Máte skúsenosti so svadbou v novembri?

Ahojte, plánujeme svadbu 4.11.2016, aké máte skúsenosti s novembrovou svadbou, nemáme sa báť počasia, že bude zima? Toho sa najviac obávam.
Odpovedať
Profilova fotka
@1flowers ja idem fotiť svadbu 7.11, tiež mám z toho zmiešané pocity ale myslím že to nejakzvládneme. Hlavne treba mať zabezpečený interiér v prípade nepriaznivého počasia a obliecť si pod šaty termo legíny, pred zábavou ich dať dole :) na vrch odporucam teplučky kabat-akýkoľvek a počas fotenia ho vyzliekať a zas obliecť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Všetko záleží od počasia.. ak bude ako min. rok, tak sa obávať nemusíš.. a budeš behať len v šatách.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som sa vydavala 22.11.2014 kuk moj album,,, vsetci nas odhovarali od tohto datumu ale eedali sme sa,,,zastavam nazor ze je jedno ci je svadba v novembri ci maji ,,,nikto ti nezaruci pekne pocasie ,,,pred nasou svadbou sme mali maraton svadba v septembri bolo nenormalne horuco nedalo sa vydrzat,,v oktobri isli sme zamrznut zaletoval sneh a na nasej bolo pekne aj slniecko bliskalo a cestou z kostola zaletelo par snehovych vlociek ,,,,v novembri mas itotu ze nebude horuco a prsat fukat byt sychravo moze byt aj v maji,,,tak ci onak obrad je dnu v kostole,,,a zabava tiez nieje pod holym nebom ,,,vsetko dolezite sa deje vo vnutri,,,,a co sa tyka fotenia majte alternativu aj nieco von aj nieco dnu ak bude skaredo velmi tak date len par foto dnu,,,a zvysok dodatocne mozno uz aj na snehu :-) a ked bude pekne ako na nasej budete mat krasne foto aj vonku :-) :-) :-) :-) neboj sa pocasia ,,,to je to najmenej pri priprave svadby,,,, :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
A o koľkej ste mali sobáš martinka2005?
Odpovedať
to si dnes už nevyberieš, 4.novembra môže byť ešte celkom príjemne a vôbec nie zima (dnes už ani tie zimy nie sú to, čo bývali), my sme boli na svadbe zač. septembra, lialo jak z krhly dva dni a zima ako v novembri :-) je to o šťastí ... ide skôr o čas, keďže je skoro tma, takže skôr dať sobáš a inak, sa vlastne takmer všade presúvaš autami, takže keby aj lialo, dá sa to zvládnuť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?