inak som videla vela krabic aj tu v pro shopoch, skus pozriet. @betuska304 vidis, kyticu, pierko a mne nejaky stvrtvencek ideme objednat v piatok do kvetinarstva. Vraveli nam tak dva tyzdne vopred. :) Dobre, ze hovoris, idem im vytlacit obrazky kytice :)
Odpovedať
@yakina my mame svadbu v kostole ale aj tak musime ist na matriku zaniest tu ziadost snubencov aby nam potom vydali sobasny list :)
Odpovedať
@alexsk hh esteze som pripomenula :) snad budeme mat vsetky vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika62 jáááj áno áno, už ma oblial pot, že som zabudla na niečo, napríklad tam isť ešte pred svadbou znova :D
Odpovedať
@yakina Jaj prepac ze som ta ,mojou zle sformulovanou odpovedou,vystrasila :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?