Máme si vybrať dátum 24.8.2013 alebo 5.10.2013?

baby poradte...ktory termin by ste si vybrali...24.8. alebo 5.10??...nejako sa nam to pokaslalo a mame na vyber tieto datumy.
Odpovedať
1
2
Ahoj!ja by som určite brala skôr 5.10: ;-)
Odpovedať
nakolko my mame 5.oktobra, som jednoznacne za ten :-D :-D
Odpovedať
ja som za august, lebo my tiez mame, ale tyzden neskor... :-D
Odpovedať
Ahoj, ja by som tiež brala október, my budeme mať v januári :)
Odpovedať
Podľa toho kde to máte. Ak pod stanom, niekde vonku, tak august, budú ešte teplé večery. Ak vnútri, v nejakom zariadení, tak október, ľudia už určite nebudú na dovolenkách :-)
Odpovedať
5.10,kvoli teoreticky chladnejsiemu pocasiu,ale to uz teraz nevies. Druha vec je,ze v auguste moze mat niekto naplanovanu dovolenku,su vydavky pre deti so skolou,vs brigaduju kade tade.. ale ak sa rozhodnete pre august,tak by si to tiez mali vediet zariadit.len ja by som volila oktober. (My sme planovali koniec septembra,zaciatok oktobra,nakoniec ostalo medzi 8.9 a 6.10 konkretne ponuky,rozne saly,a to sme sa rozhodli pre tu krajsiu a blizsiu k rod.domu,i ked o cosi drahsiu). Takze treba zvazit viacere aspekty. Hned po sale sme zacali riesit foto,video a hudbu.a este si to predbezne zisti i v kostole al na matrike,ci nahodou to nie je nejaky velmi in datum ;)
Odpovedať
V auguste :-D
Odpovedať
Ja som mala mat povodne svadbu v auguste, ale kastiel, kde sme to mali, mi tento termin zrusil a jediny volny termin bol v oktobri. Asi mesiac som bola z toho hotova, aj som rozmyslala, ze to budem mat radsej niekde inde, lebo som strasne chcela svadbu v lete. Bolo to vsak moje vysnivane miesto, preto som nakoniec horko tazko pristupila aj na ten oktober. Vtedy som si nemyslela, ze toto niekedy napisem, ale lepsie sa mi nemohlo stat. Ten moj augustovy datum bolo vonku cca 35 stupnov - uz tie stadia, ked sa tazko dycha, nie este beha hore dole v dlhych satach. A v oktobri sme mali 24 stupnov, tak akurat, krasny slnecny den. Asi to tak malo byt. Ja som mala stastie. Ale pocasie si nevyberies, preto by som si na tvojom mieste vybrala mesiac, ktory ti je sympatickejsi. Mne je teraz uz sympatickejsi oktober a jesenne svadby, kedze som vtedy mala tu svoju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
August :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme mali svadbu 20.10.2012. Mali sme neskutocne pocasie, krasne, dievcata boli len v satach na ramienka...no fakt, neco uzasne...Takze ja by som brala oktober, :-)
Odpovedať
ja by so tiez vybrala radsej ten oktober, je to na zaciatku, nepredpokladam ze by bola zima a v auguste to je posledne roky tak vselijako, bud je strasne horko alebo koncom augusta prsi. a samozrejme tie dovolenky, i financne narocnejsie obdobie pre rodicov skolakov - toto je pre mna minus.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za august ...ja budem mat tiež svadbu v auguste:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja by som brala oktober :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ako augustovka by som hlasovala za august :-D
Odpovedať
Určite august :-)
Odpovedať
ja som urcte za oktober....vtedy je prijemne , ziadna horucava ..ja by som brala oktober...leto ee =-)
Odpovedať
prsat moze aj v auguste aj v oktobri... My mame august a som ochotna si vytrpiet akekolvek teplo...len nech nepris!!!
Odpovedať
určite október, zažila som kamoškinu svadbu v auguste a bolo strašné teplo :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali tento rok 11. augusta... bolo okolo 24 -25 stupnov, polooblacno... na s pocasim velka spokojnost :) ale tak tazko odhadnut na dalsi rok
Odpovedať
Profilova fotka
oktober :)
Odpovedať
Profilova fotka
mi sme mali svadbu 6.10 bol to prekrásny deň, ak sa bojíte dažďa ten môže prísť kedykoľvek, boli sme na svadbe v r.2011 koncom augusto bolo pekelne horuco hostia ani nepili ani netancovali nedalo sa jednoducho vydrzat, a ak beriete do uvahy, aj to, ze ludia chcu byt pekne upraveny nie mat na koseli alebo na satach "kruhy"celo leskle ako sklo :D bolo to strasne neprijemne, a boli sme sa dokonca uz z terajsim manzelom osprchovat pocas svadby. a neviem si predstavit byt pod satami nevesty a v smokingu u partnera. takze urcite oktober, aj fotky su ovela krajsie mate zafarbene listy .) nech sa rozhodnete akokolvek nech ten Vas den je krasny .)
Odpovedať
oktober ;-) ja som mala svadbu 15.11. a nebola zima ako som si myslela,ze bude.a ludom,ktori su dnu,bolo uplne jedno,ake je vonku pocasie 8-) mala som moznost byt aj na augustovej svadbe ( 27.8. ) a bolo teda poriadne horuco.a pocas obradu v kostole sa spustila takaaa burka,ze sme sa bali z kostola vyjst.v tejto dobe je aj pocasie nevyspytatelne...ale moj osobny nazor : oktober...a s jesennymi farbami su fotky nadherne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne august :) ja mam presne v ten den tiež svadbu takže som za august :)
Odpovedať
ja by som dala radšej za október, počasie je nevyspitateľné. Ja som bola na svadbe minulý rok 1.10 a bolo 30 stupnou, práve bolo babaie leto, ja som mala svadbu na konci septembra tento rok a bolo celý týždeň okolo 15 stupnou , pršalo a v deň svabdy bolo okolo 20 a svietilo slniečko. Počasia som sa veľmi bála, lebo som mala naplánované fotenie vonku a neviem kde by sme sa fotili. Len večer sa prihnala strašná búrka, ale nám to bolo jedno, lebo sme boli vo vnútri a tam na nás nepršalo. :-) Sestra mala tento rok v júli a tiež nebolo 35 stupňou, bolo príjemne, len ked sme odchádzali do reštiky sa prihnala strašná búrka, ale to sme len prebehli z auta do reštiky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som poradila oktober - je krasne babie leto a svetlo je uzasne makke - podla mna najkrajsie z celeho roku. Posledne roky je oktober vacsinou slnecny. Ak este nemas fotografa, ozvi sa, dohodneme sa podla tvojich predstav :-).
Odpovedať
aj ja hlasujem za oktober
Odpovedať
aj ja si myslim že v oboch pripadoch je nevyspytatelne to pocasie, ale radsej by som volila ten oktober, zazila som svadbu v lete za tepla, a bolo to hrozne. Uz na foteni pred sobasom sa zenich spotil na totalku, neveste sa roztekal makeup, bolo hrozne teplo, vsetci upotení, pred sobasom si este zenich utekal prezliect druhu koselu, takze z tohoto hladiska je lepsie mat svadbu skor v chladnejsich mesicoch, lebo cloveku je horko dost z tej nervozity a ked je vonku chladnejsie aspon sa moze clovek aj po tanci vyluftovat...aj tie zakusky sa lepsie transportuju :-p a tiež v lete hrozi skor burka ako v oktobri...
Odpovedať
Profilova fotka
my mate tiez svadobny den 24.8.2013 a to ci bude hic alebo prsat neovplyvnim.ja som si ten datum vybrala lebo neter chodi dko skoly tak potom by bolo blbe v tom obdobi cestovat a je to taky stred.lebo predminuly rok uz v auguste bolo chladnejsie.takze asi tak.
Odpovedať
24.8.2013 aj my sme ho chceli ale náš kameraman ho mal už obsadený takže sa budeme brať o týždeň skôr :))
Odpovedať
Profilova fotka
Môj výber by bol 24.augusta :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?