Nevieme sa rozhodnúť ktorý dátum

Chcela by som požiadať niekoho kto sa zaujíma numerologiou, alebo číslami, karmou, alebo len tak z vlastnej skúsenosti. AKo máme s budúcim manželom vybrať dátum našej svadby? Už pol roka sa nevieme rozhodnúť, jediné čo vieme, že ju chceme v júni na budúci rok. AK bybol niekto taký dobrý a napísal mi, ja viem, že je to len o nás dvoch, ale keďže verím vo veci nebom a zemou:-) chcela by som vybrať TOP dátum ušitý pre nás dvoch ;-) Vopred ďakujem ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Za tieto sluzby sa bohuzial plati. Ale mozes vygooglit par zasad. Myslim, ze sa ma striedat parne neparne cislo a potom ich sucet by mal byt dakolko. Ale na tvojom mieste by som rasdej prestudovala knihy od Lemana Kevina (psycholog co sa venuje manzelskemu poradenstvu), alebo nieco podobne a ak sa ich budes drzat, tak kazdy datum bude stastny.
Odpovedať
Podla mna, verit a dufat, ze existuje spravny datum, ktory je v sulade so vsakovakymi numerologicktmi, astrologickymi a este neviem akymi pravidlami, je jednoducho blbost. Manzelstvo nie je o datume svadby, ale o laske, dovere, uprimnosti, toleranci a vzajomnom porozumeni. Na vztahu treba pracovat cely zivot a nie alibisticky dufat, ze vyber "toho spravneho datumu" vyriesi vsetky problemy..... A potom ze mame na Slovensku 50%-nu rozvodovost.... Prepac, no nedalo mi nevyjadrit svoj nazor. BTW, ak tvoj zarucene stastny datum padne na utorok, ci stredu a tvoji hostia si odmietnu kvoli svadbe vziat volno, budes stastna? S niektorymi vecami skratka nie je dobre kalkulovat...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu na mužovu 40 :-) (volám ho muž, lebo mame spolu 2 deti, tak by bolo blbe hovoriť snúbenec ;-) Narodeniny ma 20.06, takze svadba asi 19.06 a od polnoci oslovujeme 40 ;-) Či to bude ten "správny dátum" zistime neskôr :-)
Odpovedať
27.6.2015
Odpovedať
ja ti poradim len takto .. viem, ze v juni buduci rok pripada datum 13.6. na sobotu .. ja osobne som sa vydavala tiez 13teho tento rok :-) davala som oznamko kolegyni z byvalej prace, ktora sa zaujimala o vestenie a cisla a povedala mi, ze som vybrala velmi dobry datum, pretoze vraj v nom myslim uz na rodinu, pretoze to symbolizuje trojka .. a viem, ze este par slov k tomuto datumu povdala a same pozitiva ... to len tak na okraj :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?