Svadba 1.4.2016 - čo si myslíte o dátume?

Ahojte žienky, chcela by som počuť váš názor na svadbu prvého apríla. S priateľom chceme tento termín s malou svadbou (len rodičia a súrodenci, max 12-15hostí), avšak rodičia týmto dátumom nie sú moc nadšení - že to je deň bláznov a piatok atd..Resp. piatok ešte predýchali, ked sme im vysvetlili, že bude viac času na oddych a odcestovanie rodín, ale ten prvý apríl nie a nie zvládnuť. Čo si o tom myslíte vy? Mali ste niektorá svadbu prvého apríla?
Odpovedať
Ahoj no neviem chces oslavovat vyrocie 1veho aprila na den blazniv? Myslim ze svadba je seriozna vec ktoru najvic prezivaju nevesty a je to ich velky den a no nvm urobit si to na prveho aprila to mi pride taky posmech z toho vsetkeho..
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 podla mna je to uplne jedno a ak vam to vyhovuje, tak ju majte :) ked si chce niekto tukat prstom po cele, nech si tuka..... co vas do toho? :-D
Odpovedať
No a co? Den ako kazdy iny. Akurat ludia mu dali privlastok. A ber to s tej strany, ze manzel nebude zabudat na vyrocie.
Odpovedať
Ďakujem vám dievčatá za podporu, my sme si určili prvý piatok po Veľkej noci a až potom sme zistili, že je to 1.apríl :-D Berieme tento dátum maximálne seriózne, určite to nemyslíme v štýle výsmechu zo svadby, aj ked je pravda, že občas si zavtipkujeme na túto tému 8-)
Odpovedať
Hlavne ze ste stastni a spokojni :-) Uzite si svoj den <3
Odpovedať
čo ja by som do prvého apríla úplne išla....povedz ze stale by ste si mohli vybrat vianoce,statny sviatok ked je vsetko zatvorene,silvestra a neviem este aký dátum..prvý apríl je úplne normálny seriózny dátum..muži majú problém zapametat si taketo veci...aspon na to nezabudne:)) plus výzdoba moze byt vesela a farebna i pre malú svadbu:))žiadny mínus nevidím
Odpovedať
@petrusa16 pomaly kazdy den v roku je den niecoho ... Keby ma svadbu 7.4. mohol by byt den zastopkanych ponoziek a o co serioznejsie by to potom bolo ?? Ak do toho vstupuju seriozne, je predsa uplne jedno kedy sa vezmu ... Navyse. 1.aprila :-D ved to je sranda, tak relaaaax ... Buducej neveste prajem prijemne pripravy ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
podľa mňa je to veľmi pekný dátum :-) len aby si hostia nemysleli, že si z nich robíte srandu a neprišli by na svadbu :D
Odpovedať
jezisi samozrejme, aspon sa to dobre pamäta
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v ten den narodky.. Ak by to bola sobota tak zvazujem tiez ten den... Tak uzivajte :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?