Nezvyčajný dátum svadby

babule, asi vacsina z nas ma svadbu v sobotu, ale co tak nejaky iny den si dat? piatok /su tu nejake/ utorok :-D alebo 31.12.2005 to vychadza tento rok tiez na sobotu :-D alebo 23.4.2005 aby si to drahy zapamatal 2345 :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja mám "normálny" termín svadby, ale bola som na svadbe 17. novembra! Nielenže je to štátny sviatok, ale bola to dokonca streda!!! Na matrike robili ovácie, ale nakoniec ten sobáš bol. Minulý rok. Pa.
Odpovedať
no srandovne to mohlo byt aj 22.2.2002 o 22.22 - neviem kde to bolo, ale pisali o tom v novinach :-D i tak še da
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že akýkoľvek dátum je pre každú z nás veľmi nezvyčajný, lebo vtedy sa vydávame, no nie? ;-)
Odpovedať
no a moja kamoska mala svadbu 1.aprila... :-)
Odpovedať
sylvie aj tu su nejake dve ktore to tiez maju uz tento piatok 1.4 :-D figiflower jasne ze pre kazdu je ten jej datum vynimocny /a ked je ako ja, tak si aj vypocita cislo toho dna, ci sa jej hodi :-D / len niektore dni su halt zaujimave, lebo sa nezvyknu spajat zrovna so svadbou, napr. taky Silvester, ale bolo by to 2 v 1 :-D
Odpovedať
emjee, to som si ani nevsimla.. ;-) no a ja budem mat svadbu 28.5. a budem sa vydavat vo svojich 28 rokoch.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak mi sa tiez mame 28,5. pred rokom ma v tento datum poziadal moj budko o ruku, na svadbe nasich supis priatelov (mali to v piatok 28.5.04). tak do roka a do dna bude svadba... a ta kamaratka mi pojde za svedka...:-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je zlate, Lusa. S tym silvestrom by to tiez nemusel byt zly napad!!! :-D Ale to je dalekooooo! A to mi tu vsetky uz dovtedy nevydrzime!!! :-D ;-)
Odpovedať
jaj ali ty uz na silvestra mozno aj kocikovat budes :-D ved ty to mas za par
Odpovedať
My sme mali svadbu v piatok 25. aprila na mojho muzove meniny. A syn sa nam narodil na moje narodky - 25. maja o rok. Super nie? Inak, svadba v piatok ma svoje vyhody. Nedela je uplne najlepsia, hostia su prec a mate konecne cas na seba. 8-)
Odpovedať
Emjee: pocuj, ty nespavas, ci co? :-)
Odpovedať
no ja som chcela piatok 20.05.2005 (lahke cisielka), ale farar nechcel dovolit sobas v piatok, kazdy piatok je pre nich postny. Hlavne ze sobasili soboty cez velky 40 dnovy post, no comment, ale bola som hroooooooozne nastvana, ale co s nimi???
Odpovedať
Článok sa načítava...
traicy ako si na to prisla? :-D
Odpovedať
niekto v noci spi a niekto zavislaci.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja to mam v uz spominany piatok 20.05.2005 a este o 5 poobede.. A si trieskam hlavu pretoze ma nenapadlo ze by to mohlo byt o 20.05 hod... Ale aspon som si dala do obrucky prirobit 5 kamienkov. Mam rada patkuuuu
Odpovedať
alexandra, o osmej by to bolo neskoro, aj ja som si to naplanovala na 5 poobede, hold smola...a mate to v kostole?
Odpovedať
alexandra vsak do 20.05 casu dost :-D uz sa to neda zmenit? tak aspon o 20.05 treba urobit nejaky super programik
Odpovedať
Aj ja by som v noci rada zavislacila, ale PC mam v obyvacke. :-( :-| ]-(
Odpovedať
traicy a to je problem? :-D ja mam pc v izbe kde spime a drahy si musi halt zvyknut :-D
Odpovedať
No vies, ale ked tam nam chyba uz len konska hlava!
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame svadbu 28. maja a pre nas je to tiez zaujimavy datum. 28. augusta sme mali zasnuby,takze svadbu budeme mat 9 mesiacov po zasnubach a bude to ako taky prerod nasej lasky ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
No ja mozem napisat skoro to iste ako eriqe. Zasnuby sme mali 30.10. a svadbu 1.7., tiez po deviatich mesiacoch a samotny datum 1.7. je krasny, no vobec sme ho nevyberali kvoli tomu, to nam prislo az neskor ako bonus...Takze sa tesim, ze u nas je to take normalne...:-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ja budem mat svadbu 1.9 a bude to den ustavy SR cize to budeme mat aj ustavne potvrdene :-D
Odpovedať
my sa budeme brat 07.07.07
Odpovedať
Profilova fotka
Tak moja naj kamoška mala 31.12.2005 a ja budem mať 20.07.2007 a najradšej by som mala o 20:07, ale to ešte uvidíme... Myslím, že sa teším samotnému dátumu, v KE niečo také vybaviť je na mrtvicu a skoro nemožné... :-| Inak 20:05.2005 bol taký pekný dátum v piatok a najbližší bol až 20.07.2007 - moja podmienka bola piatok a tak som v apríli 2005 prešla kalendár a takto to dopadlo :-D :-D :-D Teším sa ako malá... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme planovali svadbu na tento rok, ale prišlo nám do toho bábo. takže sa nechcem stresovať s vybavovaním svadby. a preto som začala vážne rozmýšlať, že by sme svadbu mohli mať 13.02.2009, čo je presne 10 rokov od nášho zoznámenia. dokonca je to ešte aj piatok, tak ako to bolo pri našom zoznámení. poprípade ak by sme nechceli svadbu v zime (môj drahý by asi radšej leto), mám ešte v zálohe 15.08.2009, čo je síce sobota, ale je to deň mojch narodenín a to presne 30. tak uvidíme, čo nakoniec vymyslíme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu 15. decembra, skorosvokra to nemoze prekusnut, ze je to tyzden pred Vianocami. Neviem, ci je to originalny datum svadby, ale zatial o nikom inom neviem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja mamka mala prvú svadbu asi na Mikuláša... Druhú na Veľku socialistickú revolúciu (potom jej z toho spravili aj štátny sviatok)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som v Irsku a tu som nevestu utekajucu od kadernicky videla v rozne dni, utorok, streda... tu je to normalne, uplne bezne hoc-ktory den =-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fyalynka, aj tu v holandsku. my sme mali svadbu v utorok :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?